Faia o ni kopi 'kopiʻese pepa i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

Tamaiti aʻoga ma tamaiti aʻoga ua le i kopiina o latou olaga faʻamoemoe manino i se nofoaga i le Red Tusi. I se faʻaopopoga, o manaʻoga faʻaonapo nei o aʻoga tulaga e matua maualuga lava e le o tagata uma e mafai ona manatuaina mea taua uma. O le mafuaaga lena e toatele filifili ai e o i ituaiga uma togafiti. O se tasi o tali sili lelei i ia tulaga o se lelei tuai pepa pepa cheat pepa, lea, e ui i lea, e faigata ona tusi i le lima.

E lelei lo tatou faʻatagaina se faʻaoga matagofie o le MS Word, lea e mafai ona e faia ai le tele o mea (i mea i totonu), ae puʻupuʻu pe faʻapea laititi (i le lapoʻa) pepa ose. Lalo o le a tatou talanoa e uiga i le faiga o tamai spurs i le Word oe lava.

Faʻafefea ona fai ni spurs i le Upu

O la matou galuega ma oe, pei ona taʻua i luga, o le fetaui lelei lea o le tele aofaʻi o faʻamatalaga i luga o se tamai laupepa pepa. I le taimi lava e tasi, e te manaʻomia foʻi ona gagau ese le pepa A4 masani, faʻaaogaina i le polokalama e ala i le le masani ai, i totonu o le tele o mea laiti e mafai ona nana lilo i lau taga.

Faʻamatalaga tomua: Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamatalaga mai Wikipedia e uiga i le tala tusia a M. A. Bulgakov "O le Matai ma Margarita" ua faʻaaogaina. I lenei tusitusiga, o le muai fausaga na i luga o le upega tafailagi ua sefe i le taimi nei. I se faʻaopopoga, i totonu ma, e foliga mai, i le tusitusiga o le a e faʻaaogaina, o loʻo iai le tele o loʻo manaʻomia, e le manaʻomia tuusaʻo mo ni kopi cheat - o ni faʻaopoopoga, vaefaamatalaga, sootaga, faʻamatalaga ma faʻamatalaga, ata. Ole mea lena matou te aveeseina ma / pe suia.

Matou te gagau le pepa i pou

Le pepa ma le tusitusiga e te manaʻomia mo cheat pepa e tatau ona vaevaeina i ni tamaʻi koluma.

1. Tatala le laupepa "Faʻataʻoto" i luga o le luga control panel, i se kulupu Itulau Faatulagaina saili le faamau "Fale" ma kiliki i luga.

2. I le pop-up menu, filifili le mea mulimuli "Isi koluma".

3. O le a e vaʻai i se tamai dialog pusa o loʻo e manaʻomia le suia o se mea.

4. Faʻaletonu suiga o nei laiga e pei ona faʻaalia i le ata ata (atonu o nisi tapulaʻa o le a manaʻomia ona fetuunai, faʻateleina mulimuli ane, e faʻalagolago uma lava i le tusitusiga).

5. I le faʻaopopoga i le numera faʻailo, e manaʻomia le faʻaopopoina o se pou vavaeʻese, aua o loʻo i luga o le a e te vavae ai mulimuli ane le lolomiina le pepa. Kiliki Ua lelei

6. Ole faʻaalia ole mau ile tusi e suia e tusa ma au teuteuga.

Suia tusitusiga tusitusi

E pei ona e vaʻai i le ata i luga, i le cheat pepa e vaevaeina i ni koluma o loʻo iai ni lapoʻa tele i luga o pito o le laupepa, o se vai laʻititi tele, ma ata e foliga mai e le manaʻomia. E ui lava, o le mea mulimuli, o le mea moni, e faalagolago i luga o le mataupu lea e te faia ai ni kopi o le pepa.

O le sitepu muamua o le suia o fanua.

1. Tatala le laupepa "Faʻataʻoto" ma maua le le faʻamau Fanua.

2. Kiliki i luga ma filifili Fanua Tiute.

3. I le talanoaga e aliali mai, matou fautua atu ia e setiina uma taua i le laupepa Fanua i le kulupu o le igoa lava e tasi i 0,2 cm. ma kiliki Ua lelei.

Tusi: Masalo, i le taimi e taumafai ai e faia spurs i le Word 2010 ma sili atu lomiga o lenei polokalame, o le a tuuina i le lomitusi se mea sese e uiga i le alu i tua atu o le nofoaga lolomi, na o le le amanaiaina, talu ai o le tele o lolomitusi latou te leʻi amanaia nei tuaoi mo se taimi umi.

O le tusitusiga ua nofoia muamua vaʻaia sili avanoa i luga o le pepa, ua sili atu le mafiafia. Tautala tuusaʻo e uiga i a tatou faʻataʻitaʻiga o itulau, e le 33, ae 26, ae o lenei e mamao ese mai mea uma tatou te mafaia ma o le a faia ma ia.

