Komepiuta on credit - e aoga le faʻatau

Pin
Send
Share
Send

Toeitiiti o soʻo se faleʻoloa e mafai ai ona e faʻatauina se komepiuta o loʻo tuʻuina atu ituaiga eseese o polokalame a nogatupe. O le tele o faleoloa i luga ole laiga e maua ai le avanoa e faʻatau ai se komepiuta i luga ole lugalaina. O nisi taimi, o le avanoa o sea faʻatau foliga foliga faʻaosooso - e mafai ona e mauaina se nonogatupe e aunoa ma le ova totogi ma lalo totogi, i luga o tuutuuga talafeagai. Ae e aoga? O le a ou taumafai e taʻuina atu loʻu manatu i lenei mea.

Lotogatupe tuutuuga

Ile tele o tulaga, o tuutuuga ofoina e faleoloa mo le faʻatauina o se komepiuta i aitalafu e pei ona taua i lalo:

  • Leai se tupe totogi poʻo se laʻititi saofaga, fai mai 10%
  • 10, 12 poʻo le 24 masina - nonogatupe e toe totogi ai vaitaimi
  • I le avea ai o se tulafono, o le tului i luga o le nonogatupe e tauia e le faleoloa, o le mea na tupu, afai e te le faatagaina le faatuai i totogi, oe maua se nonogatupe toetoe lava leai se totogi.

I se tulaga lautele, tatou mafai ona faapea o tuutuuga e le sili ona leaga, aemaise lava pe a faʻatusatusa i le tele o isi nonogatupe ofo. O lea la, i lenei tulaga, e leai ni faʻaletonu faapitoa. Masalosalo e uiga i le ono fautuaina o le faatauina komepiuta masini i luga o aitalafu e mafua mai ona o foliga o lenei komipiuta masini lava ia, e pei: vave gaoa ma tau maualalo.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le faʻatauina o se komepiuta i luga o tupe

Faapea foi i le taumafanafana o le 2012 na matou faʻatau se komepiuta e taua le 24,000 rubles i le aitalafu mo se vaitaimi e lua tausaga ma totogi 1,000 rubles i le masina.

Le lelei o se faʻatau:

  • Na matou maua loa le komipiuta latou te mananaʻo ai. Afai e le mafai ona sefe i le komepiuta e oʻo lava i le 3-6 masina, ma e manaʻomia e pei o le ea mo galuega, pe afai na manaʻomia faʻafuaseʻi ma pe a leai, toe, e le mafai ona aoga - o le mea lea ua matua faʻamatalaina. A e manaʻomia mo taʻaloga - i loʻu manatu, leai se aoga - vaʻai i mea le atoatoa.

Le atoatoa

  • Tasi le tausaga mulimuli ane, o lau komepiuta, faʻatau faʻatau, mafai ona faʻatau atu mo le 10-12 afe ma e le sili atu. I le taimi lava e tasi, afai e te filifili e sefe i lenei komepiuta, ma e maua sau tausaga - mo le aofaiga lava e tasi semanu e te mauaina le ma le afa taimi sili atu PC aoga.
  • A uma le tausaga ma le afa, o le aofaʻi e te avatu i masina taʻitasi (1000 rubles) o le a 20-30% o le tau o le taimi nei o lau komepiuta.
  • Lua tausaga mulimuli ane, a maeʻa loa ona e faʻaaluina le nonogatupe, o le a e manaʻo i se komipiuta fou (aemaise pe a na e faatauina mo taʻaloga), aua i luga na totogi tele o le a le toe "alu" pei ona tatou mananao ai.

Oʻu sailiiliga

Afai e te filifili e faʻatau se komepiuta i luga o togi, e tatau ona e malamalama pe aisea ua e faia ai lenei mea ma ia e manatua o oe o loʻo faia se ituaiga o "pasive" - ​​i.e. ni tupe faʻaalu e tatau ona e totogia i taimi masani ma e le faʻalagolago i tulaga. I se faʻaopopoga, o le mauaina o se komepiuta i lenei auala e mafai ona mafaufauina o se ituaiga o tuumuli tuʻuina atu - i.e. peiseai na e totogia se masina i aofaʻi mo le faʻaaogaina. O le iʻuga, afai, i lou manatu, faʻamau se komipiuta mo se masina totogi nogatupe e alagatatau, ona e alu loa lea.

I loʻu lava manatu, e aoga le ave o se nonogatupe e faʻatau ai se komipiuta pe a leai se isi auala e faʻatau ai, ma e aʻafia le galuega poʻo le aʻoaʻoga. I le taimi lava e tasi, ou te fautuaina ave se nonogatupe mo le puʻupuʻu puʻupuʻu taimi - 6 pe 10 masina. Ae peitai, afai, e te faʻatau se PC i se auala ina ia "uma taʻaloga alu", o lona uiga e leai se aoga. Sili ai le faʻatali, sefe ma faʻatau.

Pin
Send
Share
Send