Toe faaolaina mai o faʻamaumauga - Data Rescue PC 3

Pin
Send
Share
Send

E le pei o le tele o isi faʻamaumauga polokalame toe faʻaleleia, Data Rescue PC 3 e le manaʻomia utaina Windows po o se isi faʻagaioiga o le polokalama - o le polokalama o le bootable auala lea e mafai ai ona e toe faʻaleleia faʻamaumauga i se komepiuta pe a le OS e le amataina pe le mafai ona faʻapipiʻi le hard drive. O se tasi lea o mea sili ona lelei o lenei faʻamaumauga lelei polokalame.

Vaʻai foi: sili toe faʻalelei polokalame polokalame

Polokalame foliga

O se lisi lenei o mea e mafai ona faia e le laveaʻiina PC:

  • Toe faʻaleleia uma ituaiga faila ituaiga
  • Galulue ma ni masini malosi e le faʻapipiʻi pe na o se vaega le mea e galue
  • Toe Maua Filifiliga leiloa, Leiloa ma Faʻaleagaina
  • Toe maua ata mai se kalama manatua pe a uma ona toesea ma fausiaina
  • Toe maua atoa se masini malosi poʻo na o faila e te manaʻomia
  • Pipi tisiki mo le toe faaleleia, leai se faʻapipiʻi e manaʻomia
  • E te manaʻomia se isi auala faʻasalalau (lua hard drive) e toe faʻafoʻi ai faila.

O le polokalama e galue foi ile Windows application mode ma e fetaui lelei ma isi faʻaaliga uma - amata ile Windows XP.

Isi foliga o Data Rescue PC

Muamua lava, e aoga le maitauina o le fesoʻotaʻiga o lenei polokalame mo faʻamaumauga o faʻamaumauga e sili atu ona talafeagai mo se taele nai lo le tele o isi polokalama mo le tutusa lava mafuaʻaga. Peitaʻi, o loʻo manaʻomia le malamalama o le eseʻesega i le va o le hard disk ma le disk hard disk. O le faamatalaga toe faaleleia wizard o le a fesoasoani ia te oe e filifili le avetaavale po o se vasega lea e te manaʻo ai e toe faʻafoʻi faila. E le gata i lea, o le wizard o le a faʻaali mai ai se laʻau o faila ma faila o loʻo avanoa i luga o le disk, pe a naʻo le taimi e te manaʻo e "maua" latou mai le leaga disk.

A o le alualu i luma foliga o le polokalama, ua fautuaina e faʻapipiʻi avetaʻavale faʻapitoa mo le toe maua RAID array ma isi teuina o faʻasalalauga faʻaletino e aofia ai le tele o mea faigata. Mauaina faʻamaumauga e toe faʻafoʻi e ese le taimi, faʻalagolago i le tele o le hard drive, i le seasea taimi aveina ni nai itula.

Ina ua maeʻa suʻesuʻe, sa faʻaalia e le polokalame faila o loʻo maua i totonu o le laʻau faʻatulagaina e le ituaiga faila, e pei o Ata, Pepa aloaia ma isi, e aunoa ma le faʻavasegaina o tuʻufaʻatasiga sa i ai pe o loʻo i ai faila. Lea faigofie le faagasologa o le toe maua mai faila ma se faʻapitoa faʻalauteleina. Oe vaʻai foʻi pe fia le faila e manaʻomia ona toe faʻaleleia e ala i le filifilia o le "View" i le konteks menu, o le faʻaiuga lea o le a tatalaina ai le faila i le polokalame e fesoʻotaʻi ma ia (pe afai o le Data Rescue PC na faʻalauiloa i le Windows).

Faamatalaga Toe faaleleia lelei ma le Data Rescue PC

I le faagasologa o le galulue ma le polokalama, toetoe lava faila uma aveesea mai le malo malosi maua lelei ma, e tusa ai ma le faamatalaga na tuuina mai e le polokalame polokalama, na toe maua. Peitaʻi, i le maeʻa ai ona toe maua mai o nei faila, na iʻu mai ai se anoanoai o faila, ae maise faila tetele, na faʻaleagaina e matua faʻaletonu, ma na tele na ituaiga faila. E tupu i isi polokalame mo faʻamaumauga toe faʻapipiʻi i se auala tutusa, ae e masani na latou lipotia se matua faʻaleagaina o le faila muamua.

O se tasi auala pe o se isi, Data Rescue PC 3 e mafai ona mautinoa mautinoa o se tasi o le sili mo le lelei faʻafouina. Ole taua tele o le mafai lea ona download ma galue faʻatasi ma LiveCD, lea e masani ona manaʻomia mo faʻafitauli matuia ile hard drive.

Pin
Send
Share
Send