Faʻafefea ona tapeina se itulau faʻafesoʻotaʻi

Pin
Send
Share
Send

Afai ua e fiu e nofo i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma ua e filifili e aveese lou VK faʻamatalaga pe ono nana lilo mo se taimi le tumau mai mata uma prying, ona i lea faʻatonuga e te maua ai ni auala se lua e tape lau itulau i se fesoʻotaʻiga.

O mea ia e lua, afai e te faʻafuaseʻi ona suia lou mafaufau, e mafai foi ona e toe faʻafoi le itulau, ae o loʻo i ai ni faʻatapulaʻaina, o loʻo faʻamatalaina i lalo.

Aveese se itulau ile fesoʻotaʻiga i lalo o lau "My setting"

Muamua auala o le tapeina o le talaaga faʻamatalaga i le uiga moni o le upu, o lona uiga, o le a le lilo mo ni taimi le tumau, o lona uiga. A faʻaaoga le auala lea, ia e manatua pe a uma sina taimi ole toe faʻafouina o le itulau ole a le mafai.

  1. I lau itulau, filifili "Oʻu tulaga."
  2. Tusi i le lisi o faʻatulagaga e oʻo i le iʻuga, o iina e te vaʻai ai i le fesoʻotaʻiga "E mafai ona e tape lau itulau." Kiliki i luga.
  3. A maeʻa, o le a fesiligia oe e faʻailoa mai le mafuaʻaga o le aveeseina ma, o le mea moni, kiliki le "Aveese Itulau" faamau. I luga o lenei faiga e mafai ona mafaufauina atoatoa.

Pau a le mea, e leʻo manino atoatoa aʻu i le mafuaaga o le mea "Tau i uo" o loʻo tu ii. Ou te taufesili poʻo ai e auina mai se feʻau i uo pe a tape laʻu itulau.

Faʻafefea ona tape lou le tumau lau VK itulau

E i ai le isi auala, masalo e sili ona lelei, aemaise pe a fai e te le o mautinoa o le a le toe faʻaaogaina lau itulau. Afai e te tapeina se itulau i lenei auala, ona, lea, i le mea moni, e le o tapeina, e leai se tasi e mafai ona vaʻaia se i vagana ai oe.

Ina ia faia lea tulaga, na ona e alu i le "My Settings" ona tatala ai lea o le "Privacy" tab. Ina ua maeʻa, na ona faʻatulaga le "Just Me" mo aitema uma, o le faʻaiuga, o lau itulau o le a le mafai ona avanoa i soo se tasi vagana oe lava.

I le faaiuga

Ou te manaʻo e matau atu, afai o le filifiliga e tape le itulau na afaina i manatu e uiga i faʻalilolilo, ona, o le mea moni, soloia o le itulau e soʻo se tasi o auala faʻamatala e toetoe lava a le aofia ai le avanoa o le vaʻaia o au faʻamatalaga ma le mea puʻeina e tagata ese - uo, aiga, tagata e ona le poto tele i tekonolosi Initaneti. . Ae ui i lea, e mafai lava ona maimoaina lau itulau i le Google cache ma e le gata i lea, ou te mautinoa o faʻamatalaga e uiga i ai o loʻo faʻaauau ona teuina i le VKontakte agafesootai lava ia, tusa lava pe e te le sili atu avanoa i ai.

O le mea lea, o le fautuaga taua pe a faʻaaogaina soʻo se fesoʻotaʻiga lautele o le mafaufau muamua lea, ona lafo lea, tusi, fiafia pe faʻaopopo ata. Mafaufau i taimi uma o loʻo latou nofonofo ma matamata latalata: lau uo teine ​​(uo tama), leoleo, faatonu o le kamupani ma tina. I lea mataupu, e te lolomiina lenei faʻafesoʻotaʻi?

Pin
Send
Share
Send