Faʻalelei le Pupuni 10 Fale ile Pro

Pin
Send
Share
Send

Ua faʻatuina e Microsoft le tele o faʻasologa o le Windows 10, e tofu lava le tagata ma ona uiga ma e talafeagai mo tagata eseese. Ona o le mea moni o le faʻagaioia o laupepa taʻitasi e ese, o latou tau e ese foʻi. O isi taimi o tagata e faigaluega i le Fale o loʻo manaʻomia e faʻaleleia le alualu i luma i le Pro, o lea la ua matou fia faʻaali mai pe faʻapefea ona faia lea mea i le suʻesuʻeina i auala e lua.

Silasila foi: O le a le Windows 10 Digital License

Faʻalelei le Pupuni 10 Fale ile Pro

Afai e te leʻi faia se filifiliga pe faʻafou i se faiga fou, matou te fautuaina oe e faʻamasani oe i la matou isi mea i le fesoʻotaʻiga lenei. O le tusitala o lenei mataupu na auiliiliina auiliili eseʻesega i fonotaga, ina ia e faigofie ona aʻoaʻo ai foliga o Fale ma Tomai Faʻapitoa 10. O le a matou o saʻo lava i le auiliiliga o faʻafouga metotia.

Faitau atili: Eseesega i faʻamatalaga o le Windows 10 faʻagaoioia faiga

Metotia 1: Ulufale ki ua i ai

Faʻapipiʻiina o se laisene laisene o Windows e ala i le ulufale atu i le ki faʻagaoioiga talafeagai. Ina ua mavae lena, o faila talafeagai e download. Afai na e faʻatau le ki i totonu o le faleoloa i luga ole laiga, e iai lau USB flash drive poʻo DVD, e te manaʻomia le ulufale i le tulafono ma amata le faʻatulagaina o gaioiga. Ua faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Tatala menu "Amata" ma alu i le "Tapulaa".
  2. Alu i lalo e saili le vaega Faʻafouga ma le Puipuiga.
  3. I le itu tauagavale, kiliki i se vaega "Faʻatoagaina".
  4. Kiliki i luga ole sootaga Suia Ki Oloa.
  5. Kopi le ki mai le imeli pe maua i luga o le atigipusa ma le auala. Ulufale i totonu o le fanua faʻapitoa, ona kiliki ai lea "Le isi".
  6. Faʻamoemoe le faʻauuina o faʻamatalaga e maeʻa.
  7. Oe o le a musuia oe e toe faʻaleleia le tatalaina o le OC Windows 10. Faitau faʻatonuga ma faʻaauau.

O le fausia-i totonu Windows meafaigaluega o le a faʻamaeʻa ai le downloadina o faila ma latou faʻapipiʻi otometi, pe a maeʻa ona faʻafou le faʻasalalauga. I le taimi o lenei gaioiga, aua le tape le komepiuta pe motusia le Initaneti.

Metotia 2: Faʻatau ma faʻaleleia atili le lomiga

Le metotia muamua ai ua naʻo i latou e faʻaaogaina ua uma ona faʻatauina se ki faʻatoʻaga mai se tagata faʻatau faʻatau pe o loʻo i ai se laisene laisene taʻavale poʻo flash taʻavale ma le faʻailoga faʻaalia i luga o le pusa. Afai e te leʻi faʻatau le faʻafouga, e fautuaina e faia i le ofisa Microsoft faleoloa ma faʻapipiʻi vave.

  1. Ua i ai i le vaega "Tapulaa" tatalaina "Faʻatoagaina" ma kiliki ile sootaga "Alu i le Faleoloa".
  2. O iinei e mafai ona faʻamasani i le aoga o le faʻatulagaina faʻaaogaina.
  3. I le pito i luga o le faamalama, kiliki i le ki Faʻatau mai.
  4. Alu i totonu o lau Microsoft account pe a fai e te leʻi faia muamua.
  5. Faʻaoga le faʻapipiʻi pepa pe faʻaopopo e totogi le faʻatau.

A maeʻa ona mauaina le Windows 10 Pro, mulimuli i faʻatonuga ile laupepa e maeʻa le faʻapipiʻiina o le fonotaga ma faʻasolo atu i lona faʻaaogaina tuʻusaʻo.

E masani lava, o le fesuiaʻiga i se laupepa fou o Windows e aunoa ma ni faʻafitauli, ae le o taimi uma. A iai ni faʻafitauli e faʻagaioi ai le fono fou, faaaoga le fautuaga talafeagai i le vaega "Faʻatoagaina" i le lisi "Tapulaa".

Faitau foi:
O le a se mea o le a tupu pe a e le faʻaagaina le Windows 10
Faʻafefea ona e sailia le activation code i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send