Faatu le webcam avetaʻavale mo ASUS komipiuta

Pin
Send
Share
Send

Le iai o se fausia-i webcam o se tasi o le taua aoga o laptop luga komepiuta komepiuta. E te le tau faatauina se isi mea pueata ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma aiga, uo ma e masani. Ae ui i lea, o ia fesoʻotaʻiga o le a le mafai pe a fai o lau komepiuta e le maua ni avetaavale mo le masini taua i luga. O le aso o le a matou taʻuina atu ai ia te oe auiliiliga e uiga i le faʻapipiʻiina o le webcam software i luga o soʻo se ASUS laptop.

Metotia mo le sailia ma faapipii webcam polokalama

I le vaʻai atu i luma, ou te fia maitau e le o mea uma ASUS laptop komepiuta e manaʻomia se avetaʻavale faʻapipiʻi. O le mea moni o le mea i luga o nisi mea pueata o loʻo faʻapipiʻiina foliga “USB vitio vasega” pe UVC. I le avea ai o se tulafono, igoa o ia masini o loʻo aofia ai le faapuupuuga ua faailoa mai, ina ia mafai ai ona faigofie ona iloa na meafaigaluega i Pule Pule.

Faʻamatalaga manaʻomia aʻo leʻi faʻapipiʻi ni polokalama

Ae e te lei amataina suʻe ma faʻapipiʻi polokalama, e tatau ona e sailia le faʻailoa aoga mo lau pepa laupepa. Ina ia faia lenei, e tatau ona e faia mea nei.

  1. I luga o le komepiuta i luga ole aikona "Lau komepiuta" taumatau-kiliki ma kiliki i luga o le laina i le anotusi menu "Pulega".
  2. I le itu tauagavale o le faamalama e matala, vaavaai mo le laina Pule Pule ma kiliki i luga.
  3. O se faʻaiuga, o le laʻau o masini uma e fesoʻotaʻi i lau komepiuta e matala i le ogatotonu o le faʻamalama. I totonu o lenei lisi matou te sailia ai se vaega "Ata Faʻatinoina masini" ma tatala. O lau webcam o le a faʻaalia iinei. I lona igoa e tatau ona e kiliki-kiliki ma filifili Meatotino.
  4. I le faʻamalama e aliali mai, alu i le vaega "Faʻamatalaga". I lenei vaega o le a outou vaʻai i le laina "Meatotino". Ile laina lea e tatau ona e faʻataʻitaʻia ai le palakalafa "Meafaigaluega ID". Ona o lea, o le a e vaʻai ai i le igoa faʻaigoaina i le fanua, o loʻo i ai teisi teisi. E manaʻomia nei faʻailoga i le lumanaʻi. O le mea lea, matou te fautua atu ia aua le tapunia lenei faʻamalama.

Ma le isi, e tatau ona e iloa le faʻataʻitaʻiga o lau komepiuta feʻaveaʻi. I le avea ai o se tulafono, o nei faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga ole komepiuta lava ia i le pito i luma ma tua o le mea. Afai ae soloia au pepa faʻapipiʻi, e mafai ona e faia mea nei.

  1. Fasi se tuʻufaʻatasiga o faamau "Manumalo" ma le "R" luga o le keyboard.
  2. I le faʻamalama e matala, ulufale i le faʻatonugacmd.
  3. Sosoo ai, e tatau ona e ulufale i le taua nei i le polokalama e matala "Tamoe":
  4. wmic baseboard maua oloa

  5. O lenei poloaʻiga o le a faʻaalia ai faʻamatalaga ma le igoa o lau komepiuta feaveaʻi.

O lenei tatou te o atu i metotia latou lava.

Faiga 1: Faʻamatalaga aloaʻia a le komipiuta feaveaʻi

A maeʻa ona e tatalaina se faʻamalama ma tulaga taua o le webcam ID ma e te iloa le faʻataʻitaʻiga o le laupepa, e tatau ona e faia mea nei.

