Faʻafefea ona e puʻeina le vitio mai Odnoklassniki agafesootai i le Android-smartphone ma le iPhone

Pin
Send
Share
Send

Matamata i mea eseese vitio o loʻo faʻaalia i totonu o le lisi o fesoʻotaʻiga lautele Odnoklassniki e mo le tele o tagata auai o le tautua o se avanoa sili ona manaia e maua ai ni faʻamatalaga aoga poʻo ni faʻafiafiaga faigofie a o nofo i luga o le initaneti. I le taimi lava e tasi, e matua mamao lava mai i taimi uma lava ona mafai ona mautinoa se saoasaoa televavave fesoʻotaʻiga latou masini i le Initaneti, o lona uiga o le fesili pe faʻafefea ona e puʻeina vitio mai ok.ru i le telefoni o le mafaufau mo le toe faia i le vaitaimi o le leai o se avanoa i le lalolagi fesoʻotaʻiga e talafeagai. Tagata e faʻaaogaina Android ma iOS masini o le a mauaina se tali i lenei faʻafitauli i le tusitusiga i lalo ifo.

E taua le maitauina e leai se auala aloaʻia e download ai le ata mai le Odnoklassniki mo le maimoaina i fafo e le au faia le fesoʻotaʻiga lautele. I tulaga uma, ma e tusa lava poʻo le a le manaʻomia le tagata polokalama ma polokalama faakomepiuta, o le a tatau ona e faʻaalu i le faʻaaogaina o mea faigaluega na faia e tolu-vaega tagata atiaʻe.

I le auala, ua uma ona tatou iloiloina le mafai ona lalagaina anotusi mai le OK.RU faletusi i le komepiuta disk i se tasi o tusitusiga, ma o metotia mo le mauaina o vitio ua fuafuaina i totonu e mafai foi ona faʻaaoga e tagata e ona masini feaveaʻi, na o le faʻaopopoga o le a manaʻomia e fesiuaʻi faila mai le PC i le telefoni manatua , e faamatala foi i a tatou mea.

Faitau foi:
Faʻafefea ona e puʻeina le ata vitio mai le Odnoklassniki i se komupiuta
Faʻafefea ona momoli faila mai le komepiuta i telefoni
Faʻafefea ona momoliina le vitio mai se komupiuta i se Apple device e faʻaaogaina iTunes

O metotia nei mo le puʻeina o vitio mai Odnoklassniki e le manaʻomia le faʻaaogaina o se komepiuta - e te manaʻomia se Android telefoni poʻo le iPhone, faʻapea foʻi ma se fesoʻotaʻiga televave i luga ole Initaneti i le taimi o le download.

Android

Tagata Talosaga Faʻaaoga Tagata Fa' vasega mo Android fausia le sili tele faʻasalalauga faʻasalalauga i totonu o tagata e iai ni telefoni faʻaonapo nei. O le mea lea, muamua lava, o le a tatou mafaufau poo a mea faigaluega ma metotia e mafai ona faʻaaogaina i luga o masini Android e sefe mai le ata mai le Odnoklassniki sosaiete faʻasalalauga 'upega tafaʻilagi ia latou faila teuina.

A o lei faia i le faʻamatalaga o gaioiga aoga e aofia ai le siiina mai le vitio mai Odnoklassniki i Android masini, ia tatou fai atu ni nai upu e uiga i le sili ona manino fofo e oʻo i le mafaufau pe a tatau ona foia lenei faʻafitauli - le faʻaaogaina o apalai mai le Google Play Maketi. Faapitoa "downloaders" o loʻo avea ma sui lautele i totonu o le Faleoloa ma e faigofie ona maua i talosaga pei o le "download vitio mai ok.ru".

Faʻailoa mai pe a fausia lenei mea, e tusa ma le 15 o mea o loʻo i luga (e aofia ai ma mea na totogi) na faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi, peitaʻi o taumafaiga e faʻaoga e faʻatino ai le sini na faʻaalia i le ulutala o le tusitusiga e leʻi aumaia ni faʻaiuga lelei, e ui lava o nisi meafaigaluega na faʻaalia lo latou aoga i le fesoʻotaʻi ma isi fesoʻotaʻiga agafesootai ma vitio talimalo nofoaga.

Faitau foi:
Faʻafefea ona e sauina mai le VK i le Android
Sii mai le YouTube vitio i lau telefoni
Sii mai le vitio mai Twitter

Masalo o le tulaga o le a suia i le lumanaʻi, o lea la, tatou te le tuʻuina atoa i latou faʻapitoa "downloaders" faʻaalia i le Google Play Maketi mai mea faigaluega e fesoasoani download le vitio mai Odnoklassniki. I le vaitaimi nei, mafaufau i ni mea aoga aoga tele ma ni metotia mo le faʻaaogaina, ae muamua o le a tatou aʻoaʻoina auala e maua ai se fesoʻotaʻiga i se vitio talimalo i le OK.RU faletusi.

