O le a le Pupuni Pupuni o le Oti

Pin
Send
Share
Send

Pupuni Pupuni Mata o Maliu (BSOD) o se tasi o le masani ai ituaiga o mea sese i lenei faʻagaioia faiga. I se faʻaopopoga, o se mea leaga tele, lea, i le tele o taimi, faʻalavelave i le masani galuega ma komepiuta.

Lea la, le lanumoana lanumoana o le oti i Windows iloa atu a fou tagata faʻaaogaina

E matou te taumafai e foia le faafitauli na oi matou

Faamatalaga faaopoopo:

O se tagata fou e masani ona le mafai ona tuʻua pe faʻamatalaina le mafuaʻaga o le lanumoana o le lau o le oti. O le mea moni, aua le fefe ma, o le mea muamua lava e fai pe a tupu se mea sese pe, i se isi faaupuga, pe a iai se mea o loʻo tusia i mataʻitusi papaʻe ile Igilisi ile laumua lanumoana, toe amata le komipiuta. Masalo o le tasi le toʻilalo ma ina ua uma ona toe fai mea uma o le a toe foʻi i le masani, ma e te le toe fetaiaʻi ma lenei mea sese.

E leʻi fesoasoani? Matou te manatuaina mea meafaigaluega (mea pueata, flash drives, vitio kata, ma isi) na e faʻaopopoina i le komepiuta. O a avetaavale na e faʻapipiʻiina? Masalo na e faʻatuina se polokalama mo otometi faʻafouina avetaavale? O nei mea uma e mafai foi ona mafua ai se mea sese. Taumafai faʻamaonia ni mea fou. Ou toe faʻaleleia le system, taʻitaʻi ai i se setete e muamua atu i le foliga o le lanumoana faʻailoga o le oti. Afai o le mea sese e tupu tonu lava pe a e amata Windows, ma mo lenei mafuaʻaga e le mafai ona uninstall talu ai nei faʻapipiʻi polokalama na mafua ai le mea sese, taumafai utaina i le saogalemu faiga ma faia iina.

Ole foliga mai ole lanumoana mata ole oti e mafai foi ona mafua mai ile faagaoioiga o virus ma isi polokalame leaga, mea le lelei o meafaigaluega na galue muamua e lelei - RAM cards, video cards, etc. E le gata i lea, o se mea sese e ono tupu mai ona o mea sese i totonu o le Windows system libraries.

Blue screen o le oti i le Windows 8

Lenei ou te avatua naʻo mafuaaga autu mo le faʻaalia o le BSOD ma nisi auala e fofo ai le faʻafitauli e mafai e se tagata fou ona faʻatautaia. Afai e leai se tasi o fesoasoani i luga, ou te fautua e faʻafesoʻotaʻi se kamupani faʻapolofesa toe faaleleia komepiuta i lau taulaga, o le a mafai ona latou toe faafoi lau komepiuta i se soifua maloloina tulaga. E taua le maitauina i nisi o tulaga, oe ono manaʻomia le toe faʻatuina o le Windows operating system pe suia foi nisi mea komipiuta.

Pin
Send
Share
Send