O le a le Windows 10 Aʻoga?

Pin
Send
Share
Send

O le vaega lona sefulu o le faiga o galuega mai Microsoft i aso nei, ua faʻaalia i ni lomiga eseese se fa, tusa lava pe a tatou talanoa e uiga i le autu autu ua fuafuaina mo komepiuta ma komepiuta feaveaʻi. Windows 10 Education - o se tasi o latou, faʻamaonia mo le faʻaaogaina i aʻoaʻoga aʻoga. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le a.

Pupuni 10 mo aʻoaʻoga

O le Windows 10 Education e faʻavae i luga o le Pro version o le faʻagaioiga o le system. O loʻo faʻavae i luga o se isi ituaiga o "firmware" - Pisinisi, taulai i le faʻaaogaina i le vaega pisinisi. Ua tuʻufaʻatasia uma galuega ma mea faigaluega o loʻo avanoa i lomiga "laiti" (Fale ma Pro), ae e le gata i lea o loʻo aofia ai ma manaʻoga e manaʻomia i aʻoga ma iunivesete.

Vaega taua

Fai mai Microsoft, o le faʻaletonu nofoaga i lenei lomiga o faʻagaioiga filifilia ua filifilia faapitoa mo aʻoaʻoga aʻoga. O lea, faʻatasi ai ma isi mea, i le Education Top Ten e leai ni faʻaaliga, fautuaga ma ni fautuaga, faʻapea foi ma fautuaga mai le Faleʻoloa Faleoloa, e tatau ona faʻapipiʻi i ai tagata masani.

Ile taimi muamua, sa matou talanoa e uiga ile eseesega autu ile va o ituaiga e fa o loʻo iai nei o Windows ma o latou foliga vaʻaia. Matou te fautua atu ia e faʻamasani oe i nei mea mo se malamalamaaga lautele, talu ai i lalo o le a tatou na o manatu taua autu tapulaa faapitoa mo Windows 10 Education.

Faitau atili: Eseesega o lomiga o le Windows 10 OS

Faʻafou ma Tausia

E i ai ni nai filifiliga mo le mauaina o se laisene poʻo le "fesuiaiga" i Aʻoga mai se faʻasologa muamua. O nisi faʻamatalaga e uiga i lenei mataupu e mafai ona maua i luga o se isi itulau i luga o le aloaia Microsoft website, o le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu i lalo. Ua matou maitauina naʻo le tasi itu taua - e ui ile mea moni o lenei lomiga o le Windows e sili atu ona aoga lala mai le 10 Pro, o le "masani" auala e toe faʻaleleia ai e na o le mafai mai le lomiga Fale. O se tasi lea o le lua eseʻesega eseʻesega Education Windows ma Kamupani.

Faʻamatalaga o le Windows 10 mo aʻoga

I le faʻaopopoga i le vave maua ai o se faʻafouga, o le eseʻesega i le va o Pisinisi ma Aʻoga o loʻo taoto foi i le polokalame tautua - i le mea mulimuli o loʻo faʻatinoina e ala ile Laina Laina mo Pisinisi, o le lona tolu (penultimate) o le fa oi ai nei. O tagata aiga ma le tagata Pro e mauaina faʻafouga i le lala lona lua - Paranesi Nei, pe a maeʻa ona latou "taufetuli" e sui o le muamua - Insider Preview. O lona uiga, faʻafouga ile faʻagaioiga o mea e sau i komepiuta mai Aoga Windows pasi lua taamilosaga o le "suʻega", e faʻamamaina atoa ituaiga uma o pepese, tetele ma laiti mea sese, faapea foi ma iloa ma ono vaivai.

Pisinisi Pisinisi

O se tasi o tulaga sili ona taua mo le faʻaaogaina o komepiuta i aʻoaʻoga o a latou pulega ma le mafai ona toe pulea latou mamao, ma o le mea lea i le Education version o loʻo iai le tele o pisinisi pisinisi na migoi atu ia te ia mai le Windows 10 Enterprise. E aofia ai vaega nei:

  • Lagolago mo faiga faʻavae a vaega, e aofia ai le faʻatautaia o le laupepa muamua o le OS;
  • Malosiaga e faʻatapulaʻaina aia tatau ma auala o le polokaina talosaga;
  • Se set o mea faigaluega mo le lautele faʻatulagaina o se PC;
  • Tagata e faaaogāina le faʻatonutonuina;
  • Faʻamatalaga faʻapitoa a Microsoft Faleoloa ma le Internet Explorer;
  • Malosiʻaga e faaaoga se komepiuta mai mamao;
  • Mea faigaluega mo suʻega ma faʻaiuga
  • WAN Optimization Tekonolosi.

Puipuiga

Talu ai o komepiuta ma komipiuta ma le Aʻoga o le Windows e faʻaaogaina tele, o lona uiga, o le tele o tagata e mafai ona galue ma se tasi o ia masini, o lo latou puipuiga lelei mai le ono lamatia ma leaga polokalama e le itiiti ifo, ma sili atu ona taua nai lo le iai o galuega faʻalapotopotoga. Puipuiga o se puipuiga i lenei lomiga o le faʻagaioioiga, faʻaopopo atu i le muamua-faʻapipiʻi polokalama antivirus, e mautinoa lea i le i ai o nei meafaigaluega:

  • BitLocker Drive Encryption mo faʻamaumauga puipuia;
  • Teugatupe Puipuiga
  • Meafaigaluega e puipuia ai faʻamatalaga i masini.

Avanoa faaopoopo

I le faʻaopopo atu i le seti o mea faigaluega na otootoina i luga, o loʻo faʻatinoina vaega nei i le Windows 10 Education

  • O le tuʻufaʻatasia Hyper-V tagata faʻatau e maua ai le agavaʻa e faʻatautaia ai ni tele o faʻagaioiga i luga o masini tafailagi ma masini virtualization;
  • Aoga "Remote Desktop" ("Remote Desktop");
  • O le mafai ona fesoʻotaʻi i luga o le vaega, e le gata i le tagata lava ia ma / poʻo le kamupani, ma le Azure Active Directory (pe a naʻo le iai o se tau faʻapitoa lesitala i le tautua o le igoa tutusa).

Faaiuga

I le mataupu lea, na matou suʻesuʻeina uma le aoga o le Windows 10 Education, e ese ai i le isi lua faʻaaliga o le OS - Fale ma le Pro. Oe mafai ona e mauaina le mea e masani ai i laʻua i la matou tala taʻitasi, o se fesoʻotaʻiga e faʻaalia i le vaega "Main Features". Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe ma fesoasoani e malamalama i le a le mea o loʻo faʻatulaga se galue, e taulai i le faʻaaogaina i aʻoaʻoga aʻoga.

Pin
Send
Share
Send