Kopi se sootaga ile vitio mai Odnoklassniki ile Android

Toeitiiti lava soʻo se metotia o laʻuina i lalo vitio mai le fesoʻotaʻiga agafesootai i totonu o le telefoni manatua mo lona faʻatinoina o le a manaʻomia ai le i ai o se faila tuatusi, o le mafuaʻaga lea o le anotusi. I luga o le telefonipoto Android, e mafai ona kopi le soʻotaga faʻapitoa i le "laupapa" i le ulufale atu i le auaunaga e ala i soʻo se web browser (i le Google Chrome faʻataʻitaʻiga).

  1. Faʻalauiloa se upega tafailagi ma alu i le 'upega tafaʻilagi ua lelei. Saini i le social network pe afai e leʻi faia muamua lenei mea.
  2. Saili le vitio i soʻo se vaega o le punaoa ma faʻamau i lona igoa e alu i le playback itulau. Valaau i luga filifiliga filifiliga e ala i le paʻi atu i togi e tolu i lalo ole laiga e taʻaalo ile initaneti.
  3. Popo Kopi Sootaga. I le faʻamalama e matala, kiliki i le tuatusi seiloga e faʻaalia se lisi o gaioiga talafeagai, pe a filifilia "Kopi le tuatusi tuatusi".

Alu i faʻatonuga mo le downloadina o vitio mai Odnoklassniki i le Android masini. Toe faʻapea foi, i le taimi na tusia ai, naʻo le lua metotia na aoga.

Metotia 1: UC Browser

A talafeagai tele auala e download vitio mai le OK.RU lisi i le teuina o masini Android o le faʻaaogaina o le aoga o se lauiloa 'upega tafaʻilagi browser mai Saina tagata atiaʻe - Uc browser.

Sii mai UC Browser mo Android

  1. Faʻamau le UK Browser mai le Google Play Market.
  2. Tatala le UC Browser. Ina ua maeʻa le laiga muamua, o loʻo manaʻomia le tuʻuina atu o faʻatagaga i le upega tafailagi - ia mautinoa e faʻamaonia le gafatia o le talosaga e ulufale i le faila teuina o le telefoni, tali i mea o loʻo totoe i le faʻamautu pe le lelei i le manaʻo.
  3. O lenei e mafai ona e alu i se tasi o lua auala:
    • Alu i le upega tafaʻilagi upega tafaʻilagi. Ui i lea, na faia ma le faaeteete e le au atiaʻe le seisi tusi i luga o le itulau amata o la latou fanau - na o le paʻi ane i le aikona "Faʻafeiloaʻiga". Ulufale i le tautua, ona maua ai lea i se tasi o ona vaega le vitio e te manaʻo e sefe mo le matamata i fafo atu.
    • Afai o le faʻaogaina o le UC Browser e "alu" i se fesoʻotaʻiga lautele e foliga mai e le o se tali sili lea, ona na o lea faʻapipiʻi le vitio fesoʻotaʻiga kopiina i le ala i luga i le tuatusi pa o le browser. Ina ia faia lea mea, i le tago umi i le tuatusi nofoaga ulufale, valaʻau luga le filifiliga menu, ona fetaomi lea Paʻi ma alu.
  4. Amata ona taina le vitiō.

    E tusa lava pe e te faʻalauteleina le playback eria i le laupepa atoa pe leai, o loʻo maua se faʻamau i le tagata taʻalo i le foliga o le aū e faʻasino i lalo. Kiliki i luga le aitema lea.

  5. Le isi, valaʻau le lisi o le vaega vaega i le tapisi i laina e tolu i le pito i lalo o le lau ma alu i le "Sii Mai". O iinei e mafai ona matamata i le faiga faʻalavelave.

    Ina ua faila le faila i le telefonipoto manatua, o le a faʻailoa faʻailoa se taimi puʻupuʻu.

