Faʻafefea ona toto ata i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


O se tasi aoga tele o le iPhone o lona mea pueata. Mo le tele o augatupulaga, o nei masini faaauau pea ona fiafia i tagata faʻaaogaina i ata maualuga-lelei. Ae a maeʻa ona fatuina le isi ata e mautinoa e manaʻomia le faia o fetuunaiga, aemaise lava, ia faʻaaoga le seleselega.

Toto ata i le iPhone

E mafai ona e totoina ata i iPhone faʻaaogaina uma fausia-i totonu o meafaigaluega ma faʻaaogaina le tele o ata ata o loʻo tufatufaina atu i le Faleoloa Faleoloa. Mafaufau i lenei faiga i sili auiliili.

Metotia 1: iPhone tamau

O lea la, na e sefeina se ata i le mea puʻeata ata e te manaʻo e selesele. Na e iloa o le tulaga lea e le manaʻomia e download ai isi vaega-tolu talosaga, talu ai ua i ai i le iPhone se mea fausiaina mo lenei faiga?

  1. Tatala le Ata faʻapitoa, ona filifili lea o le ata ma isi galuega o le a faia.
