Tapeina o se Windows 10 komepiuta i luga o se timer

Pin
Send
Share
Send

Tapeina o se PC o se faigofie faigofie galuega, faia i le na o le tolu kiliki o le isumu, ae o nisi taimi e manaʻomia le tolopoina mo se taimi. I le tatou tusitusiga i le asō, o le a tatou talanoa e uiga i le auala e mafai ona tape ai se komepiuta poʻo le komepiuta ma le Windows 10 ile timer.

Tuai tapunia tapunia se PC ma Windows 10

E i ai ni nai filifiliga mo le tape le komepiuta e timer, ae mafai ona vaevae uma i ni vaega se lua. O le muamua e aofia ai le faʻaaogaina o le tolu-vaega talosaga, o le lona lua - o le faʻaaogaina o meafaigaluega o le Windows 10. Seʻi o tatou agai atu i se sili atu auiliili talanoaga o taʻitasi.

Vaʻai foi: Faʻatulagaina komipiuta tapunia otometi

Faiga 1: Tolu-vaega Talosaga

E oʻo mai i le taimi nei, e tele lava polokalame e mafai ai ona tapē le komepiuta pe a uma le taimi faʻapitoa. O nisi oi latou e faigofie ma faʻaititia, maʻai e fofo ai se faʻafitauli patino, o isi e sili atu le faigata ma teleʻesega. I le faʻataʻitaʻiga i lalo, o le a matou faʻaaogaina le sui o le vaega lona lua - PowerOff.

Sii mai le PowerOff

  1. E le manaʻomia le faapipiiina o le talosaga, o lea na o le faʻatinoina o lana faila faʻatinoina.
  2. E le mafai, o le tab o le a tatalaina Timer, o ia e fiafia ia i tatou. I le poloka filifiliga o loʻo i le itu taumatau o le mumu mumu, seti le faʻailoga faʻasaga i le aitema "Tapē le komipiuta".
  3. Ma, sina maualuga aʻe, siaki le pusa Faitauga ma i le malae o loʻo i le itu taumatau o ia, faamaoti le taimi pe a uma na tatau ona tape le komipiuta.
  4. O le taimi lava e te kiliki "Ulufale" pe o le tauagavale-kiliki i luga o le laʻasaga a le PowerOff (o le mea autu e le o le faʻalavelaveina ni isi tulaga), o le a amata i lalo le taimi, e mafai ona mataituina i le poloka "Sa amata le timer". A maeʻa le taimi lea, e otometi ona tape le komipiuta, ae muamua e te maua le lapataiga.

  5. E pei ona e vaʻai mai i le faʻamalama autu o le PowerOff, e i ai ni nai galuega i totonu, ma e mafai ona e suesueina i latou lava pe a e manaʻo ai. Afai mo ni mafuaʻaga e le fetaui ai lenei talosaga, matou te fautuaina oe e faʻamasani oe i ana tala faʻatusa, lea na matou tusia muamua.

    Vaʻai foi: O isi polokalame tapuni taimi

I le faʻaopopoga i mea e sili ona faʻapitoa i polokalame faakomepiuta, e aofia ai ma le tasi o loʻo talanoaina i luga, o le galuega o le tuai ona tapunia o se PC i le tele o isi talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, tagata taʻalo ma tagata e faʻaaogaina torrent.

O lea la, o le lauiloa AIMP leo faʻatagaina mafai ona e tapunia lau komepiuta pe a uma le playlist ua uma pe a maeʻa se taimi faʻapitoa.


Faitau foi: Auala e te faʻatulagaina ai le AIMP

Ma i le uTorrent o loʻo iai le tomai e tape ai le PC pe a maeʻa uma downloads poʻo downloads ma tufatufaina.

Faiga 2: Faʻavaomalo Meafaigaluega

Afai e te le manaʻo e download ma faʻapipiʻi se polokalama mai isi vaega atiae i lau komepiuta, e mafai ona e tape e le timer faʻaaogaina le fausia-i totonu o le Windows 10 meafaigaluega, e le gata i lea, i le tele o auala. O le mea taua e manatua o le faʻatonuga lea:

tapunia -s -t 2517

Ole numera o loo faʻaalia ai o le numera o sekone pe a uma ona tapunia le PC. O i latou ia e te manaʻomia e faʻaliliu itula ma minute. Ole maualuga o loʻo lagolagoina le tau 315360000, ma o lenei e sili atu i le 10 tausaga. O le faʻatonuga lava ia e mafai ona faʻaogaina i nofoaga e tolu, pe i se isi itu, i vaega e tolu o le faʻagaioioiga sisitema.

  • Le pupuni Tamoe (valaauina e ki "MATUA + R");
  • Suʻesuʻega manoa ("MATUA + S" pe le ki ile taskbar);
  • Poloaiga laina ("MATUA + X" ma filifilia mulimuli ane o le tutusa aitema i le anotusi menu).

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻatino le "Command Prompt" i le Windows 10

I le muamua ma le tolu mataupu, pe a uma ona ulufale i le faʻatonuga, e tatau ona e kiliki "Ulufale", i le lua - filifili ia i le sailiga faʻaiuga i le kilikiina o le agavaʻa isumu agavale, o lona uiga, na ona faʻataʻitaʻi. I le taimi lava e maeʻa ai lona faʻatinoina, o le a aliali mai se faʻamalama i totonu o le taimi o totoe seʻia maeʻa tapunia ona faʻaalia, e le gata i lea i sili malamalama o itula ma minute.

Talu mai nisi polokalame, galue i tua, mafai ona tuʻu ese le komipiuta, e tatau ona e faʻaopopoina le faʻatonuga lea ma se tasi numera sili atu --f(faʻaalia e se avanoa ile sekone). I le tulaga o lona faʻaogaina, o le a faʻamaeʻa faʻamalosi faiga.

tapuni -s -t 2517 -f

Afai e sui lou mafaufau i le tapeina o le PC, naʻo le ulufale ma faatino le faʻatonuga i lalo ifo:

tapuni -a

Vaai foi: Tapeina o le komipiuta i luga o le taimi

Faaiuga

Sa matou vaʻai i nai filifiliga faigofie mo le tape o se PC ma le Windows 10 i luga o le timer. Afai e le lava lea mo oe, matou fautua atu e te faʻamasani ia oe ma a matou isi mea i lenei mataupu, o fesoʻotaʻiga o loʻo i luga.

Pin
Send
Share
Send