Faitau vave faila mo siama i luma o downloading

Pin
Send
Share
Send

I nai aso talu ai na ou tusia ai e uiga i se mea faigaluega pei o VirusTotal, faʻafefea ona faʻaaoga e siaki ai se masalosalo faila mo nisi aneti-siama faʻamaumauga i le taimi e tasi ma taimi e mafai ona aoga. Vaʻai Virus Scan i luga o le upega tafaʻilagi i VirusTotal.

O le faʻaogaina o lenei auʻaunaga i le tulaga e pei ona i ai, atonu e le masani ona faigofie, ae le gata i lea, e siaki ni siama, e tatau ona e muamua laligi mai le faila i lau komipiuta, ona ave lea i le VirusTotal ma vaʻai le lipoti. Afai o loʻo i ai sau Mozilla Firefox, Internet Explorer, poʻo le Google Chrome e faʻapipiʻiina, e mafai ona e siakiina le faila mo siama ae e te leʻi aumaia i lau komepiuta, lea e sili atu ona faigofie.

Faʻapipiʻiina le VirusTotal Browser Extension

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi VirusTotal o se browser faʻaopopoga, alu i le itulau aloaia //www.virustotal.com/en/documentation/browser-extensions/, e mafai ona filifili le browser e faʻaogaina e le fesoʻota i le pito i luga taumatau (o le browser e le otometi iloa).

Ina ua mavae lena mea, kiliki Install VTchromizer (poʻo VTzilla poʻo VTexplorer, faʻalagolago i le browser o loʻo e faʻaaogaina). Alu i le faʻagasologa o loʻo faʻaaogaina i lau browser, o se tulafono, e le faʻatupuina ni faigata. Ma amata loa.

Faʻaogaina VirusTotal i se browser e siaki polokalame ma faila mo siama

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le faʻaopopoga, oe mafai kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga i luga o le tulaga pe i luga o le downloadina o se faila ma le taumatau faamau isumu ma filifili "Siaki ma VirusTotal" i le anotusi menu (Siaki ma VirusTotal). I le tulaga masani, o le 'upega tafaʻilagi o le a siakiina, ma o lea e sili atu le faʻaalia o se faʻataʻitaʻiga.

Tatou ulufale atu i le Google se masani masani talosaga mo siama (ioe, e saʻo, afai e te tusia e te manaʻo e download se mea e aunoa ma le lesitala, ona e ono foliga mai o le a e mauaina se le masalosalo 'upega tafaʻilagi, sili atu i luga o lenei iinei) ma alu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le iuga lona lua.

I le ogatotonu o loʻo iai se faʻamau o loo ofoina e download ai le polokalame, taumatau kiliki i luga ma filifili le imeli i VirusTotal. O le mea ua tupu, o le a tatou vaʻaia se lipoti i luga o le upega tafailagi, ae le o luga o le download file: pei ona e vaʻai, o le upega tafailagi e mama i le ata. Ae ua vave foʻi ona toʻafilemu.

Ina ia mafai ona saili poo le a le faila o loʻo fuafuaina e aofia ai, kiliki i luga o le soʻotaga "Alu i le auiliiliga o le download faila". O le iʻuga o loʻo folasia atu i lalo: e pei ona e vaʻai, 10 mai le 47 faʻaaogaina antivirus ua maua masalosalo i le download faila.

Faʻalagolago i le browser o loʻo faʻaaogaina, o le VirusTotal faʻaopopo e mafai ona faʻaaogaina i se isi auala: mo se faʻataʻitaʻiga, i Mozilla Firefox i le faila download talanoaga e mafai ona e filifilia se siama siama ae leʻi sefe, i le Chrome ma Firefox e mafai ona e vave suʻesuʻe se nofoaga mo siama e faʻaaogaina le aikona i le laupepa, ma i totonu Initaneti Explorer i le tulaga menu, o le mea e pei o le "Auina atu URL i VirusTotal". Ae i le aotelega, o mea uma lava e tutusa lelei ma i tulaga uma e mafai ona e siakiina se masalosalo faila mo siama e oʻo lava i le downloadina i lau komepiuta, e mafai ona afaina ai le saogalemu o lau komepiuta.

Pin
Send
Share
Send