Fausia se le vaaia faila i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O le au atiaʻe o le Windows 10 faʻagaioia faiga e le maua ai le tele o mea faigaluega ma galuega faʻatagaina ua e mafai ai ona nana nisi faʻamaumauga mai isi tagata e faʻaaoga komipiuta. O le mea moni, e mafai ona e faia se tuʻuʻeseʻesega tala mo tagata taʻitasi, seti upu faataga ma galo e uiga i faʻafitauli uma, ae e le fautuaina i taimi uma ma mea e tatau ai. O le mea lea, na matou filifili ai e tuʻuina mai faʻamatalaga auiliili mo le fausiaina o se laupepa e le o vaʻaia i luga o le laupepa, e mafai ai ona e teuina uma mea e te le manaʻomia e vaʻaia isi.

Faitau foi:
Fausia ni tagata fou i le lotoifale i le Windows 10
Fesuiai i le va o tagata e faʻaaoga teugatupe i le Windows 10

Fausia se le vaaia faila i le Windows 10

Naʻo le matau o le tusi lesona o loʻo faʻamatala o loʻo i lalo ua naʻo le aoga o faʻatonu na tuʻuina i luga o le laulau, talu ai o le ata manino lea e nafa ma le le vaaia o le mea. Afai o le faila o loʻo i seisi nofoaga, o le a mafai ona vaʻaia e tusa ai ma faʻamatalaga lautele.

O le mea lea, i se tulaga faʻapena, naʻo le pau le fofo o le nana lea o le elemene e faaaoga ai mea faigaluega ole mea. Peitai, ma le malamalama lelei, soʻo se tagata e iai le avanoa i se PC o le a mafai ona maua lenei faʻatonu. O le ae mauaina faʻamatalaga auiliili i le nana o mea i le Windows 10 i le isi a matou tusitusiga i le fesoʻotaʻiga lenei.

Faitau atili: Nana mea puʻe i le Windows 10

I se faʻaopopoga, oe tatau ona nana nofoaga lilo pe a fai o latou faʻaali o loʻo liliuina i le taimi nei. O lenei mataupu foʻi e tuʻuina atu mo se isi mea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. Na ona mulimuli i faʻatonuga iina ma e mautinoa o le a e manuia.

Faʻatele: Nana mea lilo o loʻo i totonu ma faʻamalama 10

A uma ona lalafi, oe oe lava o le a le vaʻaia le fausiaina faila, o lea pe a manaʻomia, oe o le a manaʻomia le tatalaina o natia faʻasino. Lenei ua faia moni i ni nai kiliki, ma i sili auiliiliga e uiga i lenei, faitau pea. O loʻo tatou agai atu saʻo i le faʻataunuuina o le galuega atofaina i aso nei.

Faitau atili: Faaalia nofoaga lilo i totonu o le Windows 10

Laasaga 1: Fausia se faila ma seti se ata manino

Muamua e tatau ona e faia se faila i luga o le laulau ma tuʻu iai se faʻailoga faʻapitoa na faia ai le mea e le o vaaia. O loʻo faatinoina lenei:

  1. Kiliki i luga o le laʻititi a le eria a le LMB desktop, faʻapipiʻi luga Faia ma filifili "Faila". E tele isi metotia mo le fausiaina o faʻatonu. Saili ia iloa mulimuli ane.
  2. Faitau atili: Fausia se fou faila i luga ole komepiuta komipiuta

  3. Tuʻu le igoa faʻaletonu, e le aoga lava mo i tatou atili. Kiliki RMB i luga o le mea faitino ma alu i Meatotino.
  4. Tatala matau "Faʻatulaga".
  5. I le vaega Foliga Ata kiliki i luga Suia le Aikona.
  6. I le lisi o mea atamamai, saili le filifiliga manino, filifili i ai ma kiliki Ua lelei.
  7. Ae e te leʻi alu i fafo, ia mautinoa e faʻaaoga le suiga.

Laasaga 2: Faʻaigoaina le faila

Ina ua maeʻa le muamua sitepu, o le ae mauaina le faʻatonu ma se faʻailoga lemu, lea o le a faʻamalamalamaina naʻo le faʻaletonu i luga pe oomi le ki vevela Ctrl + A (filifili uma) luga o le laulau. Ae naʻo le aveese o le igoa. E le faʻatagaina oe e Microsoft ona tuʻu mea ia e leai se igoa, o lona uiga e tatau ona e faʻaalu i togafiti - seti se uiga gaogao. Muamua kiliki i le RMB faila ma filifili Faʻaigoa pe faʻamamafa i ai ma oomi F2.

Ma faʻapipiʻi Alt ituaiga255ma tuu loa Alt. E pei ona e iloa, o se tuʻufaʻatasiga (Alt + se numera faapitoa) fatuina se amio faʻapitoa, i la matou mataupu, o sea uiga e tumau le le vaaia.

O le mea moni, o le fuafuaina auala o le fausiaina o se vaʻaiga faila e le o se mea lelei ma e aoga i se mea e seasea tupu, ae e mafai lava ona e faʻaaogaina le isi filifiliga i le fausiaina ese isi tagata e teuina le tala poʻo le faʻatulagaina o mea natia.

Faitau foi:
Faia le faʻafitauli ma le leiloa komepiuta aikona i Windows 10
Faia o le misi komipiuta faafitauli i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send