O le Microsoft Security Essentials Antivirus Lelei? Fai mai Microsoft e leai.

Pin
Send
Share
Send

Ua faʻailoa soo mai lava le antivirus e leai se tupe o le Microsoft Security Essentials, e faʻaigoaina Windows Defender poʻo Windows Defender i totonu o le Windows 8 ma 8.1, e aofia ai i luga o lenei tulaga, o se puipuiga talafeagai mo lau komipiuta, aemaise pe a fai e leai sau fuafuaga e faʻatau se antivirus. Talu ai nei, i le taimi o se faʻatalatalanoaga, na taʻua ai e se tasi o tagata faigaluega a Microsoft e sili atu le faʻaaogaina e tagata o le Windows i le faʻaaogaina o le tolu-vaega antivirus. Peitai, i se taimi mulimuli ane, i luga o le blog aloaia a le kamupani, na aliali mai se feʻau e latou te fautuaina le Microsoft Security Essentials, ma saga faaleleia pea le oloa, e maua ai le pito sili ona maualuga le puipuiga. O le Microsoft Security Essentials Antivirus Lelei? Vaʻai le Best Free Antivirus 2013.

I le 2009, e tusa ai ma suʻega na faʻatautaia e nisi tutoatasi tutoʻatasi, Microsoft Security Essentials na avea o se tasi o le sili fua leai fua oloa o lenei ituaiga; i le AV-Comparatives.org suʻega na muamua sau. Ona o lona saoloto natura, le tikeri o le mauaina o le leaga polokalama, o le maualuga o le saoasaoa o galuega ma le leai o ni mea ofo ofo e sui i le totogi vaega, na vave lava maua vave lauiloa.

I totonu o le Windows 8, Microsoft Security Essentials na avea ma vaega o le vaega i lalo ole igoa Windows Defender, e le masalomia o se alualu i luma i le saogalemu o le Windows OS: e tusa lava pe le o faʻaaogaina e le tagata se mea antivirus, o loo i ai pea se mea puipuia.

Talu mai le 2011, Microsoft Security Essentials antivirus suʻega i suʻesuʻega amata amata ona paʻu. O se tasi o faʻataʻitaʻiga lata mai ia Iulai ma Aukuso 2013, Microsoft Security Essentials faʻaaliga 4.2 ma 4.3 na faʻaalia ai se tasi o pito sili ona maualalo faʻataʻitaʻiga mo le tele o le siakiina o tapulaʻa i le va o isi leai.

Maua fua suʻega antivirus

E tatau ona ou faʻaogaina le Microsoft Security Essentials

Muamua lava, a iai sau Windows 8 poʻo le 8.1, ua uma ona avea le Windows Defender ma vaega o le vaega e faʻagaioi iai. Afai e te faʻaaogaina se lomiga muamua o le OS, o lona uiga e mafai ona e siiina Microsoft Security Essentials mo fua mai le ofisa aloaia //windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-all-versions.

E tusa ai ma faʻamatalaga i luga o le upega tafailagi, o le antivirus e maua ai le maualuga o le puipuiga o le komepiuta mai le tele o taufaʻamataʻu. Peitai, i le taimi o se faatalanoaga e lei leva atu, Holly Stewart, o le pule o fale oloa, na matauina o le Microsoft Security Essentials e na o le puipuiga masani, ma mo lenei mafuaʻaga o loʻo i ai i le pito i lalo o faʻataʻitaʻiga antivirus, ma sili atu mo le puipuiga atoa faʻaaoga seisi vaega antivirus.

I le taimi lava e tasi, na ia faʻamauina e faʻapea o le "basic protection" - e le o lona uiga o le "leaga" ma e mautinoa sili atu nai lo le leai o antivirus i luga o le komupiuta.

I le aotelega, e mafai ona tatou faapea afai o oe o se averesi tagata e faʻaaogaina le komepiuta (o lona uiga, e le o se tasi o latou e mafai ona faʻaliliina faʻasolosolo ma tuʻufaʻatasia siama i le lesitala, auaunaga ma faila, faʻapea foi ma faʻailoga mai fafo, e faigofie ona iloa ese amioga leaga polokalama mai le saogalemu), ona e te ono mafaufau sili e uiga i se isi filifiliga o aneti-siama puipuiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, maualuga-tulaga, faigofie ma leai se aoga o antivirus pei o Avira, Comodo, poʻo Avast (e ui lava ma le mea mulimuli, o le tele o tagata e iai faʻafitauli e faʻapipiʻiina o le uninstall). Ma, i soo se tulaga, o le iai o le Windows Defender i faʻamatalaga fou a le Microsoft's OS o le a sili ai ona puipuia oe mai le tele o faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send