Pupuni 8.1 - lata, download, fou

Pin
Send
Share
Send

Ma o le Windows 8.1 lata mai sau i fafo. Faʻafou ma ou te faʻavave atu e taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ma pe faʻafefea O lenei tusitusiga o le a maua ai faʻamatalaga i le auala e faʻatino ai se faʻafouga, le mea e mafai ai ona e download atoa le atoatoa Windows 8.1 i luga o le 'upega tafaʻilagi Microsoft (pe a iai o oe ua maeʻa ona laiseneina Windows 8 poʻo se ki mo ia) mo se faʻamamaina mama mai le ata ISO na tusia i le disk poʻo flash drive bootable.

O le a ou taʻu atu foi ia te oe e uiga i galuega autu fou - ae le o le tele lapisi tele ma le Amata faamau e leai se uiga i le toe fuataina nei, ae e uiga i mea na e faʻalauteleina le galuega o le faʻatulagaina o galuega faʻatusa faʻatusa i lomiga muamua. Vaʻai foi: 6 togafiti fou mo le galue lelei ile Windows 8.1

Toe faʻalelei i le Windows 8.1 (faʻatasi ai ma le Windows 8)

Ina ia mafai ona toe faʻaleleia mai le Windows 8 i le vaega mulimuli o le Windows 8.1, naʻo le alu i le faleoloa o le talosaga, i le mea o le ae vaʻaia ai se fesoʻotaʻiga i se faʻafouga saoloto.

Kiliki "Download" ma faʻatali mo 3 gigabytes o faʻamaumauga e utaina ma se mea. I lenei taimi, ua mafai ona faʻaauau ona e galue i luga ole komepiuta. A maea le download, o le ae vaʻaia se feʻau o faʻailoa mai ai e tatau ona e toe amataina lau komepiuta e amata faʻaleleia atili i le Windows 8.1. Fai. E le gata i lea, o mea uma e tupu e otometi lava ma, e tatau ona maitauina, umi le umi: o le mea moni, o se faʻapipiʻi atoa a Windows. Lalo, i ni ata se lua, toetoe o le atoa faagasologa o le faʻapipiʻiina le faʻafouina:

I le faʻamaeʻaina, o le a e vaʻai i le laupepa muamua o le Windows 8.1 (mo nisi mafuaʻaga, na muamua setiina le faʻaiuga mataʻitu i le sese) ma le tele o isi talosaga fou i fola (kuka, soifua maloloina, ma se isi mea). A fou foliga o le a faamatalaina i lalo. Polokalama uma o le a sefe ma o le a aoga, o le a lava le tulaga, ou te le i tigaina se tasi, e ui lava o loʻo iai nisi (Android Studio, Visual Studio, ma isi) e sili atu ona maaleale i faʻatulagaina tulaga. O le isi itu: i le taimi lava e maeʻa ai faapipiiina, o le komepiuta o le a faʻaalia le tele o gaioiga disk (ua toe faʻafou se isi faʻafouga, lea e faʻaoga i le ua maeʻa faʻapipiʻi Windows 8.1 ma SkyDrive o loʻo faʻamalosiʻau faʻatasi, e ui i le mea moni o faila uma ua uma ona faʻatasi.)

Leai, leai se mea faigata, pei ona e vaʻai.

O fea e download Windows 8.1 aloaʻia (manaʻomia se ki poʻo ua maeʻa faʻapipiʻi Windows 8)

Afai e te manaʻo e sii mai lalo le Windows 8.1 ina ia mafai ai ona faʻatino se kiliva faʻapipiʻi, susunu se disc pe faia se bootable USB flash drive, aʻo oe o se tagata e faʻaaogaina le lomiga aloaia a Win 8, ona e na o le alu i le itulau talafeagai i luga o le Microsoft website: //windows.microsoft.com/en -ru / faamalama-8 / faaleleia-oloa-ki-na o

I le ogatotonu o le itulau o le ae vaʻai o le ki faʻapipiʻi. Afai e fesiligia oe mo se ki, ona e sauni lea mo le mea moni e le aoga le Windows 8. E ui i lea, o lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia: Faʻafefea ona download le Windows 8.1 i le faʻaaogaina o le ki mai le Windows 8.

O le lalagaina mai e tupu i totonu o le aoga mai Microsoft, ma ina ua maeʻa ona aumaia le Windows 8.1, e mafai ona e faia se ISO faʻataʻitaʻi pe sefe mai le faʻapipiʻi faila i se USB drive, ona faʻaaoga lea e faʻapipiʻi mama Windows 8.1. (Atonu o le a ou tusia faatonuga ma faʻamatalaga i aso nei).

Fou Vaega i le Windows 8.1

Ma o lenei e uiga i mea fou i totonu Windows 8.1. O le a ou faapuʻuina puʻupuʻu le mea ma faʻaali se ata e faʻailoa ai le mea o iai.

  1. Sii mai sao i le laulau (e pei foi o le "All Applications" screen), faʻaali le laupepa i luga ole lau.
  2. Tufatufa atu o Initaneti e ala i le Wi-Fi (fausia i totonu o le system system). Ole avanoa avanoa lenei. Ou te leʻi mauaina i le fale, e ui lava e tatau ona i totonu “Suiga setiina komepiuta” - “Network” - “Sootaga e tufa atu i Wi-Fi”. Faʻafefea ona fuafua, o le a ou faʻaopopo faʻamatalaga iinei. I le faamasinoina i le mea na ou mauaina i le taimi lea, naʻo le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga 3G i luga o laupepa e lagolagoina.
  3. Wi-Fi Direct Lomia.
  4. Tatala atu i 4 Metro talosaga ma lapoʻa lapoʻa tele. Tele taimi o le tutusa talosaga.
  5. Suʻesuʻega fou (taumafai, fiafia tele)
  6. Loka faʻasolosolo.
  7. E fa atoʻatoa lapoʻa ile mata o aiga.
  8. Initaneti Explorer 11 (vave tele, e lagona le matuia).
  9. Tuufaatasi ma SkyDrive ma Skype mo Windows 8.
  10. Faʻamalamalamaga o le system hard drive o le default function (Ou te leʻi faataʻitaʻi, faitau i luga o tala fou. O le a ou taumafai iai i se masini mole).
  11. Built-in 3D lolomiina lagolago.
  12. Ua faalauiloa faʻamalama vaʻaiga i luga ole puipui.

Iinei, i le taimi lea ua na ona ou matauina nei mea. Oute toe faatumuina le lisi ile gasologa o le suesueina o elemene eseese, pe afai e iai sau mea e faʻaopopo, tusi i totonu o faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send