Faʻafefea ona uninstall polokalame i Windows

Pin
Send
Share
Send

I lenei mataupu, o le a ou taʻuina atu i tagata amataina le faʻapipiʻi se polokalame i le Windows 7 ma le Windows 8 faʻagaioia faiga ina ia matua solo ese, ma mulimuli ane pe a log in i totonu o le faiga, e tele ituaiga o mea sese e le faʻaalia. Vaʻai faʻapefea foi ona aveese antivirus, Best polokalame e aveese polokalama poʻo uninstallers

E foliga mai e tele tagata na galulue i luga ole komupiuta mo se taimi, ae, e masani ona iloa e faʻaaoga e tagata e tape (pe sili atu taumafai e tape) polokalame, taʻaloga ma antivirus e ala i le na o le tapeina o faʻapipiʻi faila mai le komepiuta. E le mafai ona e faia lenei mea.

Lautele polokalama aveesea faamatalaga

Tele o polokalame o loʻo maua i lau komepiuta o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai se mea e faʻapipiʻi ai se mea aoga, lea e te (ou te faʻamoemoe) faʻatonutonu ai le teuina faʻamaumauga, vaega e te manaʻomia ma isi tapulaa, ma kiliki foi le "Lenei" faamau. Lenei aoga, faʻapea foi ma le polokalama lava ia, i le muamua ma sosoʻo faʻasolosolo mafai ona faia ni suiga eseese i le faʻatulagaina o le faʻagaioioiga faiga, le lesitala, faʻaopopo faila talafeagai e galue i faila faila, ma sili atu. Ma latou faia. O lea la, o se faila ma faʻapipiʻi polokalame i se mea i le Polokalama faila e le o mea uma e faʻatatau i ai. I le tapeina o lea faila e ala i le Explorer, o loʻo e solia le tulaga lamatia o "littering" lau komupiuta, le Windows registri, pe o le mauaina masani o mea sese savali pe a amata Windows ma ao galue i lau PC.

Aveese le utaina

Le tele o polokalame e i ai a latou lava faʻaaogaina ina ia mafai ona 'aveʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻapipiʻi le polokalama Cool_Program i lau komupiuta, ona e foliga mai i le Amata menu le foliga o lenei polokalame, faʻapea foi ma le mea "Delete Cool_Program" (poʻo le Uninstall Cool_Program). O luga o lenei auala 'alo e tatau ona faia le aveeseina. Peitai, tusa lava pe e te le vaʻai i se mea faapena, o lona uiga e leai se aoga e tape. Avanoa i ai, i lenei tulaga, mafai ona maua i se isi auala.

Aveese le saʻo

I totonu o le Windows XP, Windows 7 ma le 8, afai e te alu i le Control Panel, e mafai ona e mauaina mea nei:

  • Faʻaopopo pe aveese ni polokalame (i le Windows XP)
  • Polokalame ma vaega (poʻo Polokalama - Aveese le polokalame i le vaega vaʻai, Windows 7 ma le 8)
  • O le isi auala e vave maua ai lenei mea, e mautinoa lava galue i le vaega mulimuli e lua o le OS, o le oomi lea o Win + R ki ma ulufale i le faʻatonuga i le "Run" fanua appwiz.cpl
  • I le Windows 8, e mafai ona e alu i le lisi "All Polokalama" i luga o le laupepa muamua (mo lenei, kiliki taumatau i luga o se nofoaga e le i ai se la i luga o le muamua lau), taumatau kiliki i le aikona o se talosaga e le aoga ma filifili "Delete" i le pito i lalo - pe a fai o lenei Windows talosaga 8, o le a soloia, ma afai mo le laulau (polokalame masani), o le pule vaega meafaigaluega mo uninstalling polokalama o le a otometi tatalaina.

Lenei o le mea e tatau ona e muamua alu i ai, pe a fai e te manaʻo e tape soʻo se muamua faʻapipiʻi polokalama.

Lisi o polokalama faʻapipiʻi i Windows

E te vaʻai i se lisi o polokalame uma na faʻapipiʻi i le komupiuta, e mafai ona e filifilia se tasi ua avea ma mea e le tatau ai, ona e na o le kiliki i le "Delete" faʻamau ma Windows o le a otometi ona tatalaina le faila e tatau faapitoa na mamanuina e aveese lenei polokalama faʻapitoa - ina ua maeʻa na ona e manaʻomia le mulimuli i faʻatonuga a le uninstall wizard .

Tulaga lelei mo le uninstall se polokalama

I le tele o tulaga, o gaioiga nei e lava. O se tuʻusaunoaga atonu o antivirus, nisi o aoga siosiomaga, faʻapea foi ma le tele o "matagaʻa" polokalama, lea e le faigofie e aveese (mo se faʻataʻitaʻiga, o ituaiga uma o Sputnik Mail.ru). I lenei tulaga, e sili atu i le vaʻai mo se eseʻese faʻatonuga i le faʻauʻuga mulimuli o le faʻaogaina o le "loloto i totonu" polokalama.

O loʻo i ai foʻi le vaega faʻapitoa a latou talosaga e aveese polokalama e le aveʻesea. Mo se faʻataʻitaʻiga, Uninstaller Pro. Peitai, ou te le fautuaina se mea faigaluega tutusa i se tagata fou, talu ai i nisi tulaga o lona faʻaaogaina mafai ona oʻo atu ai i faʻamoemoega le talafeagai.

A o le gaioiga e pei ona faamatala mai luga e le manaʻomia e aveese ai le polokalama

E i ai le vasega o faʻaaoga Windows e te le manaʻomia e aveese ai se mea mai luga. Nei o ni polokalama e leʻi faʻapipiʻi i luga o le sisitema (ma, e tusa o lea, suiga i totonu) - Faʻasalalauga faʻamatalaga o polokalame eseese, nisi o mea aoga ma isi polokalama, o se tulafono, e le i ai ni galuega tele. E mafai ona e tape na polokalama i lapisi - e leai se mea leaga o le a tupu.

Ae ui i lea, ile tulaga lava, pe a fai e te le o iloa tonu pe faʻapefea ona e iloa se polokalame na faʻapipiʻi mai se tasi e galue e aunoa ma le faʻapipiʻiina, o le mea muamua lava e sili atu le lelei o le vaʻai i le lisi o "Programs and Features" ma saili ai iina.

Afai e faʻafuaseʻi ona i ai ni au fesili e uiga i mea faʻaalia, o le a ou fiafia e taliina i latou i tala.

Pin
Send
Share
Send