Firmware D-Link DIR-615

Pin
Send
Share
Send

O le autu o lenei faʻatonuga o le firmware o le D-Link DIR-615 router: o le a tatou talanoa e uiga i le faʻafouina o le firmware i le lata mai lomiga aloaia, o le a tatou talanoa e uiga i isi suiga faʻafouina firmware i se isi tusitusiga. O lenei taiala o le a aofia ai DIR-615 K2 ma DIR-615 K1 firmware (O nei faʻamatalaga e mafai ona maua i luga o le faʻapipiʻi i tua o le router). Afai na e faʻatauina se uaea router i le 2012-2013, o lona uiga e mautinoa lava o loʻo ia te oe lenei router.

Aisea ou te manaʻomia ai DIR-615 firmware?

I se tulaga lautele, firmware o polokalama o loʻo ua "uaea" i totonu o le masini, i la matou mataupu, i le D-Link DIR-615 Wi-Fi router ma faʻamautinoaina le faʻagaioiga o masini. I le avea ai o se tulafono, pe a e faʻatauina se router i totonu o se faleoloa, e te mauaina se leiloa router ma se tasi o le muamua firmware firmware. I le taimi o le faʻagaioiga, o tagata e maua le tele o mea sese i le faʻagaioiga o le router (lea e masani lava mo D-Link routers, ma e moni lava o isi), ma faʻasalalauga faʻatuatuaina faʻafouina lomiga o le polokalama (fou firmware lomiga) mo lenei router, i totonu o nei mea le atoatoa, glitches ma mea e taumafai e faʻalelei e.

Wi-Fi router D-Link DIR-615

O le faagasologa o le taʻuina o le D-Link DIR-615 router ma se faʻafouga o le polokalama e le maua ai ni faigata ma, i le taimi lava e tasi, e mafai ona foia le tele o faʻafitauli, pei o le le mautonu le motusia, le pa'ū i Wi-Fi saosaoa, le le mafai ona suia le tulaga o nisi tulaga ma isi .

Faʻafefea ona faʻaleleia se D-Link DIR-615 router

Muamua lava, download le fou faila faila mo le router mai le aloaia D-Link 'upega tafaʻilagi. Ina ia faia lea mea, mulimuli i le sootaga //ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevK/ ma e alu i le faila e ogatusa ma lau toe iloiloga o le router - K1 po o K2. I totonu o lenei faila o le a e vaʻai i le firmware faila ma le pini faʻaopoopo - o le lata mai lea polokalama faʻapipiʻi mo lau DIR-615. I le Old folder, o loʻo i ai i le nofoaga lava lea e tasi, o loʻo i ai le tuai lomiga o firmware, lea i nisi tulaga liliu mai e aoga.

Firmware 1.0.19 mo DIR-615 K2 i luga o le tulaga aloaia a le D-Link

Matou te manatu o lau Wi-Fi router DIR-615 ua uma ona fesoʻotaʻi i le komepiuta. Ae le i faʻamalamalamaina, ua fautuaina e vavae ese le uaea a le tautua mai le Initaneti laina o le router, faʻapea foi ona motusia uma masini o loʻo fesoʻotaʻi atu i ai e ala i Wi-Fi. Ui i lea, le router tulaga na e faia muamua ina ua maeʻa kilia le toe setiina - e le mafai ona popole i lenei mea.

  1. Faʻalauiloa soʻo se browser ma ulufale i le 192.168.0.1 i le tuatusi pa, ulufale pe o le tasi na e faʻatino muamua poʻo le faʻatulagaina - admin ma le admin (pe a fai e te le o suia na mea) e talosaga ai se igoa ole igoa
  2. O le ae mauaina oe lava i luga o le laupepa autu o le DIR-615 faʻatulagaina, lea, faʻalagolago i le firmware o loʻo faʻatulagaina, e ono foliga faʻapena:
  3. Afai o iai sau firmware ile lanumoana leo, ona kiliki lea "Configure manually", ona filifili lea o le "System" tab, ma i ai - "Software Update" kiliki le "Browse" faʻamau ma taʻu le ala i le sa faia muamua D-Link DIR-615 firmware faila, Kiliki Toe Faʻafouina.
  4. Afai o loʻo ia te oe le tulaga lona lua o le firmware, ona kiliki lea "Advanced Seti" i le pito i lalo o le tulaga itulau o le DIR-615 router, i le isi itulau, latalata i le "System" aitema, oe o le a vaʻaia se laʻau faʻalua "i le taumatau", kiliki ma filifili le "Software Update". Kiliki le "Suʻesuʻe" faamau ma faamaʻoti le ala i le fou firmware, kiliki "Faʻafou."

A maeʻa nei sitepu, o le faʻagasologa o le moli i luga o le router o le a amata. E taua le maitauina e mafai e le masini suʻesuʻega ona faʻaalia se ituaiga o mea sese, e ono foliga mai foi o le firmware faagasologa o le "faʻaʻaisa" - aua e te popole ma aua le faia se gaioiga mo le itiiti ifo 5 minute - e sili ona ono o le DIR-615 firmware o loʻo. Ina ua mavae lenei taimi, na o le ulufale i le tuatusi 192.168.0.1 ma a e ulufale i totonu, o le ae vaʻai o le firmware version ua uma ona faʻafou. Afai ua le mafai ona saini i totonu (faʻaletonu le savali i le laiga), ona aveese le router mai le vaipuna, ki, faʻatali se minute seʻia oʻo ona oso i luga ma toe taumafai. Ole maeʻa lea ole faʻagasologa ole moliuila le router.

Pin
Send
Share
Send