  1. Alu i le upega tafaʻilagi aloaia a le ASUS.
  2. I le pito i luga o le itulau e matala, o le ae mauaina le sailiga fanua faʻaalia i le ata i lalo. Ulufale ai le faʻataʻitaʻiga o lau laptop ASUS i lenei laufanua. Aua nei galo e fetaomi le ki pe a uma ona ulufale i le faʻataʻitaʻiga "Ulufale" luga o le keyboard.
  3. O se faʻaiuga, o le itulau ma le suʻesuʻega mo lau talosaga o le a tatalaina. Oe manaʻomia le filifilia o lau komepiuta mai le lisi ma kiliki i le sootaga ile foliga o lona igoa.
  4. A maeʻa le fesoʻotaʻiga, o le a e vaʻaia i luga o le itulau ma le faʻamatalaga o lau oloa. I le taimi lea e tatau ona tatala le vaega "Avetaavale ma Aoga".
  5. O le isi sitepu o le filifiliga o le faʻagaioiga o le komepiuta e tuʻuina i luga o lau komepiuta ma le gafatia. E mafai ona e faia lea i le lisi tuʻu i lalo i le itulau e matala.
  6. O lona iʻuga, o le a outou vaʻai i se lisi o avetaavale uma, lea mo le faʻafaigofieina ua vaevaeina i ni vaega. Matou te sailia se vaega i le lisi "Meapueata" ma tatala. Ona o lea, o le a e vaʻai ai i se lisi o polokalama uma e avanoa mo lau komepiuta. Faʻamolemole matau o le faʻamatalaga o avetaʻavale taʻitasi e aofia ai se lisi o webcam IDs e lagolagoina e le polokalama filifilia. Oe e manaʻomia le faʻailoaina aoga na e aʻoaʻoina i le amataga o le tusitusiga. E tatau lava ona e mauaina le avetaʻavale ile faʻamatalaga o le ID o lau masini. A maua na ituaiga polokalame, kiliki i luga ole laina "Lalolagi" i le pito i lalo ole avetaavale faamalama.
  7. A maeʻa, e amata ona e siiina mai le faʻamaumauga i faila e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina. A maeʻa ona siiina mai, ave mai le aano o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasi. I totonu o loʻo tatou sailia se faila valaauina FUAFUAGA ma tamoe.
  8. I luga o le lau oe vaʻai o le a vaʻai i se faʻamalama e te manaʻomia ai e faʻamaonia le faʻalauiloaina o le faʻapipiʻi polokalama. Tulei Ioe.
  9. O le faagasologa mulimuli ane o le a faia toetoe lava otometi. E naʻo oe e mulimuli i isi faʻatonuga faigofie. I le iʻuga o le faʻagasologa, o le a e vaʻai i se feʻau e uiga i le faʻamanuiaina o faʻapipiʻi le polokalama. O lenei e mafai ona e faʻaogaina atoa lau webcam. I luga o lenei, o lenei auala o le a maeʻa.

Metotia 2: ASUS Polokalama Faʻapitoa

Mo le faʻaaogaina o lenei metotia, matou te manaʻomia le ASUS Live Update. E mafai ona e download ai ile itulau ma avetaʻavale vaega, na matou taʻuina muamua ile metotia muamua.

  1. I le lisi o vaega ma polokalama mo lau komepiuta maua se vaega Aoga ma tatala.
  2. I totonu o polokalama uma o loʻo iai i lenei vaega, oe manaʻomia le sailia o le aoga o loʻo faʻaalia i le ata puʻeata.
  3. Sii mai i le kiliki i le laina "Lalolagi". O le download o le faila ma le faila faila e tatau ona amata. Pei ona masani ai, matou te faʻatali seʻia maeʻa le faʻagaioiga ma tuʻu mai mea uma. A uma lena mea, tamoe le faila "Faʻatulaga".
  4. Faapipiiina le polokalama o le a aveina oe e le sili atu nai lo le minute. O le faiga e matua tulaga masani, o lea o le a tatou le faʻamatalaina auiliili. Ae ui i lea, afai ei ai ni au fesili, tusi i le tala. A maeʻa le faʻatulagaina o le aoga, tamoʻe.
  5. A maeʻa, ona e vaʻaia loa lea o le mea e tatau ai Siaki mo Faʻafoulea tatou te manaʻomia e kiliki.
  6. O lenei e tatau ona e faʻatali mo ni nai minute seʻia oʻo le polokalame e scan le system mo avetaavale. A maeʻa, o le a e vaʻai i se faʻamalama o loʻo manaʻomia ai le numera o avetaʻavale e manaʻomia ona faʻapipiʻiina, ma se faʻamau ma le igoa talafeagai. Tulei.
  7. O lenei o le aoga amata le downloading uma talafeagai avetaavale faila i otometi faiga.
  8. A maea le download, o le ae vaʻai i se feʻau faʻailoa o loʻo tapunia le aoga. E manaʻomia lea e faʻapipiʻi uma polokalama na siʻitia i lalo. E naʻo le faʻatali i ni nai minute seʻi uma ona faʻapipiʻi uma polokalama. A maeʻa na, e mafai ona e faʻaogaina le webcam.

