Faʻatonu ata ata ma Instagram-pei '' aafiaga lelei

Pin
Send
Share
Send

I le avea ai o se vaega o le faʻamatalaga o polokalama faigofie ma leai se totogi ina ia "faia ata matagofie," O le a ou faʻamatala atu seisi o latou - Perfect Effects 8, lea o le a suia ai lou Instagram i luga o lau komipiuta (i soʻo se vaega o ia lea e faʻatagaina ai oe e faʻaogaina aʻafiaga i ata).

Le tele o tagata masani masani e le manaʻomia se atoa-ata tusitusi faʻatonutonu ma laʻau, tulaga, lagolago mo faʻaputuga ma eseese algorithms mo le fefiloi latou (e ui o lona lua uma ua i ai Photoshop), ma o le mea lea o le faʻaaogaina o se mea faigofie masini poʻo se ituaiga o "luga o le initaneti photoshop" atonu e alagatatau.

O le polokalame fua a le Faʻataʻitaʻia Atoatoa e mafai ai ona e faʻaogaina ni aoga ma soʻo se tuʻufaʻatasiga o latou (faʻapitoa laupepa) i ata, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o nei aʻafiaga i le Adobe Photoshop, Elements, Lightroom, ma isi. Ou te matauina muamua, o lenei ata editor e le i Rusia, o lea afai e taua lenei mea ia te oe, e tatau ona e sailia se isi filifiliga.

Sii mai, faʻapipiʻi, ma faʻataʻitaʻi Perfect Effects 8

Manatua: afai e te le masani i le faila faila psd, Ou te fautuaina ina ua maeʻa ona e siiina le polokalame aua le vave tuua lenei itulau, ae muamua faitau le palakalafa e faatatau i le filifiliga mo le galulue ma ata.

Ina ia mafai ona e siʻitia Perfect Effects, alu i le itulau aloaia //www.ononesoftware.com/products/effects8free/ ma kiliki le Download faamau. Faʻapipiʻi tupu e ala i le kilikiina o le "Next" faʻamau ma malilie ma mea uma o loʻo ofoina: leai ni faʻaopoopoga polokalama le talafeagai. A iai sau Photoshop poʻo isi mea a Adobe i lau komipiuta, o le a musuia oe e faʻapipiʻi le Perfect Effects plugins.

I le maeʻa ai o le polokalame, kiliki "Tatala" ma faʻamaoti le ala i le ata, pe na ona toso i le Perfect Frame window. Ma o lenei tasi tulaga taua, ona o le fou tagata faʻaaoga e ono i ai faʻafitauli e faʻaaoga faʻapitoa ata ma aafiaga.

A uma ona tatala le ata faila, o le a tatalaina se faʻamalama lea e lua filifiliga mo le galulue faʻatasi ma o le a ofoina atu:

  • Faʻapena se kopi - faʻapipiʻi se kopi, o le kopi o le ata muamua o le a faia mo le faʻasaʻosaʻoina. Mo le kopi, o filifiliga o loʻo faʻasino i le pito i lalo o le faʻamalama o le a faʻaaogaina.
  • Uluai Tusiga - faʻasaʻo le uluaʻi. I lenei mataupu, o suiga uma na faia e teuina i le tutusa faila e te faʻatonutonuina.

O le mea moni, o le muamua metotia e sili atu, ae o le vaega lea e tatau ona mafaufau iai: o le mea masani, Photoshop o faʻailoaina o le faila faila - o faila PSD nei ma le lagolago vaega. O lona uiga, pe a uma ona e faʻaogaina mea manaʻomia ma e te fiafia i le faʻaiuga, ma lenei filifiliga oe mafai ona sefe i le tulaga lea. O lenei faʻatulagaina e lelei mo faʻatonutonuina ata mulimuli ane, ae e le talafeagai mo le lolomiga o le Vkontakte iʻuga pe lafo i se uo e ala i le i-meli, aua a aunoa ma le i ai o polokalame o loʻo galue ma lenei faʻatulagaina, o le a le mafai ona ia tatalaina le faila. Faaiuga: Afai e te le o mautinoa o e iloa le mea PSD faila, ma e te manaʻomia se ata ma aʻafiaga e faʻasoa atu i se tasi, filifili JPEG o le sili filifiliga i le File Format fanua.

Ina ua mavae lena, o le autu polokalama faʻamalama o le a tatalaina ma le ata filifilia i le ogatotonu, o le tele o filifiliga o aʻafiaga i le itu tauagavale ma mea faigaluega mo le faʻalauteleina o mea taʻitasi o nei aʻafiaga i le itu taumatau.

Faʻapefea ona teuteu ata poʻo le faʻaaogaina o aafiaga i Perfect Effects

Muamua lava, sa tatau ona faʻapea o le Perfect Frame, e le o se tagata faʻatonutonu atoa, ae e naʻo le faʻaaogaina o ni mea aoga, ma e matua alualu lava i luma.

Oe o le a mauaina mea uma i le lisi i le itu taumatau, ma afai e te filifilia se tasi o latou, o se faʻataʻitaʻiga o mea e tupu pe a e apalai o le a tatalaina. Gauai atu foʻi ile faʻamau ma le laititi ma le sikuea ma sikuea, kiliki o le a ave ai oe i le saʻiliʻiliga o mea uma maua ai aʻafiaga e mafai ona faʻapipiʻi i le ata.

E le mafai ona le gata mai i le tasi aoga e tasi pe masani tulaga. I le itu taumatau o le a outou maua ai vaega o aʻafiaga (kiliki le faʻailoga faaopoopo e faʻaopopo se mea fou), atoa ai ma le tele o faʻatulagaina, e aofia ai le ituaiga o palu faʻatasi, le tulaga o le aʻafiaga i le paolo, nofoaga malamalama o le ata ma lanu o le paʻu, ma le tele o isi. E mafai foi ona e faʻaaogaina se matapulepule e le faʻaoga ai se faamama i nisi vaega o le ata (faʻaaoga se pulumu o loʻo iai le aikona i le pito i luga tauagavale o le ata). I le faʻamaeʻaina o le faʻaleleia, e naʻo le kiliki "Sefe ma Faʻamuta" - o le faʻasaʻoina lomiga o le a sefe ma le tapulaʻa muamua setiina i le tutusa faila e pei o le uluai ata.

Ou te faʻamoemoe e te mafaufauina - e leai se mea faigata iinei, ma o le iʻuga mafai ona ausia sili sili ona manaia nai lo luga o Instagram. Luga o le auala na ou "suia" loʻu umukuka (o le punavai i le amataga).

Pin
Send
Share
Send