Faʻafefea ona fesoʻotaʻi Android ile LAN LAN Windows

Pin
Send
Share
Send

O lenei tala e uiga ile auala e faʻafesoʻotaʻi ai lau telefoni Android poʻo le tablet i se Windows local network. Tusa pe leai sau fesoʻotaʻiga i le lotoifale, ma e naʻo le tasi le komipiuta i le fale (ae o loʻo fesoʻotaʻi ma le router), e aoga pea lenei tusitusiga.

I le fesoʻotaʻi atu i le upega tafailagi i totonu o le atunuʻu, e mafai ona e maua le avanoa i le Windows network folder i luga o lau masini Android. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona maimoaina se ata tifaga, e le manaʻomia le lafo ifo i le telefoni (e mafai ona faʻatinoina tuusaʻo mai le fesoʻotaʻiga), e faʻafaigofie foʻi ona tuʻuina mai faila i le va o se komipiuta ma masini feaveaʻi.

Ae le i fesoʻotaʻi

Faʻaaliga: o le tusi lesona e aoga pe a fai o lau masini Android ma komepiuta e fesoʻotaʻi i le Wi-Fi router e tasi.

Muamua lava, e tatau ona e faʻatulaga se lotoifale vaega o fesoʻotaʻiga i luga o lau komipiuta (tusa lava pe na o le tasi le komipiuta) ma tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga avanoa i faila o loʻo manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, i vitio ma musika. E uiga i le auala e faia ai lea, sa ou tusia auiliili i se isi tusitusiga muamua: Faʻafefea ona faʻatulaga se lotoifale o le LAN network i le Windows.

I isi faʻamatalaga, o le a ou alu atu mai le mea moni o mea uma o faʻamatalaina i luga o le tusitusiga ua maeʻa uma.

Fesootai Android ile Windows LAN

I laʻu faʻataʻitaʻiga, e faʻafesoʻotaʻi le upega tafailagi ma le Android, o le a ou faʻaaogaina le faʻatupega faila faʻatonutonu ES Explorer (ES Explorer). I loʻu manatu, o le sili lea faila faʻatonutonu i luga o Android ma, faʻatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia e ulufale ai i upega tafaʻilagi (ma e le gata i lena, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fesoʻotaʻi i mea lauiloa tautua uma, e aofia ai ma tala eseese).

E mafai ona e faʻatuina le faila fua e leai se totogi mo le Android ES Explorer mai le Google Play app store //play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop

A maeʻa le faʻapipiʻi, faʻalauiloa le apalai ma alu i le laina fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (i le taimi lava lea e tasi, e tatau ona fesoʻotaʻi lau masini i luga o le Wi-Fi e ala mai i le router e tasi e pei o le komipiuta ma le faʻatulagaina o le lala o le lotoifale), o le suiga i le va o laupepa e faigofie ona faʻaaogaina se swipe (faʻailo lima ma le o le tasi itu o le laupepa i le isi).

Le isi, e lua au filifiliga:

  1. Faʻamau i le Scan button, ona i ai lea o le otometi saili mo komupiuta i luga o fesoʻotaʻiga (afai e maua le komipiuta manaʻo, e mafai ona e faʻalavelaveina vave le sailiga, a leai e ono umi se taimi).
  2. Kiliki le "Fatu" faʻamau ma faamaoti tapulaʻa manually. Afai e te faʻataʻitaʻia faʻasologa o mea, pe a e faʻatulagaina le upega tafailagi e tusa ma aʻu faatonuga, e te le manaʻomia se username ma upu faataga, ae o le ae manaʻomia le tuatusi IP i totonu o le komepiuta i luga o le lotoifale 'upega tafaʻilagi. Sili ona lelei, pe a fai e te faʻailoaina se static IP i luga o le komupiuta lava ile subnet o le router, a le o le isi itu pe a e ki ma tape le komepiuta, e mafai ona suia.

A maeʻa ona e fesoʻotaʻi, o le a vave ona e mauaina le fesoʻotaʻiga i laina o fesoʻotaʻiga e faʻatagaina lea avanoa ma e mafai ona e faia gaioiga talafeagai ma i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, pei ona uma ona taʻua, taʻalo vitio, musika, matamata ata poʻo se isi mea i lou faʻatonuga.

E pei ona e vaʻaia, o le faʻafesoʻotaʻi o masini Android i se masani a Windows o le lotoifale o loʻo fesoʻotaʻi i le lotoifale o le galuega faigata.

Pin
Send
Share
Send