Sili faaliliuina i luga ole laiga ma lolomifefiloi (Igilisi - Lusia)

Pin
Send
Share
Send

Ua ou fuafua e fausia lenei tusitusiga e uiga i le aufaʻaliliu faaliliu ma lolomifefiloi e pei ona taua i lalo: o le vaega muamua e sili atu ona talafeagai mo i latou e le aʻoaʻoina le Igilisi poʻo faʻaliliuga faapolofesa, ma aʻu faʻamatalaga e uiga i le lelei o le faʻaliliuga ma nisi nuances o faʻaaoga.

Latalata i le faaiuga o le tusiga, oe mafai ona maua se mea aoga mo oe e tusa lava pe o oe o le Igilisi guru ma sa suesueina ai mo ni tausaga (e ui e mafai ona iloa na e iloa e uiga i le tele o mea oi luga).

O a mea e mafai ma e le mafai ona faia e le faiupu faʻaliliu fua a le initaneti?

E le tatau ona e faʻamoemoe o se lugalaina faʻaliliuga polokalama o le a faia se tusitusiga Rusia sili ona lelei mai se tusitusiga Rusia sili ona lelei. Tatau faʻamoemoe mo le faʻaaogaina o ia tautua, i loʻu manatu:

  • O le mafai e malamalama lelei (talafeagai i le iloa o le mataupu) poʻo le a le tala i le Igilisi mo le tagata e na te le iloaina lea gagana;
  • Fesoasoani faʻaliliu - le mafai ona vaʻai i le taimi e tasi le muamua Igilisi tusitusiga ma o le iʻuga o le faʻaliliuga masini e mafai ona faʻavaveina le galuega.

O loʻo matou sailia ni faʻaliliuga sili ona lugalaina mai le Igilisi i le Lusia

A oo mai i le faʻaliliuga lugalaina, o le mea muamua e te mafaufau i ai o le Google Translate, ma talu ai nei, na maua foi e Yandex se faʻaliliu upu. Peitaʻi, o le lisi e le faʻatapulaʻa i faʻaliliuga e Google ma Yandex, o loʻo iai isi faʻaliliu i luga ole laiga mai kamupani e maualalo igoa.

Ou te fautua atu ia outou taumafai e faʻaliliu upu nei e faʻaaoga ai faaliliuga eseese ma vaʻai po o le a le mea e tupu.

I le amataga, o laʻu lava faʻaliliuga, e aunoa ma le faʻaaogaina o ni fesoʻotaʻiga i luga ole lugalaina ma offline

O le SDL Language Cloud Translation Service o loʻo umiaina e le SDL. Tagata e faʻatautaia a latou lava faaliliuga faʻamatalaga, mafai ona maua taulaga tau, filifili le manaʻomia o le tulaga o tautua, faia poloaiga ma faia totogi i luga ole laiga. Faʻaliliuga o loʻo faia e lalisi gagana a le SDL e tusa ma tulaga maualuga tulaga lelei SDL. O faʻaliliuga faila o loʻo lafoina i le taimi i le tuatusi imeli faʻamatalaina, o galuega uma faʻatautaia o galuega e faia i luga o le initaneti. O la matou tolu tulaga o le tautua, o loʻo matou maua ai se tulaga maualuga mo tupe, ma o le matou "leai se mea e ofo ai" faiga faʻavae o lona uiga matou te faʻataunuʻuina i taimi uma a matou matafaioi ia te oe.

Faʻaliliu i luga ole laiga Google Translate

E avanoa fua faaliliuga a le Google i le //translate.google.com (.com) ma o le faʻaliliu upu e leʻo iai ni faigata: i le pito i luga e te filifilia le faʻatonuga o le faʻaliliuga, i la matou mataupu, mai le Igilisi i le Lusia, faʻaofi pe tusi se tusitusiga i le fomu i le itu tauagavale ma i le itu taumatau oe vaʻai i le faʻaliliuga (e mafai foi ona kiliki i soʻo se upu i le itu taumatau e vaʻai ai i isi filifiliga mo le faʻaliliuina o le upu).

