Tagavai masani i Windows 10

Pin
Send
Share
Send

E ui i le mea moni o le sefulu o ituaiga o Windows e masani ona mauaina faʻafouga, mea sese ma faʻaletonu o loʻo tupu pea i lona faʻagaioiga. O lo latou tafiesea e masani ona mafai i se tasi o auala e lua - faʻaaogaina o mea faigaluega meafaigaluegaina mai isi vaega atiaʻe poʻo ni metotia masani. O le a tatou talanoa e uiga i se tasi o sili ona taua sui o le mulimuli i aso nei.

Pupuni Troubleshooter 10

O le meafaigaluega matou te mafaufauina i le faʻavaeina o lenei tusitusiga, e maua ai le agavaʻa e sailia ma faʻaumatia ituaiga eseese o gaioiga i le faʻagaioiga o mea nei a vaega o le faʻafoega o le polokalama.

  • Le toe gaosia le leo;
  • Fesootaiga ma Initaneti;
  • Meafaigaluega Peripheral;
  • Saogalemu;
  • Lata mai.

O nei na o le vaega autu, faʻafitauli i totonu e mafai ona maua ma foia e le meafaigaluega autu o le Windows 10. O le a matou faʻamatala atili atu ia te oe pe faʻafefea ona valaʻau le faʻasologa faʻafitauli meafaigaluega ma o a aoga e aofia ai i totonu.

Filifiliga 1: Filifiliga

Faatasi ai ma le sefulu o faʻafouga, o tagata Microsoft faʻalelei o loʻo agai ina tele ma sili atu pulega ma mea faʻataʻitaʻi mai "Pulea vaega" i totonu "Filifiliga" faagaoioiga polokalama. O le faʻafitauli mea tatou te fiafia i ai e mafai foi ona maua i lenei vaega.

  1. Tamoe "Filifiliga" ki "FUA + I" i luga o le keyboard pe ala i lona auala 'alo i le lisi Amata.
  2. I le faʻamalama e matala, alu i le vaega Faʻafouga ma le Puipuiga.
  3. I lana lisi lisi, tatala le tab Puapuagofie.

    Pei ona vaʻaia mai i ata pupuni o loʻo i luga ma lalo ifo, o lenei soavaega e leʻo se isi mea faigaluega, aʻo le atoa vaega o na. Ae moni, o lea lava e fai mai i lana faʻamatalaga.

    Faʻalagolago i le fea vaega faʻapitoa o le faʻagaioiga sapalai poʻo mea faigaluega fesoʻotaʻi i le komipiuta o loʻo e i ai ni faʻafitauli, filifili le mea talafeagai mai le lisi i le kiliki i luga ma le agavale agavale kiliki ma kiliki Tamoe Troubleshooter.

    • O se faataitaiga: O loʻo e iai ni faʻafitauli i le masini leo. I le poloka "Puipuiga" saili mea Leo foliga ma amata le faʻagasologa.
    • Faatali mo le muamua iloiloga e faʻamaeʻaina,

      ona filifili lea o le faʻafitauli masini mai le lisi o ua maua poʻo se sili faʻapitoa faafitauli (faʻalagolago i le ituaiga o ono sese ma le filifilia aoga) ma tamoe se suʻega lona lua.

    • Isi mea e mafai ona atiaeina tusa ai ma se tasi o le lua tulaga - o se faʻafitauli i le faʻagaioiga o le masini (poʻo vaega ole OS, faʻalagolago i mea na e filifilia) o le a maua ma faʻamautu otometi pe o lau fesoasoani o le a manaʻomia.

    Vaai foi: Liliu le masini faʻaeletonika i le Windows 10

  4. E ui lava i le mea moni o loo i totonu "Filifiliga" faagaoioiga faiga faasolosolo agai agai eseese elemene "Pulea vaega", toʻatele o loʻo tumau pea i le "tulaga faʻapitoa" o le mea mulimuli. E i ai ni faʻafitauli mea faigaluega, i totonu o latou, ia seʻi tatou o atu i la latou vave alu.

