Liliu pule i Google Maps

Pin
Send
Share
Send

A faʻaaoga le Google Maps, e i ai tulaga pe a manaʻomia le fuaina o le tuusaʻo va i mea i luga ole pule. Ina ia faia lea, o lenei meafaigaluega e tatau ona faʻaogaina faʻaaoga se vaega faʻapitoa i le lisi autu. I totonu o le tusiga o lenei tusitusiga, o le a matou talanoa e uiga i le aofia ai ma le faʻaaogaina o le faipule i Google Maps.

Liliu pule i Google Maps

O le fesoʻotaʻiga i luga ole laiga ma le telefoni feaveaʻi e maua ai mea faigaluega mo le fuaina o le mamao ile faʻafanua. Matou te le o taulai atu i auala auala, lea e mafai ona e mauaina i se isi tusitusiga i la matou '' upega tafaʻilagi.

Tagaʻi foʻi: Auala e maua ai faʻamatalaga i Google Maps

Filifiliga 1: Upega Tafaʻilagi

O le laupepa e masani ona faʻaogaina o le Google Maps o se '' upega tafaʻilagi lea, e mafai ona mauaina e ala i le fesoʻotaʻiga lalo ole sootaga i lalo. Afai e te manaʻo, alu i totonu i lau Google tala muamua ina ia mafai ona sefe soʻo se faʻailoga faʻailoaina ma le tele o isi gaioiga.

Alu i le Google Faʻafanua

  1. O le faʻaogaina o le soʻotaga i le itulau autu o Google Maps ma faʻaogaina meafaigaluega suʻega, saili le amataga i luga o le faʻafanua e te manaʻo ai e amata le fua. Ina ia mafai ona pule, taumatau kiliki i le nofoaga ma filifili "Fua le mamao".

    Faʻaaliga: E mafai ona e filifilia soʻo se mea, pe a fai o se nofoaga pe se nofoaga e le iloa.

  2. A uma ona aliali le poloka "Fua le mamao" i le pito i lalo o le faamalama, tauagavale-kiliki i le isi itu e te manao e tusi ai se laina.
  3. Ina ia faʻaopopo isi faʻailoga i luga ole laina, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le mamao fuaina e tatau ona i ai soʻo se foliga patino, tauagavale-kiliki toe. O le mea lea, o le a oso mai se manatu fou, ma le taua i le poloka "Fua le mamao" ua faafou tusa.
  4. Soʻo se mea faʻaopopo e mafai ona faʻaola e ala ile taofiofi ile LMB. E aoga foʻi le mea lea i le amataga o le laina na fausia.
  5. Ina ia soloia se tasi o faʻamanatuga, tauagavale-kiliki i luga.
  6. E mafai ona uma lau galuega ma le faipule i le kiliki i luga o le koluse i le poloka "Fua le mamao". O lenei gaioiga o le a otometi lava tape uma faʻaaliga manatu e aunoa ma le avanoa e toe foʻi mai.

O lenei 'upega tafaʻilagi tautua ua faʻaogaina faʻalelei i soʻo se gagana o le lalolagi ma e iai foʻi se fesoʻotaʻiga. Ona o lenei, e le tatau ona i ai se faʻafitauli i le fuaina o le mamao ma se faipule.

Filifiliga 2: Mobile Application

Talu ai o masini feaveaʻi, e le pei o se komepiuta, toetoe lava o avanoa uma, o le Google Maps talosaga mo Android ma iOS e sili ona lauiloa foi. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le seti tutusa o gaioiga, ae i sina faʻaaliga ese.

Sii mai Google Faʻafanua mai le Google Play / Faleoloa Faleoloa

  1. Faapipii le tusi talosaga i luga o le itulau faʻaaoga se tasi o sootaga luga. I tulaga o le faʻaaogaina i luga o tulaga uma e lua, o le polokalama e tutusa.
  2. I luga o le faafanua e matala, saili le amataga mo le pule ma taofi mo sina taimi. Ina ua mavae lena, o le mumu mumu ma se faʻamatalaga poloka ma faʻalapotopotoga o le a aliali mai i luga o le lau.

    Kiliki i luga ole igoa igoa ile poloka e taua ma filifili le aitema i le lisi "Fua le mamao".

  3. O le mamao fua i totonu o le tusi talosaga faia i le moni taimi ma faʻafouina i taimi uma e te faʻaʻaina ai le faʻafanua. I lenei mataupu, o le pito pito e faʻailo i taimi uma ma se pogisa faʻailoga ma e tu i le ogatotonu.
  4. Fetaomi faamau Faaopopo o loʻo i lalo ole laulau i autafa o le mamao e faʻasaʻo le mea ma faʻaauau le fuaina e aunoa ma le suia o le oi ai nei.
  5. Ina ia soloia le pito mulimuli, faʻaaoga le ata ma le ata o le aū i luga o le pito i luga.
  6. O iina e mafai ona e faʻalauteleina le lisi ma filifili "Manino"e tape uma togi na fatuina vagana le tulaga amata.

Ua matou mafaufau i vaega uma o le galulue ma le laina i luga o Google Maps, tusa lava poʻo le a le lomiga, ma o lea la ua lata ona maeʻa le tusitusiga.

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou fesoasoani atu ia te oe i le fofo o le galuega. I se tulaga lautele, tali tutusa tutusa e maua i luga tutusa auaunaga ma talosaga. Afai i le faagasologa o le faʻaogaina o le pule e i ai au fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send