Faʻamatalaga: afai e te manaʻomia le faʻaliliuina tele o tusitusiga e faʻaaoga ai le Google faʻaliliu luga o le initaneti, e le mafai ona e faia lea faʻaoga i le fomu i le translate.google.com. Ae e iai le tali: e faʻaliliu upu tetele, tatala i le faʻaaogaina o le Google Docs (Google Docs) ma filifili "Tools" - "Translate" mai le lisi, faʻailoa le itu o le faʻaliliuga ma le igoa o le faila fou (o le faʻaliliuga o le a teuina i se isi faila i Google pepa).

O le mea lenei na tupu ona o le Google faʻaliliu upu i luga o le initaneti ma le suʻega o le mau:

I se tulaga lautele, e mafai ona faitau ma lava e malamalama ai i mea o lamatia, ae, pei ona ou tusia i luga, pe a fai o le manaʻoga o taunuʻuga o se tusitusiga sili ona lelei i le Lusia, o le a manaʻomia oe e galue malosi i luga o ia, e leai se tasi lugalaina faʻaliliuga mafai ona faia lenei o le a feagai.

Faaliliu Yandex Lusia-Igilisi i luga ole laiga

Yandex o loʻo i ai se isi faʻaliliuga fua i luga ole laiga, e mafai ona e faʻaogaina i le //translate.yandex.ru/.

Le faʻaaogaina o le tautua e le tele se eseesega mai le tutusa i Google - filifilia o le faʻatonuga o le faʻaliliuga, ulufale i tusitusiga (poʻo le faʻailoaina o le tuatusi o le upega tafailagi, o le tusitusiga e te manaʻo mai ai e faʻaliliu). Ou te iloa o le Yandex lalagaina faʻaliliu e le i ai ni faʻafitauli ma tusitusiga tetele; e le pei o Google, faʻamanuiaina lelei.

Matou te vaʻaia le mea na tupu ona o le faʻaaogaina o le tusitusiga e faʻamaonia ai le faʻaliliuga Igilisi-Rusia:

Atonu e te matauina o le Yandex faʻaliliu upu e sili atu le maualalo i Google i tulaga o faʻaaloaloga, veape ituaiga, ma i le faʻafetaui upu. Ui i lea, o lenei tuai e le mafai ona taʻua taua - afai e malamalama oe i le mataupu o le mau poʻo le Igilisi, e mafai lava ona e galue ma le iʻuga o le fesiitai atu i Yandex.

Isi mea faʻaliliu i luga ole laiga

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o isi auaunaga o le initaneti faaliliuina o tusitusiga mai Lusia i le Igilisi. Sa ou taumafai i le toʻatele: PROMPT (translate.ru), e taʻuleleia i Rusia, e tele ituaiga o gagana Igilisi e lagolagoina le faʻaliliuga i le Lusia, ma e le mafai ona ou fai atu se mea lelei e uiga ia i latou.

Afai o le Google ma teisi laititi lava Yandex mafai ona vaʻaia se faʻaliliu i luga ole laiga, a itiiti, o loʻo taumafai e faʻafesoʻotaʻi upu, ma o nisi taimi e iloa ai le tulaga (Google), ona i ai lea o isi tautua e naʻo le sui upu e mafai ona e maua mai le lolomifefiloi, e oʻo atu ai i mea ia taunuʻuga galuega:

Laina faʻaavanoa mo i latou e galulue ma le Igilisi

Ma o le taimi nei e uiga i 'auʻaunaga (tele faʻapitoa laupepa) o le a fesoasoani i faʻaliliuga mo i latou o loʻo auai i lenei faʻapolofesa pe faʻaosofia suesue le Igilisi. O nisi o latou, mo se faʻataʻitaʻiga, Multitran, masalo e te iloa, ae o isi atonu e leai.

