E le aoga le Flash Player VKontakte: fofo i le faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send

Tagata e faaaogaina VKontakte, pe a vaʻavaʻai vitio faʻapipiʻi i luga o le lautele o le fesoʻotaʻiga lautele, faʻapea foʻi ma le taimi e amatalia ai web apalai, o nisi taimi fetaiaʻi mea sese ma toilalo o le Adobe Flash Player. O ia faʻafitauli e mafua ai le le mafai ona faʻatinoina o le tagata lava ia mea o le punaoa ma matua ogaoga i lalo le lisi o foliga masani i le toatele. Ina ia malamalama i mafuaʻaga o le faʻafitauli ma aveese, le tagata faʻaaoga i le tele o mataupu e mafai tutoʻatasi.

E ui lava i le mea moni o le Adobe Flash faʻasalalauga tulaga faʻasolosolo ona faʻatupulaia e sili atu alualu i luma, mautu ma mautu tekinolosi, o nei aso VKontakte fesoʻotaʻiga lautele fesoʻotaʻiga ofoina tele tele o aoga ma faigofie lava faʻamatalaga matagofie, avanoa i ai e mafai na o le faʻaaogaina le Flash Player.

Vaai foi: Aisea ou te manaʻomia ai le Adobe Flash Player

E tatau ona matauina o le tagata solitulafono i le faʻafitauli o le le mafai ona vaʻaia ma fefaʻasoaʻi ma fesoʻotaʻiga mea i 99% o mataupu e le o se fesoʻotaʻiga agafesootai e pei o se upega tafailagi ma mea o loʻo lafoina iina, ae o le polokalama o loʻo faʻapipiʻi i luga o komipiuta a le tagata. O le a tatou feagai ma mafuaʻaga autu mo le le mafai ona faagaoioia o le tulaga.

Mafuaaga 1: System Flash Player faʻalavelave

O le Flash Player atonu e le aoga i soʻo se browser ma pe a tatalaina itulau eseese o loʻo i ai mea na fausia i luga o le tulaga mai le Adobe, ma e le gata i le taimi e taumafai ai e ulufale i punaoa VKontakte.

Ia mautinoa e le faʻagaioia Flash Player i mea uma faʻapipiʻi browser, ma pe a tatalaina ese itulau uepisaite ma mea e manaʻomia lenei vaega e faʻaalia. Afai o le tulaga e pei ona faamatalaina, faia mea nei.

  1. Mulimuli i le faiga mo le toe faafouina o le Flash Player faʻaaoga ai faʻatonuga nei.

    Lesona: Faʻafefea ona faafou le Adobe Flash Player

  2. Afai faʻafouina le Flash Player e le aumaia ni faʻaiuga ma o loʻo i ai pea faʻafitauli i le faʻaalia o fesoʻotaʻiga mea i luga o le VK social network, e tatau ona e faʻaaogaina le metotia pito sili ona taua e aveese ai faʻafitauli ma le polokalama o loʻo fesiligia - toe tuʻu atoa i ai ona vaega. Le faia o lenei:
    • Aveese le Flash Player mai le sisitema;
    • Sili atu: Faʻafefea ona aveese Adobe Flash Player mai lau komepiuta atoa

    • Toe fai le PC;
    • Tikia le faʻapipiʻi lata mai mai le tulaga aloaia a le upega tafailagi o Adobe ma faʻapipiʻi le polokalama.
    • Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

  3. I le tulaga o faʻafitauli i le taimi faʻapipiʻiina le Flash Player poʻo se tulaga o loʻo faʻaalia mai faʻafitauli ina ua uma ona toe tuʻuina, vaʻai i le fautuaga mai le mea:

    Vaʻai foi: O faʻafitauli autu o le Flash Player ma a latou tali

Mafuaʻaga 2: Browser lomiga

Talu mai fegalegaleaiga ma VKontakte punaoa o loʻo faia e ala i le web browser, o le mafuaʻaga mafuaʻaga o le le mafai ona gaoioi o loʻo i luga o itulau o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi fesoʻotaʻiga mafai ona sese le faʻagaioiga o le Flash Player faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia i totonu o le browser poʻo le Initaneti meafaigaluega meafaigaluega.

Faitau atili: O le Flash Player e le galue ile browser: ole mafuaʻaga autu ole faafitauli

O mafuaʻaga o le le mafai ona faʻagaioia mea multimedia ua fausia e faʻaaoga ai le tekonolosi Flash i le lima sili ona lauiloa upega tafailagi, faʻapea foi ma auala e faʻaumatia ai mea sese ma faʻaletonu, ua uma ona talanoaina auiliili i tusitusiga i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

Filifili mea e fesoʻotaʻi ma le mea e faʻaaoga browser e faʻaoga VKontakte, ma mulimuli i le faʻatonuga i totonu.

Sili atu: Mafuaaga o le Flash Player le le mafai ona faʻaaogaina ma faʻafetauiina ma ia i le Google Chrome, Yandex.Browser, Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer

O le mea lea, o mafuaʻaga mo le le alualu i luma o le Flash Player e tatau ona tuʻuina atu i le leai o ni polokalama, ae le o faafitauli o se tasi o sili ona lauiloa punaoa mo fesoʻotaʻiga ma faʻasalalauga o faʻamatalaga eseese - VKontakte fesoʻotaʻiga lautele. E pei o le tele lava o tulaga faʻapena, o le ki i le mautu o le ulufale atu i faʻamatalaga ma lona saʻo faʻaali i le browser e saʻo faʻapipiʻi, faʻafouina ma faʻamautu polokalama.

Pin
Send
Share
Send