Flash ma le toe faaleleia HTC Desire 516 Dual Sim Smartphone

Pin
Send
Share
Send

HTC Desire 516 Dual Sim o se telefoni lea, pei o le tele o isi masini Android, e mafai ona moliina i le tele o auala. Toe faʻatuina o le polokalama polokalama o se mea e tupu mai e seasea ona tupu i ni tagata e ona le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia. O ia togafiti, pe a fai o le saʻo ma le manuia faʻatinoina, i se vaega "toe faʻafouina" le masini i le polokalama o loʻo fuafuaina, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia o le lelei ua leiloa ona o faʻaletonu ma mea sese.

O le manuia o firmware auala e muai fuafuaina e le saʻo tapenaga o mea faigaluega ma faila o le a manaʻomia i le faʻagasologa, faʻapea foi ma le saʻo o faʻatinoina o faʻatonuga. Ma se isi mea, aua nei galo mea nei:

Ole tiutetauave mo le iʻuga o togafiti ma le masini e taoto lava ile tagata e faʻatautaia ia mea. O gaioiga uma faʻamatala i lalo e faia e le pule o le telefonipoto i lou lava lamatia ma lamatia!

Sauniuniga

Sauniuniga taualumaga e muamua atu i le tuusao faagasologa o le fesiitaiina faila i masini vaega e mafai ona umi sina taimi, ae e tele fautuaina ina ia maeʻa muamua. Aemaise lava, i le tulaga o HTC Desire 516 Dual Sim, o le faʻataʻitaʻiga masani lava ona faʻatupuina faʻafitauli mo ona tagata faʻaaogaina i le faiga o le faʻatautaia o le polokalama komepiuta.

Avetaavale

Faʻapipiʻi avetaʻavale mo le faʻafesoʻotaʻi o le masini ma mea faigaluega mo le firmware e le masani ona mafua ai faigata. E tatau ona e mulimuli i faʻatonuga mo masini Qualcomm mai le tusitusiga:

Lesona: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

I le tulaga, o le faʻamaumauga ma avetaavale mo faʻapipiʻi tuʻutuʻuga e avanoa i taimi uma mo download i le sootaga:

Tikia avetaavale mo firmware HTC Desire 516 Dual Sim

Le tua

Ona o le ono manaʻomia e toe faʻafou le polokalama faakomepiuta, faʻapea foi ma le faʻatagaina aveesea o tagata faʻaaogaina mai le masini i le taimi o faʻapipiʻi polokalama, e tatau ona sefe uma faʻamatalaga taua o loʻo i totonu o le telefoni i se mea saogalemu. Ma ua fautuaina foi le toe laupepa uma vasega e faʻaaoga ai le ADB Run. Faʻatonuga e mafai ona maua i mea ile soʻoga:

Lesona: Faʻafefea ona faaleoleo Android masini muamua firmware

Sii mai polokalame ma faila

Talu mai le tele o metotia polokalama faapipiiina talafeagai i le masini fesili, lea e matua ese ese mai le tasi le isi, fesoʻotaʻiga e download polokalama talafeagai ma faila o le a lafoina i le faʻamatalaga o metotia. Ae e te leʻi faia le faʻatonuga tuʻusaʻo, e fautuaina e te faʻamasani i laʻasaga uma e tatau ona e faʻatinoina, faʻapea foi ma le downloadina o faila uma e tatau ai.

Firmware

Fuafua i le tulaga o le masini, faapea foi ma sini ua faʻatulaga e le tagata faʻatinoina le firmware, o le metotia o le gaioiga e filifilia. O metotia o loʻo faamatalaina i lalo e faʻavasega mai le faigofie mai le sili atu lavelave.

