Aveesea ReadyBoost mai le USB Flash Drive

Pin
Send
Share
Send

A e tatala se flash drive poʻo le memory card, o loʻo iai le avanoa e maua ai i luga o se faila e faʻaigoaina ReadyBoost, e mafai ona nofoia i se tele tele o le avanoa avanoa. Sei o tatou vaʻai pe manaʻomia lenei faila, pe mafai ona tape, ma faʻapefea ona faia tonu.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona fai le RAM mai le flash drive

Aveesea taualumaga

ReadyBoost ma le sfcache faʻaopoopoga ua mamanuina e teu ai le komipiuta RAM i luga o le USB flash drive. O lona uiga, o se ituaiga o analog o le tulaga masani pagefile.sys paging faila. Le iai o lenei elemene i luga o se masini USB o lona uiga o oe poʻo se isi tagata faʻaaogaina ReadyBoost tekinolosi e faʻaleleia ai le PC faatinoga. I se manatu, pe a e manaʻo e faʻamama le avanoa i luga o le drive mo isi mea, e mafai ona e aveese le faila faʻatulagaina ma na o le aveeseina o le USB flash drive mai le fesoʻotaʻiga komipiuta, ae e mafai ona mafua ai le le lelei o le faiga. O le mea lea, matou te le fautuaina fai le faia i lenei auala

Sosoʻo mai ai, ma le faʻaaogaina o le Windows 7 faiga faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga, o le saʻo faʻasologa o gaioiga mo le tapeina o le faila ReadyBoost o le a faʻamatalaina, ae o le a masani ai ona talafeagai mo isi Windows faʻaogaina faiga, amata mai Vista.

  1. Tatala le moli taʻavale e faʻaaogaina le tapulaʻa Windows Suesuega po o seisi faila faila. Taumatau-kiliki i luga o le ReadyBoost igoa igoa ma filifili mai le lisi luga Meatotino.
  2. I le faʻamalama e matala, agai i le vaega "SauniBoost".
  3. Faʻasolo le leitio faʻamau i le tulaga "Aua le faʻaaogaina lenei masini"ma fetaomi atu Apalai ma le "Ua lelei".
  4. Ina ua mavae lena, o le ReadyBoost faila o le a soloia ma e mafai ona e aveese le USB masini i le tulaga masani.

Afai e te mauaina se ReadyBoost faila i luga o se USB flash drive fesoʻotaʻi i se PC, aua le faanatinati ma aveese mai le slot e aloese ai mai faʻafitauli ma le faiga; na o le mulimuli i ni nai faigofie faatonuga e tape saogalemu le mea faʻatinoina.

Pin
Send
Share
Send