Auala o le toe manatuaina o tusi ile Mail.Ru Mail

Pin
Send
Share
Send

Atonu e manaʻomia le toe manatua o se tusi lafo mai Mail.Ru i le tele o tulaga. E oʻo mai i le taimi nei, e le tuʻuina mai faʻapitoa lenei tautua, ma o le mafuaʻaga lea e na o le pau le fofo o se au meli tagata faʻatau poʻo se isi meli galuega. O le a matou talanoa e uiga i mea uma e lua.

Matou te manatua tusi ile meli Mail.Ru

O le ata o loʻo fesiligia e tulaga ese ma e le maua i le tele o imeli 'auʻaunaga, e aofia ai Mail.Ru. Manatua o tusi e mafai ona iloa na o metotia le masani.

Filifiliga 1: tolopoina uta

Ona o le leai o se galuega o le manatuaina o tusi i le Mile.Ru i le meli, na o le pau le avanoa e mafai ona tuai ona lafo. A faʻaaogaina lenei galuega, o le a lafoina ni feʻau ma se tuai i le taimi e mafai ai ona faʻaleaogaina le lafoina.

Faitau foi: Auala e tusi ai se tusi i le meli Mail.Ru

  1. Ina ia faʻatinoina le tuai ona lafo, e tatau ona e kiliki i luga o le faʻapitoa faʻapitoa ma seti le taimi manaʻomia lafo. A leai, o le tuai o le a seti otometi.

    Afai e te faia lea ae e te leʻi faʻasalalauina, e leai se fefe e avatua i se lavea.

  2. A maeʻa ona lafo, tusi taʻitasi i le vaega Pusa susu. Tatala i luga ma filifili le feʻau e te manaʻo ai.
  3. I le feau o loʻo faasaʻosaʻoina vaega, toe kiliki i le tuai le lafoina o aikona. O le a faʻaliliu atu le feau i Tusi ata.

O le auala iloiloina o se auala puipuia e faʻatagaina oe e faʻamuta le lafoina pe a le manaʻo le tagata e faitauina le tusi. Ae paga lea, e leai isi auala e aunoa ma polokalama faʻapitoa.

Filifiliga 2: Microsoft Outlook

O se galuega mo le tapeina o imeli lafoina e avanoa i le Microsoft Outlook mo le Windows mail client. O lenei polokalame e lagolagoina soʻo se meli tautua, e aofia ai ma Mail.Ru, e aunoa ma le fetuʻutuʻunaʻi o galuega. Muamua e tatau ona e faʻaopopo se tala i le tulaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopopo meli i le Outlook

Sii mai le Microsoft Outlook

  1. Faʻalauteleina Menu Faila luga o le pito i luga ma o loʻo i luga ole laupepa "Auiliiliga"fetaomi le faamau Faaopopo Tala.
  2. Faʻatumu fanua faʻatasi ma lou igoa, tuatusi ma le faʻamatalaga upu mai le meli Mail.Ru. Ina ua uma na faʻaaoga le faʻamau "Le isi" i le pito i lalo taumatau.
  3. I le maeʻa o le faʻaopoopoga taualumaga, o le a faʻailoa se faʻasilasilaga i luga o le itulau mulimuli. Kiliki Faia ia tapunia le faʻamalama.

I le lumanaʻi, o le toe faʻafoi mai o tusi ole a mafai ona naʻo le faʻatonuina i aiaiga faʻapitoa ua faamaoti mai e le matou i se tasi o tusitusiga i luga ole laiga. O isi gaioiga e tatau foi ona pei ona faamatalaina i lenei tusi lesona.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleaogaina le lafoina o imeli i Outlook

  1. I le vaega Auina saili le feau o loʻo e manatua ma toe kiliki lua i luga o le ki agavale le ki.
  2. Kiliki Faila luga o le pito i luga, alu i le vaega "Auiliiliga" ma kiliki ile poloka Auina & Toe Iloilo. Mai le lisi paʻu i lalo, filifili "Manatua se savali ...".
  3. E ala i le faamalama e aliali mai, filifili le aveese le kiliki ma kiliki Ua lelei.

    Afai e te manuia, o le ae mauaina se faʻasilasilaga. Peitaʻi, e le mafai ona iloa faʻamaeʻa le faʻamaeʻaina o le taualumaga.

O lenei auala e sili ona aoga ma talafeagai pe a fai o le tele o lau tagata faʻaaoga e faʻaaoga foi le polokalama filifilia. A leai, o le a le aoga taumafaiga.

Tagaʻi foʻi: Faʻasaʻo le Mail.ru i le Outlook

Faaiuga

Leai se tasi o filifiliga faʻaalia mai ia matou saunia se faʻamaoniga mo le manuia faʻaleaogaina o le lafoina feʻau, aemaise lava pe a fai o le tagata maua vave. Afai o le faʻafitauli i le faʻalavelave faafuaseʻi e tupu soʻo, e mafai ona e sui ile Gmail, i le mea o iai le galuega e toe manatua ai tusi mo se tapulaʻa taimi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese se tusi i le meli

Pin
Send
Share
Send