Multitran Lomifefiloi

//multitran.ru

O se lolomifefiloi mo faaliliu upu ma tagata ua leva ona malamalama i le Igilisi (o lo oi ai isi) pe mananao e malamalama i ai.

Lomifefiloi i luga ole laiga e aofia ai le tele o faʻauiga filifiliga, o uiga tutusa. O le nofoaga autu o loʻo i ai ni fuaitau ma faʻaupuga, e aofia ai ma tagata sili ona faʻapitoa. E i ai le faʻaliliuga o faʻapuʻupuʻu ma faʻapuʻupuʻu, o le mafai e faʻaopopo au oe lava faaliliuga filifiliga mo tagata resitalaina tagata faʻaaoga.

I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le fono e mafai ona e liliu ai i le au faʻaliliu upu mo se fesoasoani - o loʻo latou tali atu malosi i le mataupu.

Mai le minus, e mafai ona maitauina e leai ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o upu i le tala, ma le faʻaliliuga filifiliga e le faigofie i taimi uma e filifili pe a fai e te le o se polofesa i le gagana poʻo le autu o le tusitusiga. E le o upu uma o loʻo i ai tusitusiga; e leai se auala e faʻalogo ai i se upu.

ABBYY Lingvo Lugava luga o le initoneti

//www.lingvo-online.ru/en

I lenei lolomifefiloi, e mafai ona vaʻaia faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o upu i fuaiupu ma faʻaliliuga. O loʻo i ai le transcription i upu, veape ituaiga. Mo le tele o upu, e mafai ai ona faʻalogo i faʻamatalaga i gagana Peretania ma Amerika.

Lauga faʻaoga

//ru.forvo.com/

Ole mafai ona faʻalogo ile faʻaaliga o upu, faʻaupuga, iloa igoa talafeagai mai le au failauga. E le faʻaliliu le faʻamatala upu I se faʻaopopoga, e mafai ai e tagata tautatala ona faʻaleoga e ese mai i faʻamatalaga tautala.

Lolomifefiloi i le taulaga

//www.urbandictionary.com/

Faʻamalamalamaga lolomiga faia e tagata faʻaaogaina. I totonu e mafai ona e mauaina le tele o nei faʻaPeretania upu ma fuaitau e le o i le faʻaliliuga lolomifefiloi. O loʻo iai faʻataʻitaʻiga o faʻaaogaina, o nisi taimi o tuʻuina atu. Faʻatinoina se palota mo lau fiafia i faʻamatalaga, faʻataga ai oe e vaʻai i le sili lauiloa i le amataga.

PONS Luga Lomiga

//ru.pons.com

I le laupepa PONS, e mafai ona e mauaina faʻaupuga ma fuaitau faʻatasi ma le suʻesuʻe upu ma faʻaliliuga i Lusia, transcript ma faʻatonuga. Fono mo le faaliliuga fesoasoani. O le faʻamai laititi o tuʻutuʻuga.

Vaʻaiga lolomifefiloi luga o le initoneti

//visual.merriam-webster.com/

O le vaʻaiga vaʻaia a le gagana Igilisi, aofia ai sili atu nai lo 6,000 ata faʻatasi ma faʻamatalaga, e mafai ona suʻe i le upu poʻo le 15 autu. O nisi malamalamaaga o le gagana Igilisi e manaʻomia, talu ai e le faʻaliliu le lolomifefiloi, ae o loʻo faʻaalia i le ata, e mafai ona tuʻua ai se le malamalama i le leai o se masani i faʻauiga ma le gagana Rusia. O nisi taimi e faʻaalia ai se tulaga faʻaalia le upu saili: faʻataʻitaʻiga, pe a suʻe le upu "Taʻalo", o loʻo faʻaalia se ata ma se faleoloa, o se tasi o matagaluega o faleoloa meataʻalo.

Ou te faamoemoe mo se tasi o nei mea uma o le a aoga. Maua se mea e faʻaopopo? - faʻamolemole faatali mai ia te oe i tala.

Pin
Send
Share
Send