Pupuni 8 komepiuta toe faaleleia

Pin
Send
Share
Send

A oʻo mai i le sefe a se komepiuta faaleoleo i Windows 8, o nisi tagata faaaoga oe na muamua faaaoga lona tolu-vaega polokalame poʻo le Windows 7 mea faigaluega e ono iloa nisi faigata.

Ou te fautua atu ia muamua faitau lenei tusitusiga: Fausia se tu masani Windows 8 Toe Faʻafoʻi Ata

Ae mo faʻatulagaga ma Metro metotia i Windows 8, o nei mea uma teuina otometi peʻa e faʻaaogaina se teugatupe Microsoft ma mafai ona toe faʻaaogaina i luga o soʻo se komupiuta poʻo luga o le komipiuta lava lea e tasi pe a uma ona toe tuʻu le polokalama. Ae peitai, desktop desktop, i.e. o mea uma na e faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻaaogaina o le Windows apalai faleoloa o le a le toe fuatia faʻaaogaina na o le teuga tupe: na o le pau le mea e te mauaina o se faila i luga o le laulau ma se lisi o tusi talosaga na leiloa (i se tulaga lautele, o se mea ua leva). Faʻatonuga fou: O se isi auala, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le system recovery image i le Windows 8 ma 8.1

Faila o Talafaasolopito i le Windows 8

Faʻapea foi i le Windows 8, o se foliga fou foliga mai - Faila Talafaʻasolopito, e faʻatagaina oe e otometi ona faʻasaoina faila i se fesoʻotaʻiga poʻo fafo fafo mea faigata taʻavale i le 10 minute.

Ae peitaʻi, pe o le "Faila Talafaʻasolopito" poʻo le faʻasaoina o tulaga Metro mafai ai ona tatou faʻaputuina, ma ina ua uma ona toe faʻaleleia atoa le komipiuta, e aofia ai faila, faʻatulagaina ma talosaga.

I le Windows 8 panel faʻafoe, oe o le a maua foi se isi "Toe Lavea" aitema, ae e leʻo se tasi - o le toe faʻaleleia o loʻo i lona uiga o se ata e faʻatagaina oe e taumafai e toe faʻafou le faiga pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona amataina. E iai foi avanoa e faʻatu ai togi. O la tatou galuega o le fausiaina o se disk ma le ata atoa o le atoa faiga, lea o le a tatou faia.

Fausia se ata o se komipiuta ma Windows 8

Ou te le iloa pe aisea i totonu o le lomiga fou o le faʻafoega o lenei gaioiga taua sa natia ina ia le tagata uma e gauai atu i ai, ae, ui i lea, ua i ai nei. Fausiaina se ata o se komepiuta ma Windows 8 o loʻo tu i totonu o le panel control item "Restoring Windows 7 files", lea, i le teori, ua fuafua e toe faʻaleleia ni kopi mai se lomiga muamua o le Windows - e le gata i lea, o lea faatoa talanoaina i le Windows 8 fesoasoani pe afai e te filifili e faʻafesoʻotaʻi ia te ia.

Fausia se ata foliga

Tamoe "Toe faʻafoi Windows 7 faila", i le itu tauagavale o le ae vaʻai ai ni manatu se lua - fausiaina se ata faʻatusa ma le faia o se faʻafouina disk disk. Matou te fiafia i le muamua o latou (o le lona lua o loʻo kopiina i le "Toe faaolaina" vaega o le Control Panel). Matou te filifilia, a maeʻa ona faʻatonuina i matou e filifili tonu poʻo fea matou te fuafua e fausia ai le ata o le faiga - luga o le DVD discs, i luga o le hard disk poʻo totonu o le network folder.

I le tulaga masani, lipotia Windows e le mafai ona filifilia mea toe faaleleia - o lona uiga o le tagata lava ia faila o le a le teuina.

Afai i luga o le lau muamua kiliki oe kiliki "Backup tulaga", ona mafai foi lea e mafai ona toe faʻaleleia le pepa ma faila e te manaʻomia, lea o le a faʻatagaina oe e toe faʻafoʻiina i latou pe a, mo se faʻataʻitaʻiga, se hard disk malo.

Ina ua uma ona faia tisiki ma se faʻatusa faʻataʻitaʻiga, o le a manaʻomia oe e fausia se toe faʻaleleia disk, lea o le a e manaʻomia le faʻaaogaina i le tulaga o le atoatoa faiga faʻaletonu ma le le mafai ona amata Windows.

Pupuni 8 filifiliga faapitoa filifiliga

Afai o le faiga na faatoa amata ona faʻaletonu, e mafai ona e faʻaogaina le fausia-i mea toe faʻafoʻi mai le ata, lea e le o toe mafai ona mauaina i le faʻatonutonu laupepa, ae i le "Lautele" vaega o lau komepiuta faʻatulagaina, i totonu o le "Laei filifiliga filifiliga". E mafai foi ona e oso i totonu o le "Special boot options" i le taofia o le tasi o le Shift ki pe a uma ona ki le komipiuta.

Pin
Send
Share
Send