  6. O le gaioiga i luga o le mauaina o faila vitio mai Odnoklassniki o loʻo faʻailoaina i se tasi sese - UC Browser tofia ni igoa i faila download, e le faigofie tele mo le faʻatulagaina o le vitio ma saili mo le manaʻomia vitio i le lumanaʻi. E mafai ona faʻasaʻoina i le toe faʻaigoaina na maua mai i se lima, ma e ono mafai saʻo i luga o le mata. "Sii Mai". Oomi i luga le igoa o le download faila ma filifili Faʻaigoa.
  7. Uma mataupu vitio download mai Odnoklassniki mulimuli ane mafai ona maua i le alaUCD downloads / vitioi totonu o le mafaufau i totonu o le telefonipoto pe i luga o se mea e mafai ona aveʻesea, pe afai o se tasi o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le masini, ae ona o le faʻatulagaina o ata mauaina, e sili le lelei o le vaʻai latou i le faʻaaogaina o le meafaigaluega na faʻaogaina download,

    o lona uiga, e ala i le tagata taalo fausia i totonu o le UK Browser.

Metotia 2: getvideo.at auaunaga

O le auala aoga lona lua o le puʻeina o vitio i se Android telefonipoto mai le faʻatonu odnoklassniki.ru E le manaʻomia le faapipiiina o ni talosaga, download o loʻo faia e ala i se tautua faʻapitoa web, avanoa e mafai ona maua mai soʻo se upega tafailagi. E tele punaoa Initaneti e faʻatagaina oe e download mea mai i mea eseese, ae e tatau ona maitauina e naʻo le upega tafaʻilagi na faʻaalia le aoga i le taumafai e kopi se vitio mai le fesoʻotaʻiga lautele e fesiligia i le telefoni. getvideo.at.

  1. Kopi le sootaga i le vitio i Odnoklassniki i le Android laupapa laupapa. I soo se browser e matala ile telefoni, alu ile //getvideo.at/ru/.
  2. I luga o le itulau itulau itulau o le download galuega o loʻo i ai se laufanua "Faaofi le sootaga" - umi fagu i totonu, tatala le lisi, popo Faapipii.
  3. Le isi kiliki Saili i tafatafa o le atigipusa e faʻaofi mai ai le tuatusi. Faʻamoemoe e muamua le ata vitio ma le lisi o tulaga lelei tapulaa o le a faʻailoaina le faila mauaina e le download.
  4. Maua le aitema e fetaui ma le vitio lelei e te manatu e taliaina mo le matamata i fafo atu. Ma le isi (faʻalagolago i tulaga o le Android browser), pe o le download o le a otometi lava ona amata, poʻo se faʻamalama o le a aliali mai i le mea e mafai ona e faʻasinoina le faʻasaoina ala ma le igoa o le mauaina faila.
  5. A maea le download, e mafai ona maua i totonu faila faila "Sii Mai" (o faaletonu o se lisi "Sii mai" i le aʻa o le totonu poʻo fafo atu o le manatua o le masini).

Lea o le iPhone

Tagata e ana masini Apple e tusa ai ma le mafai e download vitio mai le Initaneti latou te le o iai ni mea lelei nai lo tagata e faʻaaogaina isi masini ma isi polokalame. E tusa lava pe faʻapefea ona ia mauaina le fesoʻotaʻiga agafesootai - e ala i se browser poʻo Odnoklassniki talosaga mo iPhone, ina ia mafai ai ona e puʻeina se vitio mai le punaoa tusi i totonu o le mea e manatua ai le smartphone ma vaʻai i fafo atu i le lumanaʻi, o le a tatau ona e faʻaalu i le faʻaaogaina o tupe mai le tolu-vaega tagata atiaʻe.

Kopi se sootaga i se vitio mai Odnoklassniki luga iOS

A o lei agai i auala e download ai vitio mai odnoklassniki.ru i le manatua o le iPhone, e te manaʻomia le aʻoaʻoina pe faʻafefea ona maua ni fesoʻotaʻiga ia latou punavai faila. E mafai ona e kopiina se fesoʻotaʻiga i se vitio mai agafesootai mai soʻo se iOS upega tafailagi faʻapipiʻi i luga o lau telefoni poʻo mai se tagata kalani tusi "Faʻafeiloaʻiga".

Mai le browser:

  1. Faʻalauiloa se browser, alu i le 'upega tafaʻilagi ua lelei. Saini i le social network pe afai e leʻi faia muamua.
  2. Le isi, i soʻo se vaega o agafesootai, saili le vitio o loʻo e manaʻo e download i le iPhone, alu e matamata e aunoa ma le faʻalauteleina o le vaega tagata taʻalo i le laupepa atoa. Tago i ai togi e tolu i le taumatau o le vitio ulutala ma filifili Kopi Sootaga.
  3. O le sootaga ua uma ona tuʻuina i totonu o le "laupapa laupapa" o le iOS, ma o le mauaina o le tuatusi o le a faʻaalia i totonu o le faʻamalama faʻapitoa - tata i totonu Tapunia.