Metotia 1: MicroSD + fale gaosi Toe faaleleia Siosiomaga

O le auala muamua e mafai ai ona e taumafai e faʻapipiʻi le Android i luga o le HTC Desire 516 o le faʻaaoga lea o mea gaosi a le gafatia o se "tagata" toe faʻaleleia siosiomaga (toe faaleleia). O lenei metotia e manatu faʻapitoa, o lona uiga e feololo lava le saogalemu ma faigofie ona faʻatino. Sii mai le polokalama komepiuta mo faapipiiina e tusa ma faʻatonuga i lalo, faʻaaogaina le sootaga:

Talia aloaia le HTC Desire 516 firmware mo le faʻapipiʻiina mai se kalama

O se taunuuga o laʻasaga nei, matou te mauaina se telefoni faʻatasi ai ma le firmware firmware ua faapipiiina, ua mamanuina mo le Europa itulagi lomiga.

Le gagana Rusia e le oi totonu o le afifi! O le Russification o le Ofisa o le a faʻamatalaina i se faʻaopopoga laasaga o faʻamatalaga i lalo.

  1. Matou te kopiina, LE FIA FAʻATELEina ma aunoa ma le toe faʻaigoaina o le faʻamaumauga na maua mai le fesoʻotaʻiga i luga, i le aʻa o le MicroSD card mamanuina i FAT32.
  2. Vaʻai foi: O auala uma e faʻatulaga ai pepa malō

  3. Tape le telefoni, aveese le maʻa, tuʻu le kata i le firmware i le slot, faʻapipiʻi le maa i le tulaga.
  4. Tatou amata le masini pei ona taua i lalo: fetaomi ma taofi ki i le taimi e tasi Fua ma le Aofia i luma o le faʻaali mai o foliga Android, totonu lea o se faʻatinoga faia.
  5. Tatala faamau. O le firmware faagasologa ua uma ona amataina ma o le a faʻaauau otometi, ma lona alualu i luma ua faʻailoa mai e le faʻatumuina alualu i luma pa i luga o le laupepa i lalo o faʻaaliga ma tusitusiga: "Faapipiiina se polokalama lata mai ...".
  6. Ina ua maeʻa le faʻagaioiga, o le telefoni o le a otometi reboot, ma ina ua maeʻa le amataina o vaega faʻapipiʻi, o le a aliali mai le faʻafeiloaʻiga Android mata.
  7. Taua: Aua nei galo e tape le firmware faila mai le kata pe toe faʻaigoaina, a leai, i nisi o asiasiga i le toe faʻafou fale, o le otometi firmware o le a toe toe amataina!

Ma le isi: Russification

Mo Russification o le Europa vaega o le OS, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaogaina o le Android Morelocale 2. O loʻo avanoa le polokalama ile Google Play.

Sii mai Morelocale 2 mo HTC Desire 516 Play Faleoloa

  1. O le talosaga faʻatatau aia tatau. Superuser aia tatau i luga o le faʻataʻitaʻi o loʻo fesiligia e faigofie ona maua faʻaoga le KingRoot. O le taualumaga lava ia e matua faigofie ma ua faamatalaina i mea nei:

    Lesona: Mauaina o aia tatau faʻaaogaina KingROOT mo PC

  2. Faatu ma tamoʻe Morelocale 2
  3. I le mata e matala pe a uma ona tatalaina le talosaga, filifili "Lusia (Rusia)"ona fetaomi lea o le faʻamau "Faʻaaoga le SuperUser privilege" ma faʻaavanoa Morelocale 2 root rights (button "Faʻataga" i le KingUser talosaga popup).
  4. Ona o lea, o le localization o le a suia ma o le tagata o le a mauaina se atoatoa Russified Android Ofisa, ma faʻapipiʻiina talosaga.

Metotia 2: ADB Taufetuli

E iloa e ADB ma Fastboot faʻatagaina oe e faʻataunuʻu toetoe o faʻatautaia uma mafai ona faʻaaoga ma le manatua vaega o masini Android. Afai tatou te talanoa e uiga i le HTC Desire 516, ona faʻapea lea, i lenei tulaga, faʻaaogaina o nei mea ofoofogia meafaigaluega, e mafai ona e faia se faʻaogaina atoa firmware auala. Mo le faigofie ma le faigofie o le faʻagasologa, oe mafai ma e tatau ona faʻaaogaina le afifi polokalama ADB Taufetuli.