Faiga 3: Lautele Faiga Faʻafouina Fofo

E mafai foi ona e faʻaaogaina soʻo se polokalame e faʻapitoa i le suʻesuʻe otometi ma le faapipiiina o polokalame pei o le ASUS Live Update e faʻapipiʻi ai avetaavale mo lau komepiuta komipiuta a le ASUS. Pau le eseesega o na oloa e talafeagai mo matua soʻo se komipiuta ma komipiuta, ae le naʻo mea mo masini o le ASUS. E mafai ona e faitauina le lisi o mea sili aoga o lenei ituaiga e ala i le faitauina o le tatou faʻapitoa lesona.

Lesona: O le sili polokalama mo le faʻapipiʻi avetaavale

Mai sui uma o ia polokalame, Driver Genius ma DriverPack Solution tatau ona faʻamamaina. O nei mea e aoga e tele atu faʻamaumauga o avetaavale ma lagolagoina mea faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i isi polokalame. Afai e te filifili e filifili mo nei polokalame, ona mafai lea ona aoga a matou tala faʻasalalau.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Faiga 4: Hardware ID

I le amataga o le matou lesona, na matou faʻailoa ia oe pe faʻafefea ona e iloaina le ID o lau webcam. E te manaʻomia lenei faʻamatalaga pe a faʻaaogaina lenei metotia. Pau lau mea e tatau ona fai o le ulufale i lau masini ID i se tasi o faʻapitoa 'upega tafaʻilagi, lea e ala i lenei faʻailoga e maua ai le polokalama talafeagai. Faʻamolemole ia matau o le sailia o avetaavale mo UVC mea faʻapipiʻi auala nei o le a le aoga. Auaunaga i luga ole laiga e na ona tusi ia te oe o le polokalama oe manaʻomia, e leʻi mauaina. I nisi auiliiliga, matou faʻamatala atoa le gasologa o le sailia ma utaina se avetaavale i lenei auala i se isi lesona.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 5: Meafaigaluega Pule

O lenei metotia e sili ona talafeagai mo UVC webcams, na matou taʻua i le amataga o le tusitusiga. Afai ei ai ni ou faafitauli ma ia masini, e tatau ona e faia mea nei.

  1. Tatala Pule Pule. Na matou taʻua le auala e faia ai lea i le amataga o le lesona.
  2. Matou te tatalaina le vaega "Ata Faʻatinoina masini" ma taumatau-kiliki i lona igoa. I le pop-up menu, filifili le laina Meatotino.
  3. I le faʻamalama e matala, alu i le vaega "Avetaavale". I le pito i lalo o lenei vaega o le ae vaʻai i se faʻamau Tapē. Kiliki i luga.
  4. I le isi faamalama, o le a manaomia ona e faamaonia le faamoemoe e aveese le avetaavale. Faʻamau le ki Ua lelei.
  5. A uma lena, o le webcam o le a aveesea mai le lisi o meafaigaluega i Pule Pule, ma ina ua mavae ni nai sekone o le a toe aliali mai. O le mea moni, o le masini e faʻafea ma fesoʻotaʻi. Talu ai e le manaʻomia avetaavale mo ia webcam, i le tele o tulaga, o nei gaioiga e lava.

Komepiuta feaveaʻi komepiuta o loʻo i ai i totonu o masini e iai faʻafitauli e seasea. Ae ui i lea, afai oe fetaiai i se malfitia o na meafaigaluega, o lenei tala e mautinoa lava fesoasoani ia te oe e foia. A faʻapea e le mafai ona foia le faʻafitauli e faʻaaogaina ia metotia faʻamatalaina, ia mautinoa e tusi i le tala. O le a matou auiliilia le tulaga ma taumafai e saili se auala e alu ese ai mai le tulaga.

Pin
Send
Share
Send