Fetuunaiga o D-Link DIR-615 K2 Beeline

Pin
Send
Share
Send

O lenei tusi lesona e faatatau i le faʻatuina o se isi masini mai le D-Link - DIR-615 K2. Le faʻatulagaina o le router o lenei faʻataʻitaʻiga e le o ese mai isi mai i le lava firmware, ae ui i lea, o le a ou faʻamatala atoa, auiliiliga ma faʻatasi ai ma ata. O le a matou atiaʻe mo Beeline ma le l2tp sootaga (e aoga toetoe o soʻo se mea mo Beeline fale Initaneti). Vaʻai foi: vitio i luga o le faʻatuina o le DIR-300 (e fetaui lelei foʻi mo lenei router)

Wi-Fi router DIR-615 K2

Sauniuniga mo le seti

O lea la, muamua lava, seʻia oʻo ina e faʻafesoʻotaʻi le router DIR-615 K2, download le faila fou mai le ofisa aloaʻia. Uma le D-Link DIR-615 K2 routers faatoa ou fetaiai i totonu o se faleoloa na ou i ai sa firmware firmware 1.0.0 luga o le laupapa. O le firmware lata mai ile taimi o lenei tusitusiga o 1.0.14. Ina ia faʻapipiʻiina, alu i le upega tafailagi ftp.dlink.ru, alu i le / pub / Router / DIR-615 / Firmware / RevK / K2 / folder ma download le firmware faila ma le faʻaopopoga .in i le komepiuta o loʻo i ai iina.

Firmware faila i luga o le aloaia D-Link 'upega tafaʻilagi

O le isi gaioiga ou te fautuaina e faatino aʻo leʻi faia le router o le siakiina lea o le soʻotaga fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi. Le faia o lenei:

  • I le Windows 8 ma le Windows 7, alu i le Control Panel - Network ma Sharing Center ma filifili "Suiga fetuunaiga faʻatulagaina" i le itu tauagavale, taumatau kiliki i le "Local Area Connection" icon ma filifili "Properties"
  • I Pupuni XP, alu i le Control Panel - Network Connections, taumatau kiliki i le "Local Area Connection" icon, filifili "Properties".
  • Ma le isi, i le lisi o vaega o fesoʻotaʻiga, filifili "Initaneti Protocol Version 4 TCP / IPv4," ma kiliki Properties
  • Vaʻai ma mautinoa o loʻo faʻaalia ia meatotino "Mauaina se tuatusi IP otometi", "Mauaina tuatusi DNS otometi"

Le sao LAN seti

Router Sootaga

O le faʻafesoʻotaʻi o le D-Link DIR-615 K2 e le maua ai ni faʻafitauli faapitoa: faʻafesoʻotaʻi le Beeline cable i le WAN (Internet) port, o se tasi o le LAN port (mo se faʻataʻitaʻiga, LAN1), faʻafesoʻotaʻi le uaea ma le uaea i le network network connector o le komipiuta. Fesootai le mana i le router.

Sootaga DIR-615 K2

Firmware DIR-615 K2

O se taotoga pei o le faʻafouga o le firmware o le router le tatau ona fefe ai oe, e leai se mea e faigata ai ma e le o manino atoatoa pe aisea i nisi komipiuta lipea kamupani o lenei auaunaga tau tele tau.

O lea la, pe a uma ona e faʻafesoʻotaʻi le router, faʻalauiloa soʻo se Initaneti ma ulufale i le 192.168.0.1 i le tuatusi pa, ona faʻasolo atu lea o le "Enter".

Oe o le a vaʻai se login ma password upu faʻamalama. Le faaletonu username ma upu faataga mo D-Link DIR routers o le admin. Tatou ulufale ma alu i le router seti itulau (admin panel).

I le pule vaega o le router i lalo ifo, kiliki "Advanced tulaga", ona i luga o le "System" tab, kiliki le taumatau taumatau ma filifili "Polokalama Faafouga."