O le iʻuga o faʻamatalaga i lalo o le a avea ma telefoni poto ma le firmware firmware version 1.10.708.001 (o le taimi mulimuli o loʻo i ai mo le faʻataʻitaʻiga) o loʻo iai le gagana Lusia. E mafai ona e puʻea le faila ma le firmware mai le sootaga:

Talia aloaia le HTC Desire 516 Dual Sim firmware mo le faʻapipiʻiina e ala ile ADB

  1. Sii maia ma tuʻufaʻatasia le faʻamaumauga i se firmware.
  2. I le faila na maua ona o le faʻapipiʻiina o loʻo i ai, o loʻo i ai le tele o tusi o loʻo i ai le ata sili ona taua mo faʻapipiʻi - "Ofisa". E manaʻomia foʻi ona aveese i le faʻatonu ma isi faila faila.
  3. Faʻatuina le ADB Tamoʻe.
  4. Tatala le faʻasino ma ADB Taufetuli i le Explorer, lea e tu i le alaC: / Adb, ma alu loa i le faila "Img".
  5. Kopi faila boot.img, faiga.img, toe faaleleia. imgmauaina e ala i le tatalaina i lalo le firmware i faʻavaʻafa ma igoa talafeagai o loʻo i totonu o le faʻasinoC: / adb / img /(ie faila boot.img - i failaC: adb img seema isi mea).
  6. O le tusiaina o le tolu faila ata o loʻo lisiina atu i luga i vaega talafeagai o le HTC Desire 516 flash memory e mafai ona mafaufauina o se faʻapipiʻi atoa o le polokalama. E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le vaega o totoe o le faʻatusa i le tulaga masani, ae afai o i ai se manaʻomia, kopi i latou i le failaC: adb img uma.
  7. Liliu le USB debugging ma fesoʻotaʻi le masini i le PC.
  8. Matou amata le Adb Run ma matou toe toe faʻaleleia le masini i lona fesoasoani "Faʻapipiʻi". Ina ia faia lea, muamua filifili le aitema 4 "Toe fai masini" i le vaega autu o le tusi talosaga,

    ona ulufale lea ile numera 3 mai le keyboard - aitema "Toe fuatia Bootloader". Tulei "Ulufale".

  9. O le telefonipoto o le a toe toe fai i le setete "Sii mai"o le a le boot screen saver aisa i luga o le lau "HTC". i luga o le paʻepaʻe.
  10. I le ADB Tamoe, fetaomi soʻo se ki, ona toe foʻi atu lea i le polokalame autu autu - aitema "10 - Toe foi i le lisi".

    Filifili "5-Faʻapipiʻi".

  11. O le isi faʻamalama o le lisi mo le filifilia o le vaega manatua i totonu o le a lafoina le faila ata mai le faila faila i le faʻatonuinaC: adb img.

  12. Se filifiliga pe a fautuaina le taualumaga. Matou te faia le faʻamamaina o vaega o le a matou faʻamauina, faʻapea foʻi ma vaega "Faʻamatalaga". Filifili "E - Faʻamama Vavaeese (tape)".

    Ma o lea, taitoatasi, tatou te o atu i aitema e fetaui ma vaega vaega:

    • 1 - "Seevae";
    • 2 - "Toe faaolaina";
    • 3 - "Ofisa";
    • 4 - "Faʻamatalaga.

    "Le modem" ma le "Sasau1" AUA LE LAVA!

  13. Matou te toe foʻi i le filifiliga filifiliga menu ma tusi vaega.
    • Laina vaega "Seevae" - palakalafa 2.

      A filifilia le 'au "Tusi le vaega", se matala matala e faʻaali mai le faila o le a fesiitai atu i le masini, na ona tapunia.

      Ma, faʻamaoniga o le sauniuni mo le amataina o le faʻatulagaina o le a manaʻomia i le oomiina soʻo se ki i luga o le keyboard.

