Galue i le Windows 8 - Vaega 2

Pin
Send
Share
Send

Talosaga Pupuni Fale Matua Windows 8

Toe foi nei i le vaega autu o Microsoft Windows 8 - le muamua mata ma talanoa e uiga i talosaga faʻapitoa na faia mo le galue ai.

Pupuni 8 Amata Mata

I luga o le lau muamua e mafai ona e vaʻai i se seti sikuea ma faʻatafafa fola, o ia mea taʻitasi o se eseʻese tusi talosaga. E mafai ona e faʻaopopoina au tusi talosaga mai le faleoloa Windows, tape mea e le tatau ai ma faia isi gaioiga ina ia foliga le vaʻaiga muamua i le auala e te manaʻo ai.

Vaʻai foi: Uma le Windows 8 Anotusi

Faatatauga mo le amataga o pupuni o le Windows 8, e pei ona uma ona faʻailoa atu, e le tutusa lea ma polokalame masani na e faʻaaogaina i lomiga muamua a Windows. E le gata i lea, e le mafai ona faʻatusatusa i widget i le autafa o le Windows 7. Afai tatou te talanoa e uiga i talosaga Pupuni 8 Metro, ona o lea o se sili ese polokalama: e mafai ona tamoe le sili atu o le lua talosaga i le taimi (i le "pipii pepa", lea o le a talanoaina mulimuli ane), i le tulaga masani latou tatalaina i le atoa screen, amata na o le muamua screen (po o le lisi "All talosaga" , lea o se galuega aoga o le muamua lau) ma latou, tusa lava pe a tapunia, e mafai ona faʻafou faʻamatalaga i faʻamalama i luga o le muamua mata.

O na polokalame na e faʻaaogaina muamua ma filifili e faʻapipiʻi i le Windows 8 o le a fausiaina foi se sikuea ma se auala 'alo i luga o le laupepa muamua, peitaʻi o lenei faʻailo o le a le "faʻagaioia" ma pe a amata, o le a otometi ona toe faʻaliliuina oe i le laulau e faia ai le mea, e amata ai le polokalame.

Saili ni tusi talosaga, faila ma moli

I lomiga talu ai a Windows, e seasea lava ona faʻaaoga e tagata le mafai ona suʻesuʻe mo talosaga (e tele taimi, na latou sailia ni faila). I le Windows 8, o le faʻatinoina o lenei faʻatinoga ua avea ma malamalamaaga, faigofie ma faigofie tele. O lenei, ia vave faʻalauiloa soʻo se polokalame, saili se faila, pe e alu i se faʻapitoa seti faʻatulaga, na o le amata amata ona tusia mai le Windows 8 amata mata.

Suʻega Windows 8

O le taimi lava e maeʻa ai le amataga o le seti, suʻe suʻega suʻesuʻega, lea e mafai ai ona e vaʻai i le tele o elemene sa i vaega taʻitasi - "Talosaga", "Filifiliga", "Faila". O le Windows 8 tusi talosaga o le a faʻaalia i lalo ifo vaega: e mafai ona e suʻesuʻe i latou taʻitasi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Meli talosaga, pe a fai e te manaʻomia e sailia se tusi patino.

I lenei auala saili i totonu Pupuni 8 o se sili talafeagai mea faigaluega e faigofie faafaigofie ai avanoa i talosaga ma faʻatulagaina.

 

Faʻamau le Windows 8 Talosaga

Talosaga mo Windows 8, tusa ma le faʻavae a Microsoft, e tatau ona faʻapipiʻi mai naʻo le faleoloa Faamalama Faleoloa. Ina ia mauaina ma faʻapipiʻi talosaga fou, kiliki i le faʻapipiʻi "Faleoloa". O le a e vaʻai i se lisi o taʻutaʻua talosaga faʻavasegaina e vaega. E le o maua uma avanoa talosaga i totonu o le faleoloa. Afai e te manaʻo e saili se faʻapitoa talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga Skype, e mafai ona amata ona tusia i luga o le faamalama faleoloa ma o le sailiga o le a faia i totonu o talosaga." o lo o faʻaalia i totonu.

Faleoloa WIndows 8

I totonu o tusi talosaga o loʻo i ai se numera tele o maua fua ma totogi. O le filifilia o se tusi talosaga, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i ai, iloiloga o isi tagata sa latou tuʻuina mai i le tusi lava e tasi, le tau (pe a totogi), ma faʻapipiʻi foi, faʻatau pe download se faʻataʻitaʻiga o le talosaga totogi. A e kiliki "Install", o le a amata le downloading le talosaga. I le maeʻa o faʻapipiʻi, o le a faʻalaeʻaina seisi lamepa mo lenei tusi talosaga i luga o le lau muamua.

Sei ou toe faamanatu atu ia te oe: soʻo se taimi e mafai ona e toe foʻi i le muamua lau o le Windows 8 faʻaaoga le pupuni faʻamau i luga o le keyboard pe faʻaaogaina le pito i lalo o le itu tauagavale.

Talosaga Talosaga

Ou te manatu ua uma ona e iloaina le auala e faʻatautaia ai tusi i le Windows 8 - na o le kiliki i latou ma lou isumu. E uiga i le auala e tapunia ai, ou te fai atu foi. E i ai nisi mea e mafai ona tatou faia faʻatasi ma i latou.

Vaega mo talosaga

Afai e te taumatau-kiliki i luga ole apalai talosaga, o le a aliali mai se laulau i le pito i lalo o le uluaʻi vaʻaiga ofo e faia nei gaioiga:

  • Lē faʻamama mai ile mata o le fale - a o ese le faʻailoga mai le laupepa muamua, ae o loʻo tumau le tusi talosaga i luga o le komipiuta ma o loʻo maua i le lisi "All application"
  • Tapē - o le talosaga ua aveʻesea atoatoa mai le komipiuta
  • Fai atili pe itiiti - afai e sikuea sikuea, ona mafai lea ona faia e faʻataʻamilosaga ma faʻafeagai
  • Faʻaola paʻu malolosi - faamatalaga i luga o fola e le toe faafouina

Ma o le vaega mulimuli o le "Talosaga uma", pe a kiliki i luga, o se mea mamao foliga tutusa o le tuai Amata menu ma uma talosaga o loʻo faʻaalia.

E taua le matau o nisi o talosaga atonu e leai ni mea taua: leai se malosi tiles le atoa i totonu o na talosaga ia e le i lagolagoina muamua; e le mafai ona sui le lapoʻa mo na apalai pe a saunia e le tagata atiaʻeina se tasi lapoʻa, ae e le mafai ona tape, mo se faʻataʻitaʻiga, le Faleoloa poʻo le Desktop talosaga, aua o loʻo avea le "pito i tua".

Sui i le va Windows 8 talosaga

Ia faʻavavevave suiga i le va o le Windows 8 talosaga, e mafai ona e faʻaogaina pito i luga agavale: faʻasolo i luga le isumu isumu ma, pe a aliali mai se ata faʻailo o se isi matala talosaga, kiliki ma le isumu - o le a mulimuli atu o le a matala ma isi.

Sui i le va Windows 8 talosaga

Afai e te manaʻo e tatala se mea faʻapitoa mai mea uma na faʻatulagaina, tuʻu foi le isumu isumu i le pito i luga tauagavale ma, pe a aliali mai se faʻailo o se isi talosaga, toso le isumu i lalo o le laina o le mata - o le ae vaʻai i ata o faʻataʻitaʻiga uma tamoʻe ma e mafai ona fesuiaʻi i soʻo se tasi o i latou i le kiliki i luga ma le isumu .

Pin
Send
Share
Send