Maoao SuperSU 2.79

Pin
Send
Share
Send

Mauaina aia tatau i luga o eseese masini tamoe OS Android o se tasi o le muamua galuega pe a maua avanoa i atoatoa pulea i luga o le polokalama vaega o le masini. Ae o le taua lava o le fofo o le Superuser aia tatau mataupu puleaina. O ia gaioiga e faia e faʻaaoga ai talosaga faʻapitoa, tasi o le o SuperSU.

SuperSU o se polokalama mo Android mamanuina e pulea le faagasologa o le tuuina atu aa aia tatau i isi Android talosaga. Ona o le faigofie o atinae, atoa ai ma le aoga o ona faʻavae faʻavae, SuperSu maua lautele lautele i totonu o tagata amata ma poto masani tagata faʻaaogaina.

Talosaga Talosaga

Ole galuega autu a le SuperSU o le puleaina o aia tatau na maua muamua i luga o le masini. Root pulega, pe a fai e te faʻataʻitaʻia le faʻasologa i isi upu, o le tuʻuina atu o ni polokalama ma faʻamanuiaga o loʻo fesiligia, pe faʻapea foʻi, e faʻatapulaʻaina ai le faʻaoga o aia tatau a le Superuser i tagata taʻitasi vaega o polokalama Android. SuperSU faʻaaogaina le laupepa mo gaioiga i luga "Talosaga".

Ogalaau tab

Mo sili atoatoa puleaina o loʻo faʻaauau galuega ma o latou iʻuga, SuperSu ogalaau, i.e. faʻamaumauga uma togafiti na faia e le apalai i totonu o le loka. Faʻaoga le laupepa e vaʻai ai i le faʻasologa o galuega. "Ogalaau".

Tulaga Tab

Mo le mauaina o le avanoa i le faʻatautaia o faʻaopoopoga foliga o le SuperSU talosaga, faʻatusa i se suiga i le Ofisa o gagana ma autu, o le filifiliga o le avanoa mo talosaga i le le masani, o aso o le a kilia le tusi o loʻo, ma isi, e tatau ona faʻasino le tagata faʻaaoga "Tulaga".

Aveesea o Superuser Rights

O se mea taua ua saunia mo tagata faʻaaoga o le SuperSU talosaga o le faʻamutaina atoa o aia tatau. Avanoa i le taotoga faia mai le lisi luga o le laupepa "Tulaga".

Lelei

  • Faʻatagaina le faʻatautaia atoatoa o aia tatau;
  • O le faigofie faigofie o le tusi talosaga e atoa Lusia;
  • E iai le avanoa o le aveeseina atoatoa o Superuser aia tatau;
  • Advanced tulaga mo tagata alualu i luma.

Le atoatoa

  • E le o se 100% lautele fofo;
  • O nisi galuega e maua naʻo le faʻatauina o se totogi totogi;
  • E le mafai foʻi ona maua aia tatau e aunoa ma le faʻaaogaina o isi polokalama.

I se tulaga lautele, e mafai ona tatou fai atu o SuperSu toeititi lava le faʻatulagaina i totonu o talosaga o lenei ituaiga. Ole faʻaaogaina ole polokalame e tele lava ina fautuaina ma e mafai ona fautuaina i le lautele o tagata e faʻaaogaina, talu ai o galuega o loʻo avanoa i le SuperSU e faʻamalieina toetoe lava manaʻoga uma, e aofia ai ma le poto masani o tagata faʻaaoga.

Sii mai SuperSU mo fua

Sii mai le lomiga fou o le polokalama i le Play Faleoloa

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona maua aa-aia tatau ma SuperSU faʻapipiʻi i luga o se masini Android Framaroot Baidu aa Root aʻa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
SuperSU o se tasi o sili sili fofo i aso nei mo faʻatautaia Superuser aia tatau i luga o se lautele lautele o masini Android. O se faigofie ae aoga tusi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Android
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Chainfire
Tau: leai se totogi
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.79

Pin
Send
Share
Send