Faʻafesoʻotaʻi Apps mo Android

Pin
Send
Share
Send


Ua faʻaaogaina telefoni feaveaʻi faʻaonapo nei mo masini. Peitaʻi o vala o telefoni o loʻo avea pea ma a latou autu autu. Le tomai o lenei faʻatino galuega faʻalagolago i le faʻapipiʻiina talosaga mo le faia o telefoni ma le puleaina o fesoʻotaʻiga. Ua uma ona matou iloiloina nisi tautaua telefoni, ma o aso nei o le a matou faʻalogo atu i le faʻafesoʻotaʻi pule.

Fesootaiga mo Android

I le avea ai o se tulafono, tele "dialer" talosaga o loʻo faʻatasia ma faʻafesoʻotaʻi polokalama, ae o loʻo iai ni fofo eseese i luga o le lautele maketi o polokalama mo le faʻagaioia faiga mai le "kamupani lelei".

Faigofie fesootaiga

Minimalistic ae polokalama aoga mo le vaʻaia ma faʻatautaia fesoʻotaʻiga. I totonu o faʻaavanoaina avanoa, matou te maitauina faʻamama tapunia tusi telefoni e tusa ai o se tasi poʻo le tele tapulaa, faʻaulufaleina ma le auina atu i fafo o fesoʻotaʻiga i se VCF faila, tele fanua ma faʻaopopo faʻamatalaga ma se dialer (lea, e ui i lea, e le suia le built-in dialer).

Faigofie fesoʻotaʻiga piki i luga faʻamatalaga mai le masini fausia-i tuatusi tusi, e aofia ai ata faʻapipiʻi i luga o se fesoʻotaʻiga patino. E i ai le mea sese, ma le taua tele - atinae ma lagolago mo le saoloto lomiga ua le toe faaauauina. A leai, faigofie Fesootaiga e mafai ona taua o se lelei fofo mo se amataga i le Android lalolagi.

Sii mai Faʻafesoʻotaʻi Faigofie fua mai le Google Play Faleoloa

Fesootaiga +

Ma le isi, o le igoa o lenei polokalame e le o le aoga: o se tuʻu faʻatasi. Faʻafesoʻotaʻi faʻamaumauga faʻatinoina o loʻo faʻatinoina i le agaga o faʻapitoa talosaga: vavaeese fanua mo se numera telefoni ma avefeau ID, le mafai ona seti se fati ma ata mo tagata faʻafesoʻotaʻi tagata, vaʻai valaʻau pe SMS mai se tagata faʻapitoa tagata. Advanced meafaigaluega aofia ai se sili-aoga filifiliga mo le tuʻufaʻatasia faʻalua.

O loʻo i ai foʻi filifiliga mo le lagolagoina o le telefoni tusi ma poloka valaʻau e le manaʻomia. Le vala o le talosaga o customization: e mafai ona suia uma le aikona ma foliga foliga. A lele i le uu i le paelo o lelei tau o Contact + mafai ona taʻua faʻasalalauga ma tapulaʻa o le fua fua. O lenei fofo ua i ai mo le au faʻaaogaina maualuga, o le vaega o totoe o lona faʻagaioia atonu e foliga sili atu.

Download Faʻafesoʻotaʻiga + mo se mea e maua fua mai ile Google Play Store

Faʻamatalaga saʻo

Se filifiliga fiailoa, lea e sili ona aoga i tagata faʻaaogaina lona tolu-vaega firmware. O se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mai le soʻona taʻua o le Android lavalava - o se mama faʻamau mo tagata atiaʻe - i luga o le mafuaʻaga e faia ai e isi tagata faʻatau a latou lava filifiliga. Ona o lona amataga, o le faʻaaogaina e i ai se laʻititi tele, lea e sili mo tagata faʻaaoga paketi paketi ma se tamai totonu totonu.

Ole aoga ole Faʻafeiloaʻiga Moni, oi, e le o suluia ai - e naʻo le faʻamamaina, laititi le faʻatonutonuina ma le faʻaulufale mai / le auina atu i fafo ole tusi tusi. E iai foi le tomai e faʻafesoʻotaʻi ai tala mai agafesootai ma feau faʻataʻitaʻi. Ae peitai, minimalism mafai ona avea ma se manuia mo nisi vaega o tagata faʻaaoga.

Sii maia Le Fesootaiga Moni e leai se totogi mai le Google Play Faleoloa

DW Faʻafesoʻotaʻiga

I le amataga o le tusitusiga, na matou taʻua tuʻufaʻatasia talosaga e tuʻufaʻatasia ai se fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi ma se telefoni. DV Kontakts naʻo le vasega lea. E eseʻese mai isi tala faʻatusa e ala i fesoʻotaʻiga sili atu fesoʻotaʻiga tusi faʻatautaia meafaigaluega. I se tulaga faʻapitoa, o le vaʻaia o se fesoʻotaʻiga e mafai ai ona e suʻesuʻe fuainumera o taimi talanoa ma se tagata faʻapitoa mai le tusi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻapipiʻi mai se lisi o mea e te faia ma / poʻo le faʻatulagaina i se vaega faʻapitoa (ioe, o se kalena faigofie ua fausia i totonu o le tusi talosaga). O le mea moni, e leai se tasi e ofoina atu na avanoa e leai se totogi - i le fua fua o le DW Contacts o loʻo i ai tele faigata faʻatapulaʻa, o loʻo faʻaalia foʻi faʻasalalauga, o nisi taimi i taimi o telefoni, o se mea e ita ai.

Sii mai DW Faʻafesoʻotaʻi mo maua fua mai le Google Play Faleoloa

Faamatalaga e faafesootaʻi ai

O le Google Address Book Manager e iai sona faigofie foliga ma lelei ona foliga. O le synchronization faiga e fusifusia tuusaʻo i lau Google tala - pe a e liliu i se filifiliga, o le fou ulufale atu i fesoʻotaʻiga o le a kopiina i le teugatupe. I se faʻaopopoga, oe mafai puleaina fesoʻotaʻiga mai isi teuga tupe ma e oʻo i masini.

Maua faʻatau ma auina atu i fafo o le tusi tuatusi, atoa ai ma le toe faʻafouina o le faʻafouga kopi o loʻo avanoa i le fale teu oloa. O lenei talosaga e leai ni faʻailoga faʻamaoni - masalo o lona laʻititi le aoga ma le faʻatagaina naʻo ma masini o loʻo faʻaaogaina le Android 5.0 ma sili atu.

Aumai fua faʻafesoʻotaʻi fua mai le Google Play Faleoloa

Faaiuga

Na matou iloiloina uma le sili ona taua o le fesoʻotaʻiga polokalame mo le Android. I se faʻaiuga, matou te manaʻomia e matauina o tagata taʻitoʻatasi tagata faʻatau faia faʻapipiʻi fofo sili atu ma sili atu faʻagaoioia, o lea faʻapipiʻiina se tolu-vaega tuatusi tusi ulufale faʻatonutonu lagona talafeagai mo le tolu-vaega firmware.

Pin
Send
Share
Send