O se Polokalama Taʻavale Fua O Le Aitia - Google Picasa

Pin
Send
Share
Send

O le aso, na maua mai ai se tusi mai le tagata faitau remontka.pro ma se manatu e tusi e uiga i se polokalame mo le faʻavasegaina ma le teuina o ata ma vitio, faia o album, faʻasaʻo ma le teuteuina o ata, tusi i tisiketi ma isi galuega.

Sa ou tali atu i se taimi lata mai ou te ono le tusia, ma na ou mafaufau: aisea e leai? I le taimi lava e tasi o le a ou tuu mea i le faasologa i totonu o aʻu ata, faʻaopopo, se polokalame mo ata, e mafai ona faia uma mea o loʻo i luga ma sili atu, a o maua fua, o loʻo iai Picasa mai Google.

Faʻafou: Ae paga lea, ua tapunia e Google le poloketi Picasa ma ua le mafai ona toe faʻauuina mai le ofisa aloaia. Masalo o le ae mauaina le talafeagai polokalama i le toe iloiloga o le Best polokalama saoloto mo le matamata ata ma le puleaina o ata.

Google Ata Picasa

A o le i faʻaali le faʻamalamalamaga ma le faʻamatala o nisi galuega a le polokalame, o le a ou talanoa puʻupuʻu e uiga i foliga o le polokalama mo ata mai Google:

  • Otometi le sailia o ata uma i luga o se komipiuta, maʻoti i latou ile aso ma le nofoaga o le puʻeina, folau, tagata (o le polokalama faigofie ma faʻailoa saʻo foliga, e oʻo lava i ata maualalo-lelei, i pulou, ma isi - o lona uiga, e mafai ona e faamaoti mai se igoa, isi ata o lenei o le a maua le tagata). Lava-faʻavasega ata e ala i album ma pine. Faʻavasega ata e ala i lanu masani, saili mo toe kopi ata.
  • Faasaʻoina o ata, faʻaopopoina aafiaga, galulue ma le faʻatusatusa, pupula, aveese faʻaletonu ata, toe suia, seleselega, isi faigofie ae aoga gaioiga teuteuina. Fausia ata mo pepa, tusifolau ma isi.
  • Otometi lava ona ogatasi ma faʻamaumauga tumaoti i Google+ (pe a manaʻomia)
  • Auina mai ata mai se mea pueata, scanner, webcam. Fausia ata e faaaoga ai se mea pueata.
  • Lolomiina ata i lau oe lava lolomiina, poʻo le okaina o le lolomiina mai se polokalame ma tuʻuina atu i lou fale (ioe, e aoga foi mo Lusia).
  • Fausia se koleti o ata, vitio mai se ata, faia se faʻaaliga, susunu se meaalofa CD po o DVD mai ata filifilia, faia ni faʻapipiʻi ma faʻaali ata. Faʻatau atu i fafo ata Fausia se screen saver mo lau komepiuta mai ata.
  • Lagolago mo tele ituaiga (pe a le o mea uma), e aofia ai le RAW faʻailoga o lauiloa mea pueata.
  • Faaleoleo ata, tusi i drive removable, e aofia ai CD ma DVD.
  • E mafai ona e faʻasoaina ata i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma blogs.
  • O le polokalama e faʻaRusia.

Ou te le mautinoa pe ua ou lisiina uma foliga, ae ou te manatu o le lisi ua uma ona manaia.

Faapipiiina se polokalama mo ata, autu galuega

E mafai ona e aumaia fua le laiga lata mai ole Google Picasa mai le ofisa aloaʻia //picasa.google.com - e tele se taimi o le download ma faapipiiina.

Ou te matauina o le a le mafai ona ou faʻailoa uma avanoa mo le galulue ai ma ata i lenei polokalama, ae o le a ou faʻailoa atu nisi o latou e tatau ona fiafia, ona faigofie ai lea ona ou iloaina, talu ai, e ui i le tele o avanoa, o le polokalama e faigofie ma manino.

Google Picasa Autu Matua

Ole taimi lava pe a maeʻa ona faalauiloa, Google Picasa ole a fesili poʻo fea tonu e suʻe ai ata - i luga o le komupiuta atoa pe naʻo totonu o Ata, Ata ma isi mea faapena i totonu o "My Documents". O le a ofoina atu foʻi e faʻapipiʻi ai le Picasa Photo Viewer o se polokalama le aoga mo le vaʻaia o ata (e sili ona faigofie, i le ala) ma, mulimuli ane, faʻafesoʻotaʻi lau Google tala mo le otometi synchronization (e le manaʻomia).

