Taofi 0x000000A5 sese i Windows 7 ma pe a faʻapipiʻi Windows XP

Pin
Send
Share
Send

O le numera sese 0x000000A5 lea e aliali mai i le lanu moana lanumoana o le oti i le Windows 7 e i ai sina eseʻese mafuaʻaga nai lo le mea na i ai pe a faʻatu le Windows XP. I lenei aʻoaʻoga, o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e seʻesea ai lenei mea sese i mea e lua.

Muamua, tatou talanoa e uiga i le mea e fai pe a fai o loʻo tamoe Windows 7, pe a e ki le komupiuta pe a maeʻa le faʻaletonu faiga (moe) faiga, oe vaʻaia se lanumoana pupuni o le oti ma se feʻau ma le numera 0X000000A5.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le STOP Error 0X000000A5 i le Windows 7

I le tele o tulaga, o le mafuaʻaga o lenei mea sese code i le Windows 7 o loʻo faʻatautaia e mautinoa o faʻafitauli faafitauli. Fuafua pe o a tonu taimi na aliali mai ai lenei mea sese, o au gaioiga atonu e eseese.

Afai e tupu se mea sese i le taimi e ki ai le komepiuta

Afai e tupu se mea sese i le code 0X000000A5 i le taimi lava e uma ai ona ki le komepiuta pe i le taimi o le OS amata, taumafai i mea nei:

  1. Tape le komepiuta, aveese le itu ole ufiufi mai le vaega ole iunite
  2. Aveese le RAM cards mai fasi.
  3. Feula le slots, ia mautinoa e leai se pefu i totonu
  4. Fufulu le fesoʻotaʻiga i luga o manatuaga. O se mea lelei mo lenei o le masani solo.

Sui le mea e manatua ai.

A faʻapea e le fesoasoani lea, ma pe a fai o loʻo i ai ni au mea manatua e tuʻuina i lau komepiuta, taumafai e tuʻua se tasi o ia mea ma faʻaola le komipiuta. Afai e tumau pea le mea sese ia te ia - tuu le lona lua i lona tulaga, ae aveese le muamua. I se auala faigofie, e ala i le faʻataʻitaʻiga ma le mea sese, e mafai ona e iloaina se faʻaletonu RAM module poʻo se faʻafitauli slot mo manatua i luga o le komepiuta motherboard.

Faʻafou 2016: o se tasi o le au faitau (Dmitry) i faʻamatalaga mo Lenovo komipiuta ofoina se auala e faʻasaʻo ai le mea sese 0X000000A5, lea, a faamasinoina e ala i iloiloga, e galue: I le BIOS, i luga o le Save tab, seti le faʻatulagaina Fetaui lelei mo le Windows 7, ona kiliki ai lea i Load Load Defaults. Komepiuta feaveai Lenovo.

Afai e tupu se mea sese i le komipiuta alu i fafo le moe po o le le mautonu

Na ou mauaina lenei faʻamatalaga luga o le upega tafailagi a le Microsoft. Afai sese 0x000000A5 aliali mai pe a alu le komipiuta hibernation faiga, ia atonu e tatau ona e le tumau le faʻaogaina hibernation faiga ma tape le faila hiberfil.sys i le aa o le faiga drive. I le tulaga e le mafai ona amata le faʻagaioia faiga, e mafai ona faʻaogaina se ituaiga o Live CD e tape lenei faila.

Sese i le faapipiiina o Windows 7

A o suʻesuʻe tusi lesona a Microsoft i lenei mataupu, na ou mauaina se isi taimi talafeagai o le faʻaaliga o lenei laupepa lanumoana - i le taimi o le faʻapipiʻiina o le vaega o le Windows 7. I le mea lea, ua fautuaina e tatala uma taʻavale e leʻi faʻaaogaina ma peripherals seʻia maeʻa le faʻapipiʻi. E fesoasoani i nisi.

Mea sese 0x000000A5 pe a faʻapipiʻiina Windows XP

Ile tulaga ole Windows XP, e fai sina faigofie - pe a oʻo i le taimi e tuʻu ai i totonu o le Windows XP le mea e i ai le lanumoana faʻailoga ma lenei numera sese ma e iai le suʻega ACPI BIOS ERROR, toe amata le faʻapipiʻi ma i le taimi pe a e vaʻai i le tusitusiga "Faʻafesili F6 e faʻapipiʻi ai avetaavale SCSI i le pito i lalo poʻo le RAID "(Press F6 pe a fai e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le isi vaega SCSI poʻo le RAID driver), fetaomi le ki F7 (e pei o le F7, e le o se mea sese lea).

Pin
Send
Share
Send