O lenei e tatau ona tatou suia le faatanoa lapoa ma ituaiga e ala i le muamua filifilia o mea uma o le pepa aloaia (Ctrl + A).

1. Filifili le vai papatusi "Arial" E lelei faitau pe a faʻatusa i le tulaga.

2. Faapipiʻi 6 ituaiga vai - o lenei e tatau ona lava mo le kopi pepa. E taua le maitauina o le, faalauteleina le lapoʻa menu, e te le maua ni numera iina 6, o lea e tatau ai ona e faʻaulu lima faʻaaoga.

3. O le tusitusiga o lo oi luga o le pepa o le a faʻaitiiti lava, ae i pepa lolomi e mafai lava ona e faitauina. Afai o le tusitusiga e foliga mai e laititi ia te oe, e mafai ona e faʻapipiʻi saogalemu 7 pe 8 ituaiga ogalaau.

Tusi: Afai o le mau e te liliu i se cheat pepa o loʻo i ai le tele o ulutala e te manaʻo e folau i ai, e sili atu le suia o le tele ituaiga i se isi auala. I le vaega Faatanoao loʻo i totonu o le tab "Fale", kiliki i le ki "Faʻaititia le tele o le font" i le tele e te manaʻo i ai, talafeagai mo oe.

Ui i lea, itulau i la matou pepa patino ua le toe 26, ae na o le 9, ae matou te le o taofi iina, matou o le isi.

O le isi laasaga o le suia lea o le laina i le va o laina.

1. Filifili uma tusitusiga ile laupepa "Fale"i le faʻapotopotoga "Palakalafa" saili le faamau "Vaitaimi".

2. I le pop-up menu, filifili le taua 1.

O le anotusi ua sili atu ona puʻupuʻu, e ui i lea, i la matou mataupu, e leai se mea na afaina ai le numera o itulau.

A manaʻomia, e mafai ona e aveese lisi mai i tusitusiga, ae naʻo oe e te le manaʻomia tele. Ina ia faia lea mea, mulimuli i laʻasaga nei:

1. Filifili uma tusitusiga i le kiliki "Ctrl + A".

2. I le kulupu "Palakalafa"lea e tu ile tab "Fale", faaluaina kiliki taʻitasi o aikona e tolu e nafa ma le fatuina o le lisi. Kiliki i luga mo le taimi muamua, e te faia se lisi i le pepa atoa, kiliki i le lona lua - aveese atoa.

3. I la matou mataupu, e leʻi faʻapopoleina ai le tusitusiga, ae, i se isi itu, na faʻaopopoina 2 itulau i ai. I totonu o oe, atonu o le a ese.

4. Fetaomi le faamau Faʻalaʻitiiti Initiatu i tafatafa o maka. O le a faʻasolo esea le tusitusiga i le taumatau.

O le mea mulimuli e mafai ona tatou faia e faʻamautinoa ai le maualuga o le puʻupuʻu o le tape lea o ata. Moni, ma i latou, o mea uma e tutusa tutusa ma ulutala po o le lisi faʻailoga - afai e te manaʻomia ata o loʻo i totonu o tusitusiga o le kopi pepa, e sili atu le tuʻua. A leai, matou te mauaina ma tapeina ile lima.

1. Agavale-kiliki i luga ole ata ile tusitusiga e filifili ai.

2. Fau le faʻamau "FAʻAIʻU" luga o le keyboard.

3. Toe fai le laasaga 1-2 mo ata taitasi.

Ua fai si faaitiiti o la matou cheat sheet i le Word - o lenei ua naʻo le 7 itulau o le tusitusiga, ma ua mafai nei ona lafoina ma le saogalemu mo lolomiga. Pau lava le mea e manaʻomia oe e sili atu o le tipiina o laupepa taʻitasi i le seleulu, se pepa naifi poʻo se naifi failautusi i luga o le laina vaeluaina, nonoa ma / pe gagau i se auala talafeagai mo oe.

1 i le 1 crib tusitusiga (kiliki)

Le tusi mulimuli: Aua le faanatinati e lolomi atoa le cheat pepa; muamua, taumafai e lafo mai naʻo le tasi le itulau e lolomi ai. Masalo ona o le laititi o fon, o le lolomiina o le a gaosia ni uiga ese nai lo le faitauina tusitusiga. I lenei tulaga, o le a tatau ona e faʻateleina tele le vai i se tasi tulaga ma toe faʻafoʻi mai le lisiti e lolomi.

Na pau lava lena, o lea ua e iloa fai ni tamaʻi, ae matua malamalamaʻaga Spurs i Word. Matou te manaʻo ia te oe i toleniga lelei ma naʻo le maualuga, tatau ona tatau.

Pin
Send
Share
Send