Faʻafefea ona aʻoaʻo e galue i se komepiuta

Pin
Send
Share
Send

Tele taimi, pe a ou faʻatuina pe toe faʻafou se komepiuta mo tagata faʻatau, latou fesili mai ia te aʻu pe faʻafefea ona aʻoaʻoina le auala e galue ai i luga o le komepiuta - o le a le komipiuta komepiuta e lesitala ai, oa tusi tusi e faʻatau, ma isi. O le mea moni, ou te matua le iloa iloa tali le fesili lea.

E mafai ona ou faʻaali atu ma faʻamatala le mafuaʻaga ma le faʻagaioiga o le faʻatinoina o nisi ituaiga o taotoga i se komepiuta, ae le mafai ona ou "aʻoaʻo le auala e galue ai i se komipiuta". E le gata i lea, o tagata e masani ona latou le iloa le mea tonu latou te mananaʻo e aʻoaʻo.

Na faʻapefea ona ou aʻoaʻo e galue ma se komepiuta?

I auala eseese. Na naʻo le fiafia ia te aʻu, ma o le aoga o se tasi poʻo le isi o aʻu gaioiga na matua masalosalo lava. Sa ou ave mekasini komepiuta i le faletusi a le aʻoga (1997-98), fai i loʻu tama e kopi le galuega na aumai mai le tusi QBasic a se uo i le galuega, na faapolokalameina i Delphi, aʻoaʻo le fesoasoani i totonu (lelei, lelei Igilisi). Taʻaloga DirectX. يعني Na na ona ou faia lenei i loʻu taimi avanoa: sa ou aveina ni mea e fesoʻotaʻi ma komipiuta ma faʻaogaina atoa - o lea sa ou aʻoaʻoina ai. O ai na iloa, masalo pe a na o 15-17 tausaga i le taimi nei, ou te manaʻo e fai sau faʻatasiga Vkontakte ma, nai lo le mea ou te iloa ma mafai ona fai nei, ou te iloa e uiga i aga uma i agafesootai.

Faitau ma taumafai

Ia e pei ona mafai, o le 'upega tafaʻilagi ua i ai nei le tele o faʻamatalaga i mea uma o le galue ma se komepiuta, ma afai e tulai mai se fesili, i le tele o tulaga, ua lava e fesili i le Google po o Yandex ma filifili le sili ona malamalamaʻoga faʻatonuga mo oe lava. O isi taimi, e ui i lea, e le o iloa e le tagata faʻaaogaina lana fesili. Na o lona manaʻo ia iloa mea uma ma mafai ona. Ona mafai lea ona e faitauina mea uma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fiafia i le kulupu i luga Subscribe.ru - Tusitusi tusitusi, le fesoʻotaʻiga e mafai ona e vaʻai i laʻu "aoga" poloka i le itu taumatau. Ona o le tele o tagata tusitala ma le aʻoaʻoga faapitoa i le faʻasalalauga o tala tusitusia i le toe faʻaleleia o le komipiuta, latou faʻatulagaina, faʻaaogaina o polokalame, galue i luga o le Initaneti, lesitala i lenei vaega ma faitau e le aunoa e mafai ona aʻoaʻoina le tele pe afai o le tagata faitau lava ia e fiafia i lenei.

Ma e le na o le pau lea o le mea e maua ai. La latou initaneti atoa.

Pin
Send
Share
Send