Mai le iOS tagata faʻatau a le fesoʻotaʻiga lautele:

  1. Tatala avanoa "Ua lelei", alu i le vaega o loʻo i ai le tapulaa vitio mataupu ma amata ona taina.
  2. Faalautele le vaega a le tagata taʻalo i le laupepa atoa ona tapuni lea i luga o le ata o togi e tolu i le pito i luga taumatau e tatalaina le filifiliga filifiliga. Paʻi atu Kopi Sootaga.

A maeʻa ona maua le fesoʻotaʻiga i le vitio sa lafoina i Odnoklassniki, e mafai ona e alu i le laʻuina i lalo o le faila e faʻaaoga se tasi o faʻatonuga nei.

Metotia 1: Downloader polokalama mai le Faleoloa Fale

O le mea muamua e mafai ona e faʻaogaina pe a e manaʻo e tuʻu mai se video mai Odnoklassniki i le iPhone e manatua ai o le suʻe, mauaina ma le faʻaaogaina atili o meafaigaluega mai le faleoloa Apple o loʻo faʻaogaina ma le galuega talafeagai. Ioe, o ia polokalame o loʻo tuʻuina atu i totonu o le Faleoloa Polokalama Komepiuta, ma i le ulufale atu i fesili e pei o le "download vitio mai tamaiti aʻoga" i totonu o se suʻesuʻega i luga o le Faleoloa, e mafai ona e mauaina le tele o ofo.

E tatau ona maitauina e tele saoloto "video savers", e ui lava i faʻamautinoaga a le au atiaʻe, e le masani ona aoga, e masani ona faʻatumuina i faʻasalalauga ma isi vaivaiga, ae afai e te manaʻomia e vave ona puʻeina ni nai vitio mai Odnoklassniki sosaiete fesoʻotaʻiga, latou faʻaaogaina ua talafeagai. E tumau pea le sailia o se mea faigaluega aoga.

Uma "bootloaders" galue pe a tutusa, i luga o tutusa mataupu faavae. Sei o tatou mafaufau pe oa gaioiga e tatau ona faia e download ai le ata mai le Odnoklassniki i le iPhone i luga o le faʻataʻitaʻiga o se talosaga mai le tagata faʻavae Incpt.Mobis Vitio Saver PRO + Ava Drive.

Sii mai le Vitio Saver PRO + Cloud Drive mai le Apple App Faleoloa

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le Video Saver mai le Apple AppStore.
  2. Kopi le sootaga ile vitio o loʻo iai ile faletusi OK.ru tasi o metotia i luga.
  3. Tatala Vitio Saver PRO + ma popo le kelope ikon "Tuusaʻo URL" i luga ole luga ole apalai a le talosaga - o le a faʻatulagaina le browser ua fausia i totonu o le meafaigaluega.
  4. O le faʻalauiloaina umi i luga o le tuatusi fanua faʻalauiloa o le lisi e aofia ai se mea e tasi - "Faapipii" ma faapau i luga e faʻaofi ai se fesoʻotaʻiga i le vitio. Le isi popo "Alu" luga o le virtual keyboard.
  5. Amata le faʻataʻitaʻiga vitio - o le ata o le a otometi lava ona faʻalautele i le laupepa uma ma o le a aliali mai le lisi o gaioiga. Ma le isi, faamaoti le igoa o le kilipa i lalo o le a teuina i totonu o le iPhone manatua, ona kiliki ai lea "Sii mai".
  6. O le isi suʻega o loʻo faʻaalia ai le faila faila mea e te manaʻomia e taʻu ai le auala e sefe le anotusi. Lenei oe mafai ona tuu mea uma i le le masani, o lona uiga, lafo i luga le vitio i le faila "O aʻu faila" pe fatufatu se lisi fou e ala i le faʻapaʻi ane o le faʻailoga i le pito i luga taumatau o le mata. A uma ona filifili le nofoaga e teuina ai le mea puʻeina vitio, tuʻu le faʻailoga i le pito i lalo o le lau i le itu taumatau, lea e amataina ai le faʻagaioiga.
  7. Le isi, tapunia le laupepa vitio, luga o le browser screen, kiliki i le tafatolu latalata i le tuatusi pa - o nei gaioiga o le a faʻaoso oe i le lisi o downloads.

I le lumanaʻi, e mafai ai ona maua le vitio na maua mai i le Odnoklassniki, amata le Video Saver PRO +, alu i le vaega "O aʻu faila" ma faʻamatalaina le faila e avea ma nofoaga e sefe ai kilipa. Oe mafai vave ona amata playback i le paʻi atu i le igoa o se tasi o le mauaina faila.

