Microsoft Office mo maua fua - lugalaina lugalaina o talosaga i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O le Microsoft Office online application o se mea saʻoloto mai uma polokalama lauiloa a le ofisa, e aofia ai Microsoft Word, Excel ma PowerPoint (e le o se lisi atoa, ae naʻo mea e masani ona suʻe e tagata e faʻaaogaina). Vaʻai foi: E leai se totogi mo le Windows.

E tatau ona ou faʻatau le Ofisa i soʻo se isi ana filifiliga, pe suʻe poʻo fea e ofi ai le ofisa ofisa, pe mafai ona ou mauaina faʻatasi ma le upega tafailagi? Lea e sili - se ofisa i luga ole laiga mai Microsoft poʻo Google Docs (tutusa faʻapipiʻi mai le Google). O le a ou taumafai e tali nei fesili.

Faʻaaogaina se ofisa i luga ole laiga, faʻatusatusaga ma Microsoft Office 2013 (i le masani masani)

Ina ia faʻaaogaina le Office Online, naʻo le alu i le upega tafailagi tofi.igoa. Ina ia ulufale, e te manaʻomia se Microsoft Live ID account (a leai, ona faʻasalalau lea o le lisiti leai iina).

Lisi o lisi o polokalame polokalame e avanoa mo oe:

  • Upega tafaʻilagi - mo le galulue ma tusitusiga tusitusiga
  • Excel Online - Talosaga ole Spreadsheet
  • PowerPoint Online - fai ni faʻamatalaga
  • Outlook.com - Galue ma imeli

O lenei itulau e iai foi avanoa i le OneDrive cloud storage, se kalena ma le People's list. E te le mauaina polokalame pei ole Avanoa iinei.

Faʻaaliga: aua le faʻalogo i le mea moni o loʻo faʻaali ata i mea i Igilisi, e mafua i le faʻatulaga o laʻu tala Microsoft lea e le faigofie e suia. O le a e maua le gagana Rusia, ua lagolagoina atoa mo le Ofisa ma siaki sipelaga.

Taʻitasi o laina i luga ole laiga o polokalame a le ofisa faʻatagaina oe e faia le tele o mea e ono i le desktop version: tatala Office documents ma isi foliga, vaʻavaʻai ma teuteu i latou, faia faʻasalalauga ma laupepa PowerPoint.

Luga o le Upega Tafaʻilagi Microsoft Word

Excel Online Toolbar

 

Moni, o le seti o faʻatonutonu meafaigaluega e le lautele e pei ona i luga o le desktop version. Ae ui i lea, toetoe lava o mea uma mai le mea a le tagata faʻaaoga faʻaaoga o loʻo i ai iinei. E iai cliparts ma le faʻaofiina o fomula, faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga o faʻamaumauga, aʻafiaga i faʻaaliga - o mea uma e manaʻomia.

Lisi o laulau tatalaina i Excel Online

O se tasi o itu taua o le Microsoft saoloto lugalaina ofisa o pepa na muai faia i le masani "komepiuta" lomiga o le polokalama o loʻo faʻaalia faʻapitoa pei ona sa faia (ma o lo latou avanoa faʻasalalau atoa o avanoa). Google Docs ei ai faʻafitauli ma lenei, ae maise pe a paʻu i siata, laulau, ma isi mea elemene fausaga.

Fatu se folasaga i le PowerPoint Online

O pepa e te galue ai e sefe i le OneDrive cloud storage, ae a, e mafai lava ona faigofie na e sefe i lau komepiuta i le Office 2013 format (docx, xlsx, pptx). I le lumanaʻi, e mafai ona faʻaauau ona e galue i se pepa e teuina i le ao pe download foʻi mai i lau komepiuta.

Le autu lelei o luga ole laiga apalai Microsoft Tofi:

  • E leai se avanoa e maua ai ei latou.
  • Atoatoa o gatasi ma Microsoft Office faʻatulagaga o ituaiga eseese. I le tatalaina ae o le a leai se tosina ma isi mea. Faasaoina faila i se komepiuta.
  • Le i ai o galuega uma e ono manaʻomia e le averesi tagata faʻaaoga.
  • Avanoa mai soʻo se masini, e leʻo se komepiuta a le Windows poo le Mac. E mafai ona e faʻaogaina le laiga i luga ole laiga i luga o lau laupapa, luga o le Linux, ma isi masini.
  • Tele avanoa mo faʻatasi fesoʻotaʻiga i luga o pepa.

Le mautonu o se ofisa maua fua:

  • E manaʻomia le avanoa i luga ole Initaneti mo le galuega, e le lagolagoina galuega.
  • Se tamaʻi seti o mea faigaluega ma mea faʻapitoa. A e manaʻomia macros ma faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga, e le o le mea lea i le lugalaina komepiuta.
  • Masalo o se saoasaoa maualalo pe a faʻatusatusa i polokalame masani a ofisa ile komepiuta.

Galue i le Microsoft Word Online

Microsoft Office Online vs. Google Docs (Google Pepa)

Google Docs o se isi lauiloa luga o le lugalaina ofisa o talosaga. I le tulaga o se seti o mea faigaluega mo galulue ma pepa, faʻasalalauga ma faʻasalalauga, e le o se mea maualalo i le ofisa i luga ole laiga mai Microsoft. E le gata i lea, e mafai ona e galue i luga o se pepa ile Google Docs offline.

Google Pepa

O se tasi vaivaiga o Google Docs o le Google ofisa 'upega tafaʻilagi apalai e le o atoatoa faʻatasi ma ofisa Ofisa. A e tatalaina se pepa ma se lavelave tusia, laulau ma ata, atonu e te le o vaʻai poʻo le a tonu le mea na tusia muamua le pepa.

E faʻaputu tutusa spreadsheet i google spreadsheets

Ma le tasi o manatu faʻapea: O loʻo ia te aʻu se Samsung Chromebook, o le telegese o Chromebooks (masini e faʻavae i le Chrome OS - o le faʻagaioiga o le, lea, o le mea moni, o le browser). Ioe, ia galue i pepa, e maua ai le Google Docs. O le poto masani ua faʻaalia o le galue faʻatasi ma Word ma Excel tusitusiga e sili atu le faigofie ma sili atu ona faigofie ile ofisa i luga ole laiga mai Microsoft - i lenei masini faapitoa faʻaalia ia sili atu vave, sefe atu neura ma, i se tulaga lautele, e sili atu le faigofie.

Faʻaiuga

E tatau ona ou faʻaogaina le Microsoft Office Online? E faigata tele ona fai atu, aemaise le mafaufau i le mea moni mo le tele o tagata e faʻaaogaina le tatou atunuʻu, soʻo se polokalama e leai se totogi. Afai e leʻi faʻapea, o lea ua ou mautinoa e toʻatele e puleaina ma le faʻaavanoa i luga ole laiga o le ofisa.

Ae ui i lea, e aoga le iloa e uiga i le maua ai o sea filifiliga mo le galue ma pepa, e ono aoga. Ma ona o lona "cloudiness" atonu foi e aoga.

Pin
Send
Share
Send