Tatalaina faʻamaumauga i le tulaga 7z i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Le 7z faʻatulagaina faʻaaogaina mo faʻamaumauga faʻamaumauga e itiiti lauiloa nai lo le lauiloa RAR ma ZIP, ma o le mea lea e le lagolagoina uma archiver lagolagoina. E le gata i lea, e le o iloa uma e tagata le polokalame e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o ia. Afai e te le manaʻo e sailia se fofo talafeagai i le brute force, matou te fautuaina oe e sailia se fesoasoani mai se tasi o faʻapitoa i luga ole laiga auaunaga, lea o le a tatou talanoa i le aso.

Tatala le 7z faamaumauga i luga ole laiga

E le tele ni 'upega tafaʻilagi e mafai ona aveeseina faila mai le 7z faʻamaumauga. O le suʻesuʻeina o latou ala i le Google poʻo le Yandex e le o se mea faigofie, ae na matou fofoina mo oe, filifili naʻo le lua, ae faʻamautu e aoga tele web archivers, pe sili atu, archivers, talu ai o na mea uma e lua o loʻo taulaʻi tonu i le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tatala se faʻamaumauga i le RAR faʻamatalaga i luga o le initaneti

Metotia 1: B1 Online Archiver

Tatou amata i se lapataiga: aua neʻi e mafaufau e uiga i le lalagaina o le polokalame archiver na ofoina mai e lenei 'upega tafaʻilagi - le tele o polokalama e le manaʻomia ma AdWare ua tuʻufaʻatasia i totonu. Ae o le laina tautua i luga ole laiga e pei ona tatou iloiloina e saogalemu.

Alu i le B1 Online Archiver

  1. Ile taimi lava ole kiliki i luga ole link luga, kiliki "Kiliki ii"e ave i luga ole upega tafailagi le 7z.

    Tusi: I nisi o tulaga, o se aneti-siama faʻapipiʻi i totonu o le polokalama e ono taofia se taumafaiga e faʻapipiʻi se faila i le tulaga. Lenei e mafua mai i le mea moni o le polokalame o loʻo ia atiaʻe, ua aofia i totonu o le virus virus database mo le mafuaʻaga na tatou faʻasalalau ai i luga. Matou fautua atu oe, e te le amanaʻiaina le "ita tele" ma ia tape le antivirus aʻo le tatalaina le faʻamatalaga, ona toe ki lea.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamutaina le tumau le antivirus

  2. Faʻaopopo se faʻamaumauga i le faamalama e matala "Suʻesuʻe" faʻasino le ala i ai, filifili ma le isumu ma kiliki i le faʻamau "Tatala".
  3. Faatali mo le siaki ma unpack e faamaea, le umi lea e faʻamoemoe i le aofaʻi faila tele ma le numera o elemene o loʻo i ai i totonu.

    I le faʻaiuga o lenei faʻagasologa, oe vaʻaia mea uma na faʻapipiʻi i le 7z.
  4. Ae paga lea, e naʻo le tasi lava le taimi e mafai ai ona puʻeina faila - mo lenei, faafeagai i latou taʻitasi o loʻo i ai se faʻamau moli. Kiliki i luga e amata ai le download.

    ma toe fai le tutusa gaioiga ma le vaega o totoe.

    Tusi: I le maeʻa o galuega ma le tautua i luga ole laiga, e mafai ona e tapeina faʻamaumauga maua mai i le kiliki i luga o le sooga faʻaalia i le ata i lalo. A leai, o le a latou soloia i ni nai minute talu ona e tapunia lenei 'upega tafaʻilagi i se browser.

  5. O le Online Archiver B1 e le mafai ona taʻua o se mea sili ona lelei - o le '' upega tafaʻilagi e le gata e faʻauluuluga, ae o loʻo tulaga le lelei ma nisi antivirus. E ui i lea, o se tasi lea o le tele o tautua i luga ole laiga e mafai ona unzip mea o loʻo i totonu o le 7z faʻamaumauga ma maua ai le gafatia e download ai i se komepiuta.

    Faitau foi: Faʻafefea ona tatala se ZIP faʻamaumauga i luga ole laiga

Metotia 2: Unzip

Le tautua lona lua ma le mulimuli i luga o le tatou tusitusiga mo le galulue ma 7z archives i soʻo se mea e sili atu nai lo le mea na talanoaina i luga. O le 'upega tafaʻilagi e Russified ma e le mafua ai le masalosalo o le antivirus, faʻapena e faʻatosina ma le faigofie ma tupu fua le faʻaoga tagata faaaoga.

Alu i le unzip tautua i luga ole laiga

  1. Faʻaoga le fesoʻotaʻiga i luga ma i luga o le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi tautua, kiliki i le faʻamau "Filifili faila"e faʻatuina le 7z faʻamaumauga mai lau komupiuta, pe vaʻai i ni isi auala o le faʻaopopo (o loʻo vase lalo i le faʻamalama).
  2. I totonu "Suʻesuʻe" faamaoti le ala o le faila, filifili i ai ma kiliki i le ki "Tatala".
  3. Faʻatali sina taimi (faʻalagolago i le voluma) aʻo faʻapipiʻi le faila i le upega tafailagi,

    ona toe iloilo ai lea o ona mea.
  4. E le pei o le B1 Online Archiver, o le Unzipper e faʻatagaina e le gata o le laʻuina mai i lalo o faila le tasi i le taimi, ae o loʻo tuʻuina atu foʻi le malosi e download ai i totonu o le ZIP archive, mo se isi sapalai tuʻuina atu.

    Tusi: O faʻamaumauga i faʻamatalaga a le ZIP e mafai ona tatalaina e le gata i luga o lugalaina, pei ona uma ona matou talanoaina (e iai le fesoʻotaʻiga i mea auiliili o loʻo i luga) ae o luga foi o soʻo se komipiuta a le Windows, e tusa lava pe le o faʻapipiʻi le archiver.

    Afai e te manaʻo e sii maia faila tasi i le taimi, naʻo le latou kiliki i luga o latou igoa, ina ua uma na o oe e tatau ona matamata le download alualu i luma.

    Faitau foi: Faʻafefea ona tatalaina se ZIP archive i luga o le komupiuta

  5. O le unzipper e faʻatino lava se galuega lelei o le tatalaina i le 7z o faʻamaumauga, ae maise lava ona o loʻo lagolagoina isi faʻamatalaga masani.

    Vaʻai foʻi: Faʻapipiʻiina o le 7z-faʻamaumauga i luga o le komupiuta

Faaiuga

E pei ona matou fai atu i le folasaga, o le laititi o numera o auaunaga i luga ole laiga e faʻafofogaina le tatalaina o faʻamaumauga i le 7z. Sa matou suesueina ni mea se lua, ae mafai ona matou fautuaina naʻo se tasi. Lona lua o loʻo faʻaalia i lenei tusitusiga e le gata mo inisiua, ae faʻapea foi ona o isi nofoaga o loʻo maualalo ifo foʻi e oʻo iai.

Pin
Send
Share
Send