    • I le faaiuga o le gaioiga, fetaomi soo se faʻamau i luga o le keyboard.
    • Filifili "Faʻaauau pea e galulue ma Fastboot" e ala i le ulufale atu "I" luga o le keyboard ona fetaomi lea "Ulufale".

  14. E tutusa ma le muamua laasaga o le faʻatonuga, matou te fesoaʻiina ata faʻatusa "Toe faaolaina"

    ma le "Ofisa" i le manatuaina o le HTC Desire 516.

    Ata "Ofisa" o le mea moni, o le Android OS, lea ua faʻapipiʻi i totonu o le masini fesili. Lenei vaega o le sili ona tele i le voluma ma o lea o lona toe tusi umi lava umi. O le faiga e le mafai ona faʻalavelave!

  15. Afai e i ai le manaʻomia e kilia vaega o loʻo totoe ma ona faʻatusa ata faila e kopiina i le faʻatonuinaC: adb img uma, e faʻapipiʻiina i latou, filifili "1 - Firmware Vaega uma" i le filifiliga filifiliga "Polokalama Fastboot".

    Ma faʻatali mo le maeʻa o le faʻagasologa.

  16. I le faaiuga o le pueina o le ata mulimuli, filifili i le talosaga mata "Toe fai le masini masani Faiga (N)"e ala i le typing "L" ma kiliki "Ulufale".

    Lenei e taitai atu ai i le toe fai o le telefoni, umi le amataga, ma o le taunuuga, i le muamua mata o le HTC Desire 516 muamua seti.

Metotia 3: Fastboot

Afai o le metotia faʻamamafa vaega uma o le HTC Desire 516 manatua eseese foliga mai e faigata tele pe umi, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o le Fastboot faʻatonuga, e faʻatagaina oe e pueina le vaega autu o le faiga e aunoa, i nisi tulaga, gaioiga le talafeagai i le itu a tagata.

  1. Tikia ma tuʻu ese le firmware (laʻasaga 3 o le faʻapipiʻi auala e ala ile ADB Tamoe i luga).
  2. Sii mai, mo se faʻataʻitaʻiga, iinei ma tatala le afifi ma ADB ma Fastboot.
  3. Mai le faila o loʻo aofia ai le faila ata faila, kopi tolu faila - boot.img, faiga.img,toe faaleleia. img i le faila ma le Fastboot.
  4. Fausia se faila faila i se lisi ma fastboot Android-info.txt. O lenei faila e tatau ona aofia ai le laina se tasi:laupapa = trout.
  5. Le isi, e tatau ona e faʻataʻitaʻi le laina faʻatonuga e pei ona taua i lalo. E taumatau o matou kiliki i luga o le nofoaga e leai se totogi i le lisi ma Fastboot ma ata. I lea mea, e mafai ona oomi le ki ma uʻu i luga o le keyboard "Sifi".
  6. I le lisi e matala, filifili "Tatala faʻamalama '', ma o le taunuuga matou te mauaina ai le mea nei.
  7. Matou te faʻaliliu le masini i le fastboot mode. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o le lua metotia:
    • Toe faaleleia fale gaosi "toe fuatia bootloader".

      Ina ia ulufale atu i le toe faaleleia siosiomaga, e tatau ona e taofiofia taimi o faamau i luga o le moli telefoni ma le ua aveeseina le kata manatua Fua ma le "Taumafa" ma uu ia ki seia oʻo mai le toe faʻaleleia o mea.

      Vaʻai foi: E faʻafefea ona e moliu Android ile toe faʻaleleia

    • Suia ile fastboot mode faʻaogaina le laina laina tatala i le laasaga 4 o lenei tusi lesona. Tatou fesoʻotaʻi le telefoni utaina i le Android ma USB debugging mafai ai i le PC ma tusi le faʻatonuga:adb toe fai bootloader

      Pe a maeʻa ona ki se ki "Ulufale" le a tapē le masini ma faʻamau i le faʻatulagaina faiga.

