Godmode i luga o le Windows 7, Windows 8 ma 8.1

Pin
Send
Share
Send

E te manaʻo e vave maua avanoa i soʻo se auala faʻatulagaina o gaioiga? Mo lenei mea, i le Windows 7, 8 ma le 8.1 (ma i isi lava ituaiga, e le lauiloa i le averesi e faʻaaogaina) o loo i ai le Godmode faila (God Mode). A e, o le mafai ona faia ia tu ai.

I totonu o lenei lua-sitepu faatonuga, o le a tatou faia se Godmode faila mo vave avanoa i tulaga uma i lau PC poʻo le komepiuta feaveaʻi. I le taimi e tasi, matou te le manaʻomia ni polokalame, matou te le manaʻomia le saili mo le mea ma le mea e sii mai ai ma mea uma faapena. I le faʻamaeʻaina, e mafai ona faigofie ona faia ni auala puʻupuʻu i lenei faila, faʻamau i luga o le home screen poʻo le taskbar, i se tulaga lautele - faigaluega e pei o se masani faila. O le metotia sa faʻataʻitaʻiina ma galue i Windows 8, 8.1, Windows RT ma le 7, i le 32-bit ma le x64 lomiga.

Faavave fausia se Godmode faila

Muamua sitepu - fausia se gaogao faila i soʻo se mea i lau komepiuta: oe mafai i luga o le laupepa, i le aʻa o le disk pe i soʻo se faila e te aoina ai polokalame eseese e faʻatulagaina Windows.

Lua - Ina ia liliu le fausia faila i le Godmode faila, taumatau kiliki i luga, filifili le "Toe Faʻafouina" tusiga lisi mea ma ulufale i le igoa lenei:

Le Atua. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Manatua: o le tusitusiga i luma o le togi e mafai ona avea ma soʻo se mea, sa ou faʻaaogaina Godmode, ae e mafai ona e ulufale i se isi mea, i lou faitalia - MegaSettings, SetupBuddha, i le aotelega, o lena lava e lava mo faʻataʻitaʻiga - le gaioiga o le a le afaina.

Ma faamaea ai le auala o le fausiaina o le Godmode faila. E mafai ona e tilotilo ma vaʻai pe faʻapefea ona aoga.

Tusi: I luga o le fesoʻotaʻiga, na ou feiloaʻi faʻamatalaga o le fausiaina o le Godmode folder. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} i le Windows 7 x64 e ono iʻu ai i le leaga o le galuega faʻatulagaina, ae ou te leʻi maua foi se mea faʻapena i loʻu lava faʻamaoniga.

Vitio faatonuga -Godmode i Pupuni

I le taimi lava lea e tasi sa ou puʻeina se vitio o loʻo faʻaalia ai sitepu o loʻo taʻua i luga. Ou te le iloa pe a aoga i se tasi.

Pin
Send
Share
Send