Fofo mo sese mea numera 0x80070570 pe a faʻapipiʻi Windows 10

Pin
Send
Share
Send

E miliona ma miliona o tagata i le lalolagi o loʻo galue nei i komepiuta o loʻo faʻatautaia le Windows 10, ae o nisi o latou e na o le faʻasolosolo atu i lenei lomiga. Faʻapipiʻiina le faigofie o le OS, ae o isi taimi e faʻafaigata ai lea faʻafitauli e ala i le tele o faʻafitauli, e aofia ai ma se mea sese i le code 0x80070570. O le tatou tusitusiga i lenei aso, o le a tuuto atu i le auiliiliga o mafuaʻaga ma le tutupu mai o lenei faʻafitauli ma metotia mo le fofoina ia, ia tatou amata loa i le taimi nei.

Tatou foia le mea sese i le code 0x80070570 pe'ā faʻapipiʻi Windows 10

O se tasi o mea e masani ai mea sese na tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina o le Windows 10 o le faʻailoa code 0x80070570. E mafai ona faʻaalia ai ni faʻaleuga eseese, o lea o le tagata e muamua ona tatau ona mauaina, ma a maeʻa ona maeʻa ona faʻasaʻo. Muamua, matou te manaʻo e mafaufau i faigofie faigofie ma talanoa i le auala e faʻasaʻo vave ai.

  • Faʻapipiʻi le RAM i totonu o se isi taulaga. Afai e te faʻaogaina i le tele o slot RAM, tuʻu naʻo le tasi o loʻo fesoʻotaʻi ma faʻafesuiaʻi. E oʻo lava i se soʻotaga masani o le a fesoasoani, talu ai o le faʻafitauli o loʻo fesiligia e masani ona tupu ona o se faigofie le manatuaina.
  • O le saʻo le faʻagaioiga o le hard drive ua faʻaosofia ai foʻi se faʻasilasilaga ma le 0x80070570, o lea la, ia siaki pe o loʻo fesoʻotaʻi saʻo, taumafai e faʻapipiʻi le SATA cable i se isi avanoa avanoa i luga o le motherboard.
  • Siaki le motherboard mo le faaleagaina o fafo poʻo se moli mumu. A faʻaletonu mea fai i le nofoaga tutotonu o le tautua, ona faʻapea lea o mea e lelei tele lona moli e mumu tele. E mafai ona e mauaina le punavai o ona foliga ma fofo oe lava, mo lenei, faʻaaoga le faʻatonuga na aumaia i le matou isi tusitusiga, lea e te maua i le fesoʻotaʻiga o loʻo mulimuli mai.
  • Faitau atili: Aisea e mumu ai le moli i luga o le laupapa

Afai o faʻaiuga o loʻo taʻua i luga ua fofogaina e le aoga i lou tulaga, o nisi gaioiga faigata o le a manaʻomia. E aofia ai faʻataʻitaʻiga vaega, overwriting o le disk image, pe suia le flash drive na faʻapipiʻiina Windows. Tatou taulimaina mea uma i le faasologa, amata mai le faigofie auala.

Metotia 1: Tofotauina o RAM

O le aso ua uma ona matou faʻailoa mai le mafuaʻaga o le mea sese 0x80070570 atonu o le le saʻo le faʻagaioiga o RAM. Ae ui i lea, na o le toe fesoʻotaʻi pe faʻaaoga naʻo le tasi le oti e le fesoasoani i taimi uma, aemaise lava pe a oʻo i polokalame faakomepiuta poʻo le tino RAM le lelei. O la matou mea 'eseʻese o le a fesoasoani ia te oe i le taulimaina o le faʻatinoga siaki o lenei vaega, ia e mafai ona e faʻamasani oe lava mulimuli ane.

Nisi faʻamatalaga:
Auala e suʻe ai RAM faʻaaogaina MemTest86 +
Polokalama mo le siakiina o le RAM
Faʻafefea ona siakiina le RAM mo le faʻatino

A faʻaalia e le siaki se faʻaletonu o le tino, o le oti e tatau ona suia i se fou, ona faatoa faʻapipiʻi ai lea ole OS. Faitau atili i luga manatu i le filifilia o RAM i la tatou mataupu i lalo.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona filifili le RAM mo se komepiuta
Faatuina RAM modules

Metotia 2: siaki le hard drive

E pei lava o le tulaga o le RAM, o le toe faʻaaogaina o le masani ai galuega o le malosi drive e le masani ona fofo e ala i le suia o le fesoʻotaʻiga pe toe faʻafesoʻotaʻi. E i ai taimi e manaʻomia e faʻatautaia ai suʻega talafeagai ma faʻalelei ni mea e maua ai le HDD. O loo i ai se numera o faʻamaʻi faigata faʻafitauli polokalama ma meafaigaluega meafaigaluega. Saili atili e uiga ia i latou i nei sootaga.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafitauli faigata vaega ma leaga vaega
Faʻafefea ona siaki lelei le aufaigaluega leaga mo le leaga vaega
Faʻafefea ona siaki le tisiki malo mo faʻatinoga

Ma le isi, e iai le 'auchkdsk c: / re amata i le "Faʻatonu laina" i le taimi o le faʻatuina o le faʻagaioiga system. E na o le taufetuli Poloaiga laina i le omomiina o se ki vevela Sifi + F10, ulu atu i le laina i luga iina ma kiliki i luga Ulufale. O le HDD siaki o le a amata, ma mea sese ua maua o le a faʻasaʻo pe a mafai.

Metotia 3: Faamaonia le flash drive ma toe tusiina le ata

Tele faʻaaoga tagata faʻaaogaina tisainiina tisaina e faʻapipiʻi ai Windows 10, lea na faʻapipiʻi muamua le ata. O ia ata e le masani ona aoga ma e mafai ona mafua ai se mea sese i le code name 0x80070570. I se tulaga faʻapena, e sili lava le downloadina o se ISO-faila fou ma toe faʻapipiʻi mai i ai, pe a uma ona faʻauia le USB flash drive.

Nisi faʻamatalaga:
UltraISO: Fausiaina o se bootable Windows 10 flash drive
Windows 10 bootable flash drive faʻatonuga

A le fesoasoani na gaioiga, siaki le faʻatinoina o faʻasalalauga e faʻaaoga ai mea faigaluega talafeagai. A maua se faaletonu, e manaʻomia se sui.

Nisi faʻamatalaga:
Flash Drive Soifua Maloloina Taiala
O le flash drive e le faʻatulagaina: fofo i le faafitauli
Fautuaga mo le filifilia o le mea sao flash drive

Na faatoa matou talanoa e uiga i avanoa uma e mafai ai ona feagai ai ma le 0x80070570 faafitauli e tupu pe a faʻatulagaina Windows 10. E pei ona e vaʻaia, e tele ni mafuaʻaga mo lea, o lea o se tasi o taimi sili ona faigata o le a maua i latou, ma o le fofo e masani ona tupu i le na o ni nai kiliki pe o sui vaega.

Faitau foi:
Faatulaga mea sese 0x8007025d pe a faʻapipiʻiina le Windows 10
Faatuʻuina mai faʻamatalaga lata mai 1803 i le Windows 10
Troubleshoot faapipiiina faafouga i Windows 10
Faʻapipiʻi le lomiga fou o Windows 10 i luga o le tulaga tuai

Pin
Send
Share
Send