Filifiliga 2: Pulea Vaega

O lenei vaega o loʻo i ai i vaega uma o faʻafoega o le aiga Windows, ma le "sefulu" sa leai se faʻatagaina. O elemene o loʻo i ai e tutusa uma ma le igoa Vaega, ona, e le o se mea e ofo ai, e mafai foʻi ona e faʻaaogaina e faʻaaoga ai le masani faʻafitauli meafaigaluega, ma o le numera ma igoa o aoga o loʻo aofia ai iinei e ese teisi mai i lena i totonu "Tapulaa", ma e ese lenei mea.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona amata le "Control Panel" i le Windows 10

  1. Taufetuli i soʻo se auala faigofie "Pulea vaega"mo se faʻataʻitaʻiga i le valaʻauina o se faʻamalama Tamoe ki "MATUA + R" ma faʻailoa mai ai le faʻatonuga i lona fanuafaʻatonutonu. Ina ia faʻataunuʻu, kiliki Ua lelei pe "Ulufale".
  2. Suia le tulaga faʻaali faʻaali i Tele Nia faʻapea o se isi mea na aofia muamua, ma i totonu o aitema na faʻaali i lenei vaega, saili Puapuagofie.
  3. E pei ona e vaaia, e fa vaega taua. I le faʻamalama i lalo ifo, e mafai ona e vaʻai poʻo a mea aoga o loʻo aofia ai i totonu taʻitasi.

    • Polokalama;
    • Faitau foi:
      Le mea e fai pe a fai e le amata talosaga i Windows 10
      Toe faaputu Microsoft Faleoloa i le Windows 10

    • Meafaigaluega ma le leo;
    • Faitau foi:
      Faʻafesoʻotaʻi ma faʻatulagaina headphone i le Windows 10
      Faafitauli faʻafitauli mataupu i Windows 10
      O le a le mea e fai pe a fai e le vaʻaia le masini le lolomitusi

    • Fesootaiga ma Initaneti;
    • Faitau foi:
      Ole a le mea e fai pe a le faigaluega le Initaneti ile Windows 10
      Ua foia faʻafitauli e faʻafesoʻotaʻi le Windows 10 i le Wi-Fi network

    • Faigaluega ma le puipuiga.
    • Faitau foi:
      Pupuni 10 OS Toe faaolaina
      Faafitauli faafitauli faʻafouina Windows 10

    I se faʻaopopoga, e mafai ona e alu saʻo i le vaʻaiga i vaega uma e maua i le taimi e tasi e ala i le filifilia o le mea o le igoa e tasi i le itu menu o le vaega Puapuagofie.

  4. E pei ona matou fai atu i luga, faʻaalia i "Pulea vaega" O le "faʻavasegaina" o aoga mo le faʻafitauli faʻafitauli o faʻagaioiga e fai sina ese mai le isi vaega i "Tapulaa", ma o lea, i nisi tulaga, e tatau ona e tilotilo i latou taʻitasi. I se faʻaopopoga, o soʻotaga i a matou auiliiliga o mea i luga o le sailia o mafuaʻaga ma le faʻamutaina o le masani ai faʻafitauli e ono e feagai ma oe a o faʻaaogaina se PC poʻo le komepiuta komipiuta o loʻo maua i luga.

Faaiuga

I lenei laupepa puʻupuʻu, sa matou talanoa e uiga i le lua filifiliga eseese mo le amataina o le masani faʻafitauli meafaigaluega i le Windows 10, ma faʻailoa atu foʻi oe i le lisi o mea aoga e aofia ai i totonu. Matou te faʻamoemoe moni e te le tau masani ai ona faʻasino i lenei vaega o le faʻagaioiga sisitema ma o ia faʻapitoa "asiasiga" o le a i ai se iʻuga lelei. O le a tatou muta ii.

Pin
Send
Share
Send