Aisea o se mama mama e sili atu nai lo le faafouina Windows

Pin
Send
Share
Send

I se tasi o faʻatonuga muamua, na ou tusia e uiga i le faʻafefea ona faia se mama faʻapipiʻi o le Windows 8, aʻo taʻua e faapea o le a ou le mafaufauina le faʻafouga o le faʻafoega o le polokalama ma le faʻasaoina tapulaa, avetaʻavale ma polokalame. Lenei o le a ou taumafai e faamatala pe aisea e matua sili ai ona lelei le faapipiiina mama nai lo se lata.

O le Windows update o le a sefe ai polokalame ma sili atu

O se tagata masani e le o le "popole" i komepiuta mafai ona filifili lelei o le faafouina o le sili sili ona lelei e faʻapipiʻiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, a faʻaleleia atili mai le Windows 7 i le Windows 8, o le faʻafou fesoasoani o le a ofoina atu ma le agaalofa e faʻaliliu le tele o au polokalame, tulaga faʻatulaga, ma faila. E foliga mai ua manino o lenei mea e sili atu le talafeagai nai lo le uma faapipiiina faamalama 8 i luga o se komepiuta e suʻe ma faapipii uma manaʻomia polokalama toe, faatulaga le faiga, ma kopi eseese faila.

O lapisi ina ua uma ona faʻaleleia Windows

Ioretics, faafouina le faiga e tatau fesoasoani fesoasoani faaola oe taimi e ala i le aveeseina o le tele laasaga manaomia mo le fetaomiina o le faagaoioia faiga ina ua uma faapipiiina. I le faʻataʻitaʻiga, o le faʻafouga ae le o se mama faʻapipiʻi e masani ona mafua ai le tele o faʻafitauli. A e faia se mama faʻapipiʻi, i lau komupiuta, e faʻapea, o se mama Windows faʻagaoioia faiga e aliali mai e leai se lapisi. A e faia se faʻafouga o le Windows, e tatau ona faʻapipiʻi e le tagata faʻapipiʻi ia sefe au polokalame, faʻamaumauga o lesitala, ma sili atu. O lea, i le iʻuga o le faʻafouga, e te maua ai se fou faʻagaoioiga faiga, luga o le mea na tusia uma au polokalama ma faila tuai. E le gata aoga. Faila ua leva e te le i toe faaaogaina I se faʻaopopoga, e le o mea uma o le a fesoaʻiina ma le faʻaeteete i le faʻagaioiga fou (e le o le Windows 8, o tulafono lava ia e tasi e faʻaaoga pe a toe faʻaleleia mai le Windows XP i le Windows 7) o le a aoga masani - toe tuʻuina atu polokalame eseese o le a manaʻomia.

Faʻafefea ona fai se mama faʻamalama o Windows

Faʻafou pe faʻapipiʻi Windows 8

O auiliiliga e uiga ile mama faʻamau o Pupuni 8 na ou tusia i lenei tusi lesona. E faʻapena foi ona faʻapipiʻi Windows 7 nai lo le Windows XP I le taimi o le faʻapipiʻiina gaioiga, e te manaʻomia e faʻapitoa le Faʻapipiʻina ituaiga - Na o le Windows faapipiiina, faʻatulagaina le vaega o le vaega o le mea malo (pe a uma ona teuina uma faila i se isi vasega poʻo le tisiki) ma faʻapipiʻi Windows. O le faapipiiina lava ia e faʻamatalaina i isi tusi lesona, e aofia ai luga o lenei 'upega tafaʻilagi. O le tala o le, o se mama faʻapipiʻi e toetoe lava sili atu le lelei nai lo le faʻafouina Windows ao faʻasaoina le tulaga tuai.

Pin
Send
Share
Send