  8. Ua matou siakiina le saʻo o le faʻafesoʻotaʻi o le telefonipoto ma le PC. I le poloaiga vave, lafo le poloaiga:
    fastboot masini

    Ole tali ole faiga e tatau ona avea ma numera numera 0123456789ABCDEF ma le tusitusiga "Faʻapipiʻi".

  9. Ina ia aloese mai mea sese pe a faia o laasaga nei, taʻu ia Fastboot le tulaga o ata i le ulufale atu i le faʻatonuga:seti ANDROID_PRODUCT_OUT = c: fast_boot_directory_name
  10. Ina ia amata le firmware, ulufale i le tulafono:moli uila. Tulei "Ulufale" ma matauina le faʻagaioiga o gaioiga.
  11. Ile iuga ole taualumaga, ole vaega o le a toe tusia "Seevae", "Toe faaolaina" ma le "Ofisa", ma le masini o le a toe toe fai i le Android otometi.
  12. Afai e alagatatau ona lalagaina isi vaega o le HTC Desire 516 manatua i lenei auala, tuʻuina i ai ata talafeagai i le fastboot faila, ona faʻaaoga lea o faʻatonuga gaosi nei:

    fastboot flash partition_name image_name.img

    Mo se faʻataʻitaʻiga, tusi le vaega "le modem". I le auala, mo le masini fesiligia, o le pueina o le "modem" vaega o se taualumaga e ono manaʻomia ina ua toe faʻaleleia le telefonipoto mai le leai se mea, pe a faʻapea o lona tulaga o loʻo galue le telefoni e pei ona tatau ai, ae leai se fesoʻotaʻiga.

    Kopi le ata manaʻo (s) i le faʻatonu ma Fastboot (1) ma lafo le faʻatonuga (s) (2):
    fastboot flash modem modem.img

  13. A maeʻa, toe amata le HTC Desire 516 mai le laina faʻatonu:fastboot toe fai

Metotia 4: Custom Firmware

O le HTC Desire 516 faʻataʻitaʻiga e le i mauaina se lautele lauiloa ona o ana mea faigaluega ma masini foliga, o lona uiga o le tele o faʻaleleia firmware o loʻo tuʻuina atu mo le masini, o le mea e leaga ai, e le mafai.

O se tasi o auala e faʻaliliuina ma faʻafouina ai le masini i le fesili faʻapolokalame o le faʻapipiʻiina lea o le atigi Android faʻafouina e se tasi o le faʻaaogaina o le masini, ua taʻua Lolifox. E mafai ona e aumaia uma i le au faila manaʻomia o le a e manaʻomia pe a faia le sitepu o faʻamatalaga i lalo o le faʻaogaina o sootaga i lalo.

Sii faʻaleleia firmware mo HTC Desire 516 itulua Sim

I le fofo na fuafuaina, sa faia e lona tusitala se galuega ogaoga i le tulaga o le suia o le OS interface (e foliga mai o le Android 5.0), deodexed le firmware, aveese ni mea le aoga mai HTC ma Google, ma faʻaopopoina foi se mea i le tulaga e faʻatagaina oe e faʻatautaia le amataga polokalama. I se tulaga lautele, o tu ma aga e faʻavave ma vave.

Faʻapipiina o le toe faʻaleleia atili

Mo faʻapipiʻi se fesuiaʻiga OS, e te manaʻomia tu masani toe faaleleia tomai. O le a matou faʻaaogaina le ClockworkMod Recovery (CWM), e ui lava o loʻo i ai foʻi le TWRP port mo le masini, lea e mafai ona laʻuina mai ii. I se tulaga lautele, o le faʻapipiʻiina i le D516 ma le galuega ma ese toe faʻafouina e tutusa.