Metotia 2: Failautusi Pule + Upega Tafaʻilagi

O le isi metotia, faʻaaoga e mafai ona fofoina le faʻafitauli ua taua i le ulutala o le tusitusiga, e aofia ai le faʻaaogaina o le faila faʻatulagaina tandem mo iOS ma faʻapitoa auaunaga Initaneti ua fuafuaina e download vitio mai le fesoʻotaʻiga lalolagi.

Tasi o le tuʻufaʻatasiga o luga o Explorer mo iOS (Pepa aloaia mai le Readdle) ma le 'upega tafaʻilagi punaoa, ua uma ona tatou mafaufau i mea e uiga i auala lautele o le siiina o faila i le iPhone ma le mafaufau i le mea e maua ai le vitio. Ina ia maua ni vitio mai Odnoklassniki, e mafai ona faʻaogaina mea nei, lea na faʻaalia ai lona aoga, faʻatonuga:

Faitau atili: iOS talosaga mai le AppStore ma faʻalapotopotoga vaega lona tolu mo le downloadina o vitio i iPhone / iPad

Lenei o loʻo faʻaalia ai le faiga o le mauaina o se faila faila mai le faʻasino "Faʻafeiloaʻiga" faʻaaogaina le faila pule FileMaster-Puipuiga malu puipuiafaia e Shenzhen Youmi Information Technology Co. Ltd, ma 'upega tafaʻilagi punaoa getvideo.at.

Sii mai FileMaster-Puipuiga Puipuiga mai le Apple App Faleoloa

  1. Faatuina le FileMaster mai le Apple App Store.
  2. Kopi le sootaga i le vitio lafoina i Odnoklassniki, ma e tatau ona download i totonu o le iPhone manatua. Sosoo ai, tatala le File Wizard ma alu i le vaega "Suʻesuʻe"i le paʻi atu i le atulaulau uila i le lisi i le pito i lalo o le talosaga autu.
  3. I le tuatusi pa o le ua matala upega tafailagi browser, ulufalegetvideo.atma popo atu "Alu" luga o le virtual keyboard.
  4. I luga o le itulau tatala itulau e iai se tusitusiga "Faaofi le sootaga" - mulimuli i lenei faʻatonuga e ala i le uumi o le omia i le malae i lalo ifo ma le filifilia Faapipii i le lisi e aliali mai. Le isi kiliki Saili ma faatali teisi.
  5. O se faʻaiuga o faʻatonuga muamua, o le a alualu i luma le vitio i luga o le itulau, ma lalo ifo - se lisi o faʻatagaga, i se tasi o oe mafai ona teuina le vitio. Saili le lelei taliaina mo le maimoaina i le lumanaʻi i le lisi i luga ma vili i luga filifiliga filifiliga ma uumi tap i luga o lenei mea.
  6. I le lisi, filifili Sii mai, ona taʻu mai lea o le igoa o le faila ua sefe, popo Faamautu. E taua le aua nei galo e faʻailoa le faʻaopopoga i le igoa (.mp4) a leai, i se taimi o i luma, o le faila pule o le a le mafai ona iloa o le download faila ua na o se vitio.
  7. Le isi o le a tatalaina Download Pulelea e te mafai ai ona matamata le faiga download.
  8. Mulimuli ane, o le downloadina e maua i luga o le laupepa autu o le FileMaster talosaga. Naʻo le faʻatautaia o le faila pule pe alu i le vaega "Fale"pe a fai o le tusi apalai.

    Faatasi ai ma le vitio, e mafai ona faia faʻatinoga eseese e ala i le valaʻau i luga o filifiliga filifiliga i le umi ona oomi le faila foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e taʻalo i le tagata taʻaʻalo mo le iOS mai tagata atiaʻe vaega lona tolu, filifili i le lisi filifilia Tatala ma ma popo atu "Kopi i le" Player_name "".

E pei ona e vaʻaia, o le puʻeina o vitio mai Odnoklassniki agafesootai i le manatua o telefoni feʻaveaʻi o loʻo tamoe Android poʻo iOS e mafai ona avea ma se faigofie faigofie galuega pe a fai e te faʻatautaia le faʻamaonia o mea faigaluega polokalama ma mulimuli i faʻatonuga mo la latou faʻaaogaina. Matou te faʻamoemoe o fautuaga fautuaina o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se "faʻaagaga" o mea vitio mo le vaʻaia i vaitaimi o le le mafai ona fesoʻotaʻi i le Initaneti.

Pin
Send
Share
Send