Faʻafefea ona maimoa i luga o le initaneti hockey Rusia Slovakia ma isi mea na tutupu o le 2014 Olimipeka i Sochi

Pin
Send
Share
Send

O le mea autu na tupu i aso uma o le taʻaloga lea o le Olimipeka 2014 i Sochi, ma o le tasi o taʻaloga sili ona lauiloa i totonu o le tatou au, o le hoki, ae maise pe a faia taʻaloga a tamaloloa. O ananafi - ose taʻaloga ma Amerika, ma o le aso, Fepuari 16, 2014 i le 16:30 - O loʻo taaalo Rusia ma Slovakia (na tatou, faʻafuaseʻi, toʻilalo i le taʻaloga o le Ipu a le Lalolagi i le lua tausaga talu ai).

E leʻo aʻu o se tagata ita tele, ou te manatu o Taʻaloga Olimipeka o se mea taua na tupu (ma ou te manaʻo e vaʻai faʻapitoa i mea uma i Sochi ma tagata, ae le o taʻaloga ia), ae mafai ona ou taʻuina atu ia te oe le mea ma le auala e matamata ai i le initaneti Lusia - Slovakia ma isi mea taua na tutupu i le Olimipeka.

O le faʻasalalauga ola i luga ole laiga o le 2014 Winter Olympics

E mafai ona maimoaina uma luga o le upega tafaʻilagi o tauvaga Olimipeka i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia o feterale auala i luga o isi upega tafaʻilagi faʻasaina na faʻatagaina ona o le faʻapitoa o mea, kopi ma mo mafuaʻaga tutusa.

Pau lava le mea e mafaufau ai i ai o le eseʻese polokalame TV o nei 'auala. O lena, mo se faʻataʻitaʻiga, o le hoki (tamaloloa, Rusia-Slovakia) o le a faʻaalia i Lusia 1 (faʻasalalauga olao o le a amata i le 16:00), ae o le a le o luga ORT. O lona uiga, ou te fautua muamua ia e masani oe i le TV polokalame ina ia aua le misia se taua tauva mo oe.

Maua fua vaʻaiga o tauvaga autu o le Olimipeka e maua aloaʻia i luga o upega tafailagi o fesoʻotaʻiga nei:

  • O le vaega muamua //stream.1tv.ru/live
  • Lusia 1 ma Lusia 2 //live.russia.tv/

E mafai foʻi ona maua uma faʻaiuga o le Olimipeka, faʻailoga o pine ma isi faʻamatalaga i luga o nei 'upega tafaʻilagi, ma afai e iai sau telefoni Android, ou te fautuaina le downloadina o le polokalama faʻaavanoa. Sochi 2014 Faʻaiuga - O le taʻutaʻuga aloaʻia o le faʻatulagaina komiti a le Olympiad. E avanoa le talosaga mo le download i luga o le Google Play faleoloa //play.google.com/store/apps/details?id=com.sochi2014.results

O laupepa faʻaalia i luga o le aso 02.16.2014 ma le 02.17.2014

Fepuari 16th

  • Channel One - 14:00 - Faʻauluaso, aliʻi, moligafua
  • Lusia 1 - 16:00 - Hoki, tamaloloa, Rusia-Slovakia
  • Lusia 2 - 17:55 - Skeleton, alii
  • Channel One - 18:00 - Biathlon, aliʻi, amata amata
  • Lusia 1 - 18:50 - Faʻailoga skating, puʻupuʻu polokalama
  • Lusia 2 - 23:00 - hockey (Rusia-Slovakia), toe fai

Fepuari 17th

  • Channel One - 18:25 - Bobsleigh, tamaloloa, fuainumera skating, leai se totogi polokalama
  • Lusia 1 - 18:30 - Biathlon, fafine, amataga amata

Ae ui i lea, a leai sau taimi e matamata ai i le tauvaga oe te fiafia i ai, e mafai ona e vaʻaia pea i latou i mea puʻeina i luga o le upega tafailagi o feterale televise auala.

Pin
Send
Share
Send