  1. Sii mai le masani le toe faʻafoʻi mai le ata:
  2. Sii mai CWM Toe Maua HTC Fiafia 516 itulua Sim

  3. Ma na matou faʻapipiʻiina i le ADB Run poʻo le Fastboot, mulimuli i sitepu na faʻamatalaina i luga i metotia nose 2-3, faʻatagaina oe e tusia ni vaega taʻitasi.
    • Via ADB Taufetuli:
    • Via Fastboot:

  4. Tatou toe toe fai i le toe faaleleia le toe faaleleia i le auala masani. Tapē le telefoni, fetaomi ma taofi le ki i le taimi e tasi Fua ma le Aofia seiloga e aliali mai le faʻatonuga CWM Recovery.

Faapipiiina aganuu Lolifox

A maeʻa ona toe faʻaleleia le toe faʻaleleia o loʻo faʻapipiʻiina ile HTC Desire 516, o le faʻapipiʻiina o le polokalama faakomepiuta ua faigofie. Ua lava lea e mulimuli i sitepu o faʻatonuga mai le lesona i le fesoʻotaʻiga i lalo, lea e manaʻomia le faʻapipiʻiina o sifi afifi.

Faitau atili: Faʻafefea ona taʻuina lau Android e ala i le toe faaleleia

Sei o tatou nofo i luga o nai manatu fautuaina mo le faʻatinoina mo le faʻataʻitaʻi i fesili.

  1. Ina ua uma ona kopi le firmware afifi i le memory card, tatou toe togi i totonu CWM ma faia se faaleoleo. O le faiga mo le fatuina o se faaleoleo e faigofie lava e ala i le lisi mea "faaleoleo ma toe aumai" ma fautuaina tele.
  2. Faia o solo (fufulu) vaeluaina "cache" ma le "faʻamatalaga".
  3. Faʻapipiʻi le afifi ma Lolifox mai le microSD card.
  4. A maeʻa ona faʻatino i luga, faʻatali mo le utaina i Lolifox

    Ioe, o le tasi o sili sili fofo mo lenei faʻataʻitaʻiga.

Metotia 5: toe faʻaleleia le momomo HTC Desire 516

I le taimi o le faʻagaioiga ma le firmware o soʻo se masini Android, e mafai ona tupu se faʻalavelave - e mafua mai i le tele o faʻaletonu ma mea sese, o le masini e faʻaʻaisa i se taimi faʻapitoa, taofi le liliu, toe amata e le gata, ma isi. I totonu o tagata faʻaaoga, o le masini i lenei setete na taua o le "piliki". O le fofo i le faʻafitauli e mafai ona faʻapea.

Le metotia o le toe faafoʻisia ("faʻamigiina") HTC Desire 516 Dual Sim aofia ai le faʻatinoina o se tele tele o gaioiga ma faʻaaogaina le tele o mea faigaluega. Ma le faaeteete, sitepu i lea laasaga, mulimuli i le faatonuga i lalo.

Suia lau telefoni i le Qualcomm HS-USB QDLoader9008 mode

  1. Sii mai ma tuʻufaʻatasia le faʻamaumauga i faila talafeagai uma ma toe faʻafouina meafaigaluega.

    Tikiina toe faaleleia polokalama ma faila mo HTC Desire 516 Dual Sim

    O le tatalaina o le tino e tatau ona faʻaalia ai mea nei:

  2. Ina ia toe faʻafou, e te manaʻomia le fesiuaʻi le telefoni i se tulaga faʻapitoa i auala faʻatulafonoina QDLoader 9006. Aveese le pulupulu maa.
  3. Tatou aveese le maa, SIM card ma memory card. Ona tatou tatalaina le 11 siku:
  4. Aveese ma le faʻaeteete le vaega o le case e ufiufi ai le masini laupapa.
  5. I luga ole motherboard matou te maua ai ni pine se lua ua faailogaina GND ma le "DP". Mulimuli ane, latou manaʻomia o le faʻataʻitaʻia aʻo leʻi fesoʻotaʻi le masini i le PC.
  6. Tatou faʻapipiʻi le QPST polokalama afifi mai le faila o le igoa lava e tasi maua mai i le tatalaina le faʻamaumauga o faʻaaogaina le sootaga luga.
  7. Alu i le faʻasino ma QPST (C: Polokalame faila Qualcomm QPST bin ) ma tamoʻe le faila QPSTConfig.exe
  8. Tatala Pule Pule, saunia le uaea o loʻo fesoʻotaʻi ma le USB port o le PC. Matou te tapunia le fesoʻotaʻiga GND ma le "DP" i luga o le D516 motherboard ma, e aunoa ma le vavaeeseina mai latou, faaofi le uaea i le MicroUSB sootaga o le telefoni.
  9. Matou te aveese le jumper ma tilotilo atu i fafo o le faamalama Pule Pule. Afai o mea uma ua faia saʻo, o le masini o le a fuafua e pei "Qualcomm HS-USB QDLoader9008."
  10. Alu i le QPSTConfig ma ia mautinoa o le masini e fuafua lelei, e pei ona i ai i le ata i lalo. Aua le tapunia QPSTConfig!
  11. Toe tatalaina le faila ma QPST faila ma tamoe le faila emmcswdownload.exe e avea ai ma sui o le Pule.
  12. I le fanua o le faʻamalama e matala, faʻaopopo faila:
    • "Sahara XML faila" - faʻaali le faila talosaga sahara.xml i le Explorer faamalama, lea e matala mai le kiliki i le ki "Matamata ...".
    • "Polokalama Flash"- tusi le igoa faila mai le keyboard MPRG8x10.mbn.
    • "Boot Ata" - ulufale le igoa 8x10_msimage.mbn ma lima.
  13. Matou te fetaomi atu le faʻamau ma faʻaali atu i le polokalama le nofoaga o faila:
    • "Avega XML def ..." - matala polokalame0.xml
    • "Avega faʻaaliga def ..." - patch0.xml
    • Tatala le pusa "Polokalama MMC masini".
  14. Matou te siakiina le saʻo o le faʻatumu i fanua uma (e tatau ona i ai, pei ona i ai i le ata i lalo) ma kiliki "Sii mai".
  15. O se faʻaiuga o le faʻagaioiga, o le HTC Desire 516 Dual Sim o le a fesiʻiina i se faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le tusiina o le dump i le mea e manatua ai. I le Device Manager, o le masini e tatau ona faʻamatalaina o "Qualcomm HS-USB Diagnostics9006". Afai ua maeʻa ona faʻaogaina e ala i le QPST o le masini e faʻamaonia i se isi itu, ese faʻapipiʻi avetaavale mai le faila "Qualcomm_USB_Drivers_Windows".

Filifili

I le mea na tupu i le taimi QPST sese tupu ma o le telefonipoto suia i "Qualcomm HS-USB Diagnostics9006" le mafai ona faʻatinoina, matou te taumafai e faʻatino lenei faʻaogaina i le polokalame MiFlash. Sii maia le lomiga o le flasher talafeagai mo faʻatautaia ma le HTC Desire 516 Dual Sim, faʻapea foi ma faila talafeagai, faʻamolemole mulimuli i le sootaga:

Sii mai MiFlash ma toe faaleleia faila mo HTC Desire 516 Dual Sim

  1. Aveese le faʻamaumauga ma faʻapipiʻi MiFlash.
  2. Matou te mulimulitaia laasaga 8-9 o loʻo faʻamatalaina i luga o faʻamatalaga i luga, o lona uiga, matou te fesoʻotaʻi le masini i le komepiuta i le tulaga pe a o faʻamatalaina i le Device Manager o "Qualcomm HS-USB QDLoader9008".
  3. Faaoso MiFlash.
  4. Faʻamau le ki "Matamata" i le polokalama ma faamaoti le ala i le faʻatonu "faila_for_miflash"o loʻo i totonu o le faila na maua e le tatalaina le faʻamaumauga o loʻo sii mai le sootaga i luga.
  5. Tulei "Faʻafou", lea e tau atu i le faʻauigaina o le masini polokalama.
  6. Valaʻau ile lisi o faʻamau filifiliga "Matamata"i le kiliki i luga o le ata o le tafatolu i tafatafa o le mulimuli

    ma filifili i totonu o le lisi e tatala "Alualu i luma ...".