O le vave suʻeina ma suʻeina ata uma i luga o le komupiuta o le a amata, ma faʻavasega i latou ile tele o tapulaa. Afai e tele ata, e ono umi le itula ma le itula, ae e le manaʻomia e faʻatali ai le faʻataunuʻuina - e mafai ona amata e vaʻai i mea o loʻo i le Google Picasa.

Lisi mo le fatuina o mea eseese mai se ata

Muamua, ou te fautuaina e alu i luga o mea menu uma ma vaʻai po o a mea-mea o loʻo i ai. Uma le pule sili i le autu faamalama o le polokalama:

  • I le itu tauagavale o le faila fausaga, album, ata ma tagata taʻitoʻatasi ma poloketi.
  • I le ogatotonu - ata mai le vaega filifilia.
  • O le pito i luga o loʻo i ai faʻamama mo faʻaalia na o ata ma foliga, naʻo vitio poʻo ata ma faʻamatalaga nofoaga.
  • A filifilia se ata, i le itu taumatau oe o le a vaʻai faʻamatalaga e uiga i le puʻeina. Faʻapea foi, faʻaaoga ai ki i lalo ifo, e mafai ona e vaʻaia uma nofoaga puʻeina mo le filifilia faila poʻo foliga uma o loʻo i ai i ata i lenei faila. E faapena foi i auala 'alo (lea e tatau ona e tofia oe lava).
  • Taumatau-kiliki i luga o se ata aumaia se lisi ma gaioiga e ono aoga (Ou te fautuaina oe e faʻamasani oe lava).

Faʻatonutonuina o ata

O le faʻa-kiliki i luga o se ata, e tatalaina mo le faʻatonutonuina. O nisi nei o ata faasaʻoina filifiliga:

  • Fuga ma sefe.
  • Otometi faasaʻoga lanu, eseʻesega.
  • Toe faʻafoʻi.
  • Mumu-mata aveeseina, faaopoopo eseese aafiaga, faatusa solo.
  • Faʻaopopo tusitusiga.
  • Auina atu i soʻo se lapopoa poʻo le lolomiina.

Faʻamolemole ia matau o i le itu taumatau o le faʻamalama faʻamalama, tagata uma otometi maua i le ata o faʻaalia.

Fausia se koleti o ata

Afai e te tatalaina le "Faiga" aitema aitema, o iina e mafai ona e mauaina ni meafaigaluega mo le faasoaina atu o ata i auala eseese: e mafai ona e faia se DVD poʻo se CD ma se faʻasalalauga, se faʻasalalauga, tuʻu se ata i luga o lau komipiuta lau komepiuta pe faia se kolisi. Vaʻai foʻi vaʻai: Faʻafefea ona fai se kolosi i luga ole laiga

I lenei faʻamatalaga, o se faʻataʻitaʻiga o le fatuina o se kolisi mai se filifilia faila. O le tulaga, numera o ata, o latou tele ma sitaili o le fausiaina kolisi e atoatoa customizable: e tele e filifili mai.

Vitio fausia

O le polokalama e iai foi le mafai e fausia vitio mai ata filifilia. I lenei tulaga, e mafai ona e fetuunai le fesuiaiga i le va o ata, faʻaopopo leo, seleselega ata i le faʻavaʻa, fetuutuunai iugafono, ata ma isi tapulaa.

Fatu vitio mai ata

Toe foi i tua ata

Afai e te alu i le lisi mea "Meafaigaluega", o iina e te maua ai le avanoa e faia ai se faʻalupega kopi o i ai nei ata. E mafai ona puʻeina se ata i luga o le CD ma le DVD, faʻapea foʻi ma le ISO disc image.

O le a le mea ofoofogia i le faʻatupeina galuega, na faia "poto", o le isi taimi e te kopiina, i le masani, na o ata fou ma suia o le a lagolagoina.

Ona faaiʻu ai foʻi lea i laʻu aotelega o Google Picasa, ma ou manatu ua mafai ona ou fiafia ia te oe. Ioe, na ou tusia e uiga i le faʻatonuga e lolomi ai ata mai le polokalame - e mafai ona maua lea i le lisi o mea "File" - "Order lolomi ata."

Pin
Send
Share
Send