Foliga Tumaoti 1.1.70

Pin
Send
Share
Send

O le le faalauaiteleina o faʻamatalaga a le tagata lava ia i nei ona po ua paʻu i se mea sili ona o mai i le Initaneti. E faigata tele ona puipuia faʻamaumauga mai faʻalavelave. Ina ia puipuia oe lava, e manaʻomia le faia o tulaga ogaoga e faʻatulagaina le saogalemu, ae puipuia faʻamaumauga a le tagata lava ia i totonu o le atunuʻu e matua faigofie - oe mafai ona faʻaaogaina le Private Folder polokalama.

Private Folder o se polokalama mo le nana o faʻamaumauga i luga o le komepiuta mai mata o isi tagata e ala i le "nana" i latou i se nofoaga faʻapitoa faʻapitoa. E le o iai se lavelave o le polokalame ile polokalame, ae ole mea lea e matagofie aua e sili ile amataga.

Matai upu faataga

O lenei meafaigaluega e taua ina ia leai se tasi o le komepiuta e mafai ona ulufale i le polokalame ma faia soo se mea e finagalo ai. Na te puipuia o ia ma se upu faataga o le a talosagaina i le ulufale. Lenei, o le le faalauaiteleina o au faʻamaumauga o le a puipuia mai ia i latou e le o iloaina lea faʻamatalaga.

Nana le faila

Faʻaoga le galuega lea, e mafai ona e nanaina le faila mai le Explorer vaʻai poʻo isi polokalame e maua i le faila faila. E mafai ona maua e ala i le faamaotiina o le ala i le tuatusi pa o le tagata suesue, pe i le ulufale atu i le mea nei i totonu o le Windows laina laina:

Cd ala / i / nana / faʻatonu

Faila loka

O le faʻatulagaga meafaigaluega o le Windows faʻafoe faiga e leai se mea faigaluega o le a setiina ai se upu faataga i luga o le faila. Peitaʻi, e ala i le fesoasoani a lenei polokalama na mafai ai lea. A lokaina faʻasino o le a iloa e tagata uma, ae naʻo se tasi na te iloa le faʻamatalaga e te setiina o le a ulufale i ai.

Ia faaeteete, aua o upu faʻapolopolo mai le polokalame ma le latou maple e ese.

Taavale mafai puipuiga

Afai e te tatalaina le polokalame ma aveese puipuiga mai faʻavaea uma o loʻo i luga o le lisi, o le a avea i latou e vaʻaia ma le saogalemu. Faafetai i lenei galuega, puipuiga o le a liliu otometi i le taimi oe faʻamatalaina pe a uma le polokalama.

Lelei

  • Taoloto;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Faatulagaina se upu faataga mo faila.

Le atoatoa

  • E leai se gagana Rusia;
  • E le lava tulaga alualu i luma.

O lenei polokalama e lelei tele mo le puipuia o au faila pe a e te le fiafia i lavelave fesoʻotaʻiga ma le tele o isi ma, i taimi, mea le aoga. I se faʻaopopoga, Private Folder ei ai se mea aoga tele mo le setiina o se password mo se faila, lea e le maua i le toetoe lava soʻo se polokalame o lenei ituaiga.

Sii mai Private Folder mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

WinMend Foliga Natia Faʻamalama sefe Tagata poto popoto Foliga loka Vailaʻau

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Private Folder o se faigofie ma faigofie meafaigaluega mo lau komepiuta e puipuia faila ma faʻamaumauga o loʻo i ai i totonu mai fafo.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: eMing Software inc.
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.1.70

Pin
Send
Share
Send