Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taʻaloga na sii mai le Initaneti

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o fesili e tatau ona e faʻalogo i ai le au fou a faʻaaogaina le auala e faʻapipiʻi ai se taʻaloga downloadina, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se torrent poʻo isi faʻamatalaga i luga ole Initaneti. O le fesili e fesiligia mo ni mafuaʻaga - e le iloa e se tasi le mea e fai i le ISO faila, o isi e le mafai ona faʻapipiʻi le taʻaloga mo isi mafuaʻaga. O le a matou taumafai e mafaufau i filifiliga sili ona masani ai.

Faapipiiina o taaloga i luga o se komepiuta

Fuafua i le a le taʻaloga ma le mea na e siʻiina ai, e mafai ona faʻatusa e se isi seti o faila:

  • ISO, MDF (MDS) disc faʻapitoa faila Vaʻai: Faʻafefea ona tatala ISO ma Faʻafefea ona tatala MDF
  • Tuʻufaʻatasia EXE faila (lapoʻa, e aunoa ma ni faʻailoga faaopoopo)
  • Se seti o tui ma faila
  • Faila faila RAR, ZIP, 7z ma isi foliga

Fuafua i le faʻatulagaina lea na puʻeina ai le taʻaloga, o laʻasaga manaʻomia mo lona maeʻa faʻapipiʻi ono eseese laʻititi.

Faʻapipiʻi mai se ata tisiki

Afai na sii mai le taʻaloga mai le Initaneti o se tisiki faʻatusa (o se tulafono, faila i le ISO ma MDF faʻatonuga), ona e faʻapipiʻi ai lea e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o lenei ata o se disk i le faiga. Oe mafai faʻapipiʻi ISO ata i le Windows 8 e aunoa ma ni polokalame faaopoopo: naʻo le taumatau kiliki i luga o le faila ma filifili le "Connect" aitema aitema. E mafai foi ona na ona faaluaina-kiliki i luga o le faila. Mo faʻataʻitaʻiga MDF ma isi faʻamatalaga o le Windows e faʻaaogaina ai le polokalama, o se vaega vaega lona tolu o loʻo manaʻomia.

O polokalame e leai se totogi e mafai ona faigofie ona faʻafesoʻotaʻi se ata ma se taʻaloga mo le isi faʻatulagaina, ou te fautuaina Daemon Tools Lite, lea e mafai ona e siʻitia mai le faʻaaliga Rusia i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le polokalame //www.daemon-tools.cc/rus/products/dtLite. Ina ua uma faʻapipiʻi ma faʻatino le polokalama, e mafai ona filifilia le download disk ata ma le taʻaloga i lona tulaga ma faʻapipiʻi i totonu o se taʻavale tafailagi.

A maeʻa le aʻe i luga, fuafua i tulaga o Windows ma mea o loʻo i totonu o le disk, pe o le taʻaloga faʻapipiʻi polokalama o le a otometi, pe o le tisiki ma lenei taʻaloga o le a na o le aliali mai i le "My Computer". Tatala lenei disk ma pe kiliki "Faʻamau" i luga o le faʻapipiʻi mata, pe a aliali mai, pe maua le Setup.exe, Install.exe faila, e masani ona i ai i le root folder o le disk ma tamoe i luga (e mafai ona valaau le faila ese, ae e masani lava tupu fua o lena tau lava).

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le taʻaloga, e mafai ona e amataina faʻaogaina le auala 'alo i luga o lau laupepa komipiuta, poʻo le Amata menu. E ono tupu mai foʻi o le mea e tupu ai le taʻaloga, e manaʻomia ni avetaavale ma faletusi, ou te tusia e uiga i lenei mea i le vaega mulimuli o lenei tusitusiga.

Faʻapipiʻiina se taʻaloga mai le EXE faila, faʻamaumauga ma faila ma faila

O le isi masani filifiliga e mafai ai ona sii mai le taʻaloga o se tasi faila EXE. Ile mea la lea, o le faila lea e masani lava o le faapipiiina faila - na ona tamoe lae ona mulimuli ai lea ma le faʻatonuga a le taulaitu.

I tulaga na talia ai le taʻaloga i le tulaga o se faʻamaumauga, muamua muamua e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o se faila i lau komepiuta. O lenei faila e mafai ona aofia ai poʻo se faila ma le faʻaopopoga. Exe ua fuafuaina mo le amataina o le taʻaloga tuusaʻo ma leai se isi mea e tatau ona faia. Pe, o se filifiliga, o le setup.exe faila e mafai ona maua, ua fuafuaina e faʻapipiʻi le taʻaloga i luga o se komupiuta. I le tulaga mulimuli, oe manaʻomia le tamoʻe i lenei faila ma mulimuli i musumusuga a le polokalame.

Sese i le taimi o loʻo taumafai e faʻapipiʻi le taʻaloga ma pe a uma ona tuʻuina

I nisi o tulaga, pe a e faʻapipiʻiina le taʻaloga, ma faʻapitoa foʻi pe a uma ona e faʻapipiʻiina, e tele ni mea sese o le tino e ono tupu e taofia ai le amataina pe faʻapipiʻi. O mafuaʻaga autu ua leaga faila taʻaloga, leai se avetaavale ma vaega (faʻasologa o pepa ata, PhysX, DirectX ma isi).

O nisi o ia mea sese e talanoaina i totonu o tusitusiga: O mea sese unarc.dll ma e le amataina le taʻaloga

Pin
Send
Share
Send