Manuia le tausaga fou 2014! Ou te avatua meaalofa.

Pin
Send
Share
Send

E otoʻoto le tufatufaina o meaalofa! (Na faʻapefea ona ou tufatufa atu ma le tusitusiga o uluaʻi faʻamanuiaga o loʻo i lalo ifo o lenei tusitusiga). Eseʻese, ae naʻo le toʻatolu tagata na manaʻo e mauaina se meaalofa, e ui lava ona o faʻamatalaga i feedburner, e sili atu i le 50 tagata faʻatau na o mai e faitau lenei tusitusiga. O le iʻuga na ou filifili ai e 'aua le faʻatapulaʻa aʻu i meaalofa e lua pei ona ou fuafuaina muamua, ae ia oʻo uma i tusi e tolu na manaʻo le au faitau e talia.

  • Sergey, le tusi a Michael Kofler - Linux. Faʻapipiʻiina, faʻatulagaina, pulega. O Sergey na sainia le laupepa talu mai Tesema 14, 2013. Na sainia manuia 🙂
  • Elena, o se tusi e Saina suʻesuʻe Colin Campbell. O lea tatou te lafoina. O ia o se tagata faitau talu mai Me 2013.
  • Alex, Richard Branson lona talaaga i le Igilisi. O le a ou le avatua igoa o le autobiography ma o le a ou aveeseina mai le manatu. E leai se mea leaga i ai, ae o le mea lea e tupu ai, o masini suʻesuʻe e faʻalogologo i ia faʻatauvaʻa, o se igoa le mautonu. Kamrad Alex ua sainia talu mai le faaiuga o Oketopa o le tausaga nei.
Na pau lava lena! Faʻatasi ma le sau o oe ma mea sili ona lelei! O le a ou faʻafesoʻotaʻi tagata uma e ala ile i-meli e faʻamanino ia faʻamatalaga o le lafoina o meaalofa. Ia, i le taimi lava e tasi, e mafai ona e toe faʻamanatu i manatu pe oe fiafia i le meaalofa pe leai. Le manuia i mea uma!

Talofa le au faitau ma tagata asiasi na o mai faʻalavelave i laʻu 'upega tafaʻilagi!

Manuia le Tausaga Fou i tagata uma! Ou te manaʻo e te aʻoaʻoina se mea fou i le tausaga fou, faia faʻamanuiaga, ma ia e ofo pea i le lalolagi o loʻo siomia ai oe ma aua le faʻavaivai. I totonu, moni, sootaga lelei ma isi окруж

Sa ou filifili foi e aveina atu meaalofa. O le a ou aveina tusi. I le taimi muamua sa ou mafaufau e faʻatulaga sina ituaiga o tauvaga, ae na ou filifili e fai lea ...

  • O le aso, o loʻo ia te aʻu le 377 tagata i laʻu E-meli, sa na ona ou teuina le lisi lea i laʻu komipiuta, ma ou te manaʻo e tuʻuina atu ia i latou se meaalofa (o latou lena na mafai ona fai ma aʻu faitau faitau e oʻo mai nei).
  • Afai o oe o se fai saofaga i totonu oi latou, ona mafai lea ona e filifilia se tusi i luga o le ozon.ru aoga e oʻo i le 1000 rubles. Leai se mea, ae naʻo le aʻoaʻoga natura, ae le o mea e uiga i komepiuta, e mafai ona avea ma fafie laupapa ma se Iapani tutorial.
  • Tusi se manatu e faʻailoa mai ai le tusi e te manaʻo ai (i le imeli fanua faʻailoa mai le tuatusi e-meli ua lesitala i le laupepa; e te le manaʻomia e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le tusi, na o le igoa ma le tusitala).
  • O le muamua ma le lima tagata o loʻo faʻamauina e tuʻuina atu se faʻamatalaga o le a mauaina le tusi manaʻomia. O manatu mai "tagata e le o lesitala" e le auai i le numera, ae le faʻapipiʻiina (vagana ai mea spam ma isi mea leaga). Mai tagata uma o lesitala i lenei lava numera na o le muamua manatu e aofia ai (i le tulaga o le ae tusia ni nai).
  • O manatu faaalia o le a le faʻaalia seʻia oʻo i le 10:00 i le aso 12/31/2013, ona faʻaalia lea, ma i le taimi lava e tasi, o le a faʻalauiloa ai le au manumalo (i le tusitusiga lava lea, lalo). O le a ou faʻafesoʻotaʻia foʻi latou e ala ile i-meli e faʻamalamalamaina auiliiliga o le lafo. Afai e oo mai i lenei taimi e leʻo ni 5 faʻamatalaga e mauaina mai i le au fai pisinisi, o le a ou faasilasila atu lenei mea ma faʻatali le afiafi o le aso 31st. Ae, ou te manatu, na tusia.

Na pau lava lena! E faigofie mea uma. Ma afai e te mauaina i taimi uma tusi mai le remontka.pro, filifili se tusi ma se lipoti! Manuia le tausaga fou!

UPD: 12/31/2014, 9:42: E oʻo mai nei, e leai ma se tagata e tasi e faia faamatalaga. Naʻo le i ai o sau meli i le meli, ou te faʻamoemoe o le a latou aliali mai. O le a ou tilotilo i le tulaga pe a uma le 'aiga o le aoauli.

UPD: 14:28: O le muamua o - Sergey, le Linux tusi. Faʻapipiʻiina, faʻatulagaina, pulega, Mikaele Kofler. Ae e leai se lima i le taimi nei. Ou te faʻatali seia oʻo i le 18:00 Moscow taimi, pe a maeʻa le tusi lona lua o le a alu i le mulimuli faʻamatala, o ai i le taimi nei o Alex. Poʻo le 5th, e pei ona i lalo o tuutuuga, pe a aliali mai.

Pin
Send
Share
Send