Google faʻailoga brand browser polokalama

Pin
Send
Share
Send

E maua mai e le Google ni nai oloa, ae o la latou sailiga sailiga, Android OS ma le Google Chrome browser e sili ona manaʻo i tagata. O le faʻavae masani o le mea mulimuli e mafai ona faʻalauteleina ona o le tele o faʻaopoopoga na faʻaalia i totonu o le faleoloa kamupani, ae e ese mai ia i latou o loʻo iai foi web apalai. E uiga ia i latou o le a tatou taʻuina i lenei mataupu.

Google browser talosaga

Google Apps (se isi igoa - "Auaunaga") i lona tulaga muamua o se faʻamatalaga o le Amata lisi i luga o le Windows, o le Chrome OS elemene na migoi mai ai i isi faʻagaoioiga sisitema. Moni, e na ona galue i le Google Chrome 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi, ma mai le amataga e ono natia pe le mafai. Ma le isi, matou te talanoa e uiga i le faʻagaioiga o le vaega lea, le latou apalai o loʻo i ai i le faʻaletonu ma poʻo a latou tulaga, faʻapea foi ma le auala e faʻaopopo elemene fou i lenei seti.

Tulaga seti o talosaga

Ae e te leʻi amataina se faʻamatalaga tuusaʻo o Google 'upega tafaʻilagi talosaga, e tatau ona faʻamanino poʻo a latou mea. O le mea moni, o nei tusi tutusa, ae ma le tasi taua taua (ese mai o le mea e ese ai nofoaga ma foliga mai) - vaega elemene "Auaunaga" mafai ona tatala i se isi faʻamalama, o se tutoʻatasi polokalame (ae ma nisi tuʻuaga), ma e le gata i totonu o le isi browser laupepa. E pei ole mea lea:

E naʻo le fitu faʻapipiʻi tusi apalai i Google Chrome - le Chrome WebStore faleoloa i luga ole laiga, Docs, Drive, YouTube, Gmail, Slides ma Sheets. Pei ona e vaʻai, i lenei puʻupuʻu lisi e leʻo uma tautua lauiloa a le Faalapotopotoga Lelei, ae e mafai ona faalauteleina pe a e manaʻo ai.

Faʻalelei Google Apps

E mafai ona e ulufale i le Services i le Google Chrome e ala i le faʻailoga tusi - na o le kiliki i luga o le ki "Talosaga". Ae e muamua lava, muamua tusi, e le o faʻaalia i taimi uma le faʻailoga laupepa i le mea e sili ona vaʻavaʻai, faʻaavanoa lava, e mafai ona e mauaina Lua - o le faʻamau matou te fiafia i ai mo le faʻalauiloaina o upega tafailagi e ono le atoa. Ina ia faaopoopo iai, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Kiliki i luga o le ki mo le tatalaina o se laupepa fou e alu i le amataga itulau o le upega tafailagi, ona kiliki lea i le taumatau kiliki i luga o pa tusi faʻailoga.
  2. I le anotusi menu, filifili "Faaali le faamau" Auaunaga "ma faʻatulaga se siaki i ona luma.
  3. Faamau "Talosaga" e aliali mai ile amataga ole bookmark bar, ile itu tauagavale.
  4. E faʻapena foʻi ona e faia faʻailoga tusi i luga o itulau uma i le browser, o lona uiga, i tab uma. Ina ia faia lea, ia filifili naʻo le mea mulimuli i le anotusi menu - Faʻaali Itulau Faʻailoga.

Faʻaopopoina o Upega Tafaʻilagi Fou

Auaunaga Google E maua i totonu "Talosaga", o ni nofoaga masani, e sili atu, o a latou auala 'alo ma fesoʻotaʻiga mo folauga. O le mea lea, o lenei lisi e mafai ona toe faʻatumu i le auala tutusa e pei ona faia i faʻailoga, ae ma ni isi nuʻu.

Vaʻai foi: Faʻailoga nofoaga i Google Chrome

  1. Muamua lava, alu i le tulaga o loʻo e fuafua e liliu ai i totonu o se tusi talosaga. E sili atu pe afai o lona itulau autu lea poʻo se tasi e te manaʻo e vaʻaia i le taimi lava na maeʻa ai.
  2. Tatala le Google Chrome menu, faʻapisi i luga Meafaigaluega Faaopoopoma kiliki Fausia auala 'alo.

    I le pop-up faamalama, pe a manaʻomia, sui le igoa faaletonu, ona kiliki lea Faia.
  3. O le itulau itulau o le a faaopoopo i le lisi. "Talosaga". I se faʻaopopoga, o se ala 'alo o le a aliali mai i luga o le komepiuta mo le vave alu.
  4. E pei ona matou fai atu i luga, o le upega tafailagi na fausia i lenei auala o le a tatalaina i seisi browser tab, o lona uiga, faʻatasi ai ma isi nofoaga uma.

Fausia auala 'alo

Afai e te manaʻo i le Google Services faʻapitoa poʻo na upega tafaʻilagi oe na e faʻaopopo i lenei vaega o le upega tafailagi e tatalaina i se isi faʻamalama, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Tatala menu "Talosaga" ma taumatau-kiliki i luga o le auala 'alo o le amataga avanoa e te fia suia.
  2. I le anotusi menu, filifili "Tatala i le faamalama fou". E mafai ona e faia Fausia auala 'alo i luga o le laulau, pe a fai na e leʻi i ai.
  3. Mai le taimi nei, o le 'upega tafaʻilagi o le a tatalaina i se isi faʻamalama, ma mai mea masani mo le browser, o le a na ona i ai ma le faʻafouina o le pa faʻatulagaina ma se mea e faigofie. Pepa faʻapipiʻi, pei o faʻailoga, o le a le i ai.

  4. I le auala tutusa, e mafai ona e liliu mai seisi auaunaga mai le lisi i se tusi talosaga.

Faitau foi:
Faʻafefea ona sefe se laupepa i le Google Chrome
Fausia se YouTube auala 'alo i luga o lau Windows desktop

Faaiuga

A faʻapea e masani ona e galulue ma faʻailoga Google auaunaga poʻo seisi lava upega tafaʻilagi, liliu i latou i 'upega tafaʻilagi talosaga e le gata o le a maua ai se faʻafaigofie analog o se isi polokalama, ae faʻasaʻoloto foʻi le Google Chrome mai i faʻapipiʻi le aoga.

Pin
Send
Share
Send