  7. I le faʻamalama "Avanoa" faʻaaogaina faamau "Matamata" faaopoopo ni faila mai le faila ile fanua "faila_for_miflash" faapenei:

    • "FaʻavaeBootScript"- faila flash_all.bat;
    • Faʻamatalaga - tuu e le suia;
    • "Alu Polokalama" - MPRG8x10.mbn;
    • "BootImage" - 8x10_msimage.mbn;
    • "TautuaXMLFile" - matala polokalame0.xml;
    • "Le PaʻiXMLFile" - patch0.xml.

    A uma ona faʻaopopo uma faila, kiliki Ua lelei.

  8. E tatau ona faia se isi tausiga. Faʻaavanoaina o le faʻamalama Pule Pule.
  9. Faʻamau le ki "Sasaʻe" i le flasher ma matau le vaega o COM taulaga i Tufafo.
  10. I le taimi lava na maeʻa ai le taimi na tonu ai le telefoni o "Qualcomm HS-USB Diagnostics9006", matou te faʻamaeʻaina le galuega a le MiFlash, e aunoa ma le faʻatali mo le iʻuga o togafiti i le polokalama, ma faʻasolo atu ai i le isi vaega o le HTC Desire 516 toe faʻaleleia.

Faila faila toe faaleleia

  1. Faaoso le apalai HDDRawCopy1.10Portable.exe.
  2. I le faʻamalama e matala, faaluaina kiliki i luga o tusitusiga "Kiliki lua e tatala faila",

    ona toe faaopoopo lea o le ata Naunau_516.img i le Explorer faamalama. I le faʻamautu o le ala i le ata, oomi le faʻamau "Tatala".

    O le isi laasaga o le kiliki "Faʻaauau" i le HDDRawCopy faamalama.

  3. Filifili le tusitusiga. "Qualcomm MMC Teuina" ma kiliki "Faʻaauau".
  4. Ua uma ona sauni e toe faʻaleleia le faila faila o le telefoni. Tulei "AMATA" i le HDD Raw Copy Tool window, ma - Ioe i le lapataiga lapataiga e uiga i le lata le leiloa o faamatalaga o se taunuuga o le isi taotoga.
  5. O le faagasologa o le fesuiaiga o faʻamatalaga mai le faila faila i le Desire 516 manatua vaega o le a amataina, sosoʻo ma le maeʻa o se alualu i luma pa.

    E fai sina umi, o le faiga, aua le faalavelaveina!

  6. I le maeʻa o galuega faʻatino i totonu o le polokalama HDDRawCopy, pei o le tusiga "100% tauva" i le le faamalama talosaga

    aveese le telefoni mai le USB cable, faʻapipiʻi le pito i tua o le masini i le mea saʻo ai, faʻaopopo le maʻa ma amata le D516 i le umi oomi le faʻamau Aofia.

  7. O le mea lea, tatou maua se atoatoa atamai telefonipoto, sauni e faʻapipiʻi polokalama e faʻaaogaina se tasi o auala Nu.1-4 faʻamatala i luga i le tusitusiga. O loʻo fautuaina le toe tuʻu mai o le firmware, aua o le mea lea e ala i le toe faaleleia tatou te mauaina le OS muamua-faʻataʻitaʻiga "mo aʻu" e se tasi o le au faʻaaoga na ave le dump.

O le mea lea, ua maeʻa suʻesuʻeina le auala e faʻapipiʻi ai le polokalama komipiuta i luga o le HTC Desire 516 Dual Sim, ua maua e le tagata faʻaaogaina le pulea atoa o le masini ma mafai ona toe faʻaleleia le gaioiga o le masini pe a manaʻomia, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o le telefoni i le "lona lua o le ola" faʻaaogaina faʻapitoa.

Pin
Send
Share
Send