I le malae mo le filifilia o se faila firmware fou, filifili le fou firmware faila na mimilo i le amataga ma kiliki "Faʻafou". Faatali mo le firmware ia uma. I le taimi o lenei, o le fesoʻotaʻiga ma le router e ono mou ese - o lenei masani. Faʻapea foi ile DIR-615 K2, na ou maitauina ai seisi meaola: i le taimi na faʻafou ai, na faʻapea mai le router o le firmware na le fetaui ma ia, e ui lava o le mea moni o se ofisa firmware mo lenei toe faʻaleleia o le router. I le taimi lava e tasi, na maeʻa faʻapipiʻi ma galue.

I le iʻuga o le firmware, toe alu i le faʻatulagaina panel o le router (e sili ona tupu, o lenei o le a tupu otometi lava).

Faʻatonu le Beeline L2TP Connection

I luga o le laupepa autu, i le pule vaega o le router, kiliki "Advanced tulaga" ma luga o le upega tafaoga, filifili "WAN", o le ae vaʻai i se lisi lea o le ai ai le tasi sootaga - e le fiafia ia i tatou ma o le a tapeina otometi. Kiliki "Faaopopo."

  • I le "Connection Type" fanua, faʻamanino L2TP + Dynamic IP
  • I fanua "Username", "Password" ma "Confirm Password", matou te faʻailoa atu faʻamaumauga ia Beeline logoina oe (login ma password mo le ulufale atu i le Initaneti)
  • Faamaoti le tuatusi VPN tuatusi tp.internet.beeline.ru

O isi tapulaa e mafai ona tuua e le suia. A o lei kiliki "Faʻasao", vavae ese le Beeline sootaga i le komipiuta lava ia, pe a fai o loʻo fesoʻotaʻi pea. I le lumanaʻi, o lenei soʻotaga o le a faʻatuina e le router ma afai e faʻalauiloa i luga o le komupiuta, ona leai lea o isi masini e maua ai le Initaneti i le Wi-Fi.

Ua faʻamautu sootaga

Kiliki "Sefe." Ole oe vaʻai i se motusia sootaga i le fesoʻotaʻiga lisi ma se moli malamalama ma le numera 1 i le taumatau pito i luga. E manaʻomia ona e kiliki i luga ma filifili "Save" ina ia le toe setiina tulaga pe a le tipiina le router mai i fafo. Toe faʻafou le lisi lisi itulau. Afai o mea uma na faia saʻo, ona e vaʻaia ai lea o loʻo i ai i le "Connected" tulaga ma, ina ua uma ona taumafai e tatala soʻo se Initaneti itulau i se isi laupepa tab, e mafai ona e mautinoa o loʻo aoga le Initaneti. E mafai foi ona siakiina le fesoʻotaʻiga faʻatulagaina mai se telefoni, komipiuta poʻo le tablet e ala ile Wi-Fi. Pau lava le mea o la matou 'upega tafaʻilagi mamao e aunoa ma se faʻamatalaga.

Manatua: i luga o se tasi o routers DIR-615 K2 feiloai ma le mea moni e faapea o le sootaga e le i faavaeina ma i totonu o le "Leiloa sese" tulaga i luma o le masini toe fai. E leai se mafuaaga. Toe fai o le router e mafai ona faia faʻapolokalama, faʻaaogaina le "System" menu i le pito i luga pe naʻo le tapeina o le mana o le router mo se taimi puʻupuʻu.

Faatulaga upu faataga i Wi-Fi, IPTV, Smart TV

Na ou tusia auiliili e uiga ile faʻatulagaina o se password ile Wi-Fi i lenei tusitusiga; e fetaui lelei mo le DIR-615 K2.

Ina ia mafai ona faʻatulaga le IPTV mo Beeline televise, e te le manaʻomia e faʻatino ni gaioiga faigata tele: i luga o le itulau autu a le router, filifili le "IPTV Settings Wizard" mea, ina ua uma ona e manaʻomia le taʻu o le LAN taulaga o le Beeline set-top box o le a fesoʻotaʻi ma sefe tulaga.

Smart TV mafai ona fesoʻotaʻi e ala i uaea i se tasi o le LAN taulaga i luga o le router (ae le o le tasi na faʻatuina mo IPTV).

Atonu na o mea uma mo le faʻatulagaina o le D-Link DIR-615 K2. A iai se mea e le aoga mo oe pe i ai foi ni ou faʻafitauli i le faʻatulagaina o lau router, siaki le tala lea, masalo o loʻo iai se fofo.

Pin
Send
Share
Send