Faʻafefea ona clone SSD

Pin
Send
Share
Send

O le disk clone o le a le gata e fesoasoani e toe faʻaleleia le faiga e galulue ai ma polokalama uma ma faʻamaumauga, ae ia faʻafaigofie foʻi ona sui mai le tasi disk i le isi, pe a manaʻomia. Aemaise lava i taimi, drive cloning faaaogaina pe a suia se tasi masini ma le isi. O le aso, o le a matou vaʻavaʻai ai i nai mea faigaluega e fesoasoani ia te oe e faigofie ai ona fai se SSD clone.

Metotia SSD Cloning

A o le i alu saʻo i le faʻapitoa tulaga, ia tatou talanoa laititi e uiga i le a ma pe faʻapefea ona ese mai le faaleoleo. Lea, cloning o le faagasologa o le fausiaina o se tonu kopi o se disk ma uma fausaga ma faila. E le pei o le faaleoleo, o le cloning faagasologa e le faia se disk image faila, ae tuusaʻo fesiitaiga uma faʻamatalaga i se isi masini. Seʻi tatou agai i polokalame.

Ae le i faʻamauina se disk, ia mautinoa o loʻo vaaia uma masini talafeagai i totonu o le polokalama. Mo le faʻatuatuaina sili, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi SSD tuusaʻo i le motherboard, ae le o le tele o USB adapters. E le gata i lea, e tatau ona e mautinoa o loʻo lava le avanoa e avanoa i luga o le disk disk (o lona uiga, i luga o le o le a faia ai le clone).

Metotia 1: Macrium Manatunatuga

O le polokalama muamua o le a tatou iloiloina o Macrium Reflect, lea e avanoa mo le faʻaaogaina fale matua leai se totogi. E ui i le Igilisi gagana vaʻai, o le feagai ai ma le o le a le faigata.

Sii mai le Macrium Mafaufau

  1. O lea la, matou te amatalia le talosaga ma luga o le laupepa autu, tauagavale-kiliki i luga o le tietie o le a matou o clone. Afai e te faia saʻo mea uma, ona lua fesoʻotaʻiga i gaioiga e maua ma lenei masini o le a aliali mai lalo.
  2. Talu ai matou te mananao e fai se clone o la matou SSD, matou te kiliki i le sootaga "Taofi lenei tisiki ..." (Fasioti lenei tisiki).
  3. I le isi laasaga, o le polokalama o le a fai mai matou te pasi ese pe o le a le vaega e tatau ona aofia ai i le cloning. I le ala, o vaega talafeagai mafai ona matauina i le tulaga muamua.
  4. A uma ona filifilia vaega tatau, alu i le filifiliga o le aveina lea o le a faia ai le clone. E tatau ona maitauina i lenei taʻavale tatau ona o le telē talafeagai (pe sili atu, ae le o le laititi!). Ina ia filifilia se disk, kiliki i luga ole sootaga "Filifili se disk e clone i" ma filifili le manaʻomia drive mai le lisi.
  5. Lenei ua sauni mea uma mo cloning - ua filifilia le drive manaʻomia, le taunuʻuga drive filifilia, o lona uiga e mafai ona e alu saʻo i le cloning i le kilikiina o le ki "Faauma". Afai e te kiliki i le ki "Le isi>", ona tatou agai atu ai lea i le isi tulaga, i le mea e mafai ai ona e setiina le kaloning taimi. Afai e te manaʻo e fai se kalone i vaiaso uma, ona e faia lea o tulaga talafeagai ma agaʻi atu i le laasaga mulimuli e ala i le kiliki i luga o le faʻamau "Le isi>".
  6. O lenei, o le polokalama o le a ofo mai ia i matou e faʻamasani ma faʻatulaga filifilia ma, afai e faia mea uma ma le saʻo, kiliki "Faauma".

Metotia 2: AOMEI Backupper

O le isi polokalama o le a matou faia ai le SSD clone o le maua fua AOMEI Backupper fofo. I le faʻaopopoga i le faʻamaumauga, o lenei tusi talosaga o loʻo i ai i ana auupega ma mea faigaluega mo kalone.

Sii mai AOMEI Backupper

  1. O lea la, muamua lava, tamoe le polokalame ma alu i le tab "Kalone".
  2. Lea o le a tatou fiafia i le 'au muamua "Clone tisiki", lea o le a fausiaina se saʻo kopi o le disk. Kiliki i luga ma alu i le disk filifiliga.
  3. I totonu o le lisi o avanoa avanoa, tauagavale-kiliki i luga o le manaʻomia ma fetaomi le faamau "Le isi".
  4. O le isi laasaga o le filifilia lea o le mea e alu i ai le clone. E ala i le tala faatusa ma le laasaga muamua, filifili le tasi manaʻomia ma kiliki "Le isi".
  5. O lenei ua matou siaki uma tapulaʻa faia ma fetaomi le faamau "Amata clone". Le isi, faatali mo le iʻuga o le faʻagasologa.

Metotia 3: EaseUS Todo faaleoleo

Ma le mea mulimuli, o le polokalame mulimuli lea o le a tatou vaʻai atu ai i lenei aso, o le EaseUS Todo Backup. Ile faʻaaogaina o lenei aoga, e mafai foi ona e faigofie ma vave faia se SSD clone. E pei o isi polokalame, galue ma lenei e amata mai le faʻamalama autu, mo lenei e tatau ona e tamoe ai.

Sii mai EaseUS Todo faaleoleo

  1. Ina ia amata faʻatuina le faʻaputuga o gaioiga, faʻamau le faʻamau "Kalone" luga o le pito i luga.
  2. O lenei, ua tatalaina se faʻamalama i o matou luma, i le mea e tatau ona e filifilia ai le taʻavale e te manaʻo e faʻapipiʻiina.
  3. Le isi, siaki le tisiki o loʻo faʻamauina ai le clone. Talu ai o matou o loʻo faia se SSD, e talafeagai le faʻapipiʻiina se isi filifiliga "Faʻalelei mo le SSD", faʻatasi ai ma le faʻaaogaina faʻalelei le faʻaputuga o le gaioiga mo le mautu setete drive. Alu i le isi sitepu e ala i le oomiina o le ki "Le isi".
  4. O le laasaga mulimuli o le faʻamaonia lea o tulaga uma. Ina ia faia lea mea, kiliki "Alu" ma faʻatali seʻia oʻo i le iuga o cloning.

Faaiuga

Ae paga lea, e le mafai ona faia le faʻaaogaina o masini masani a Windows, ona e le i maua i le OS. O le mea lea, i taimi uma le tatau ona e faʻaalu i le tolu-vaega polokalama. O le aso sa matou vaʻavaʻai pe faʻafefea ona fai se clone o se tisiki faʻaaogaina ni polokalame se tolu e leai se faʻataʻitaʻiga. O lenei, afai e te manaʻo e fai se clone o lau tisiki, e te manaʻomia na o le filifili le talafeagai fofo ma mulimuli i a matou faʻatonuga.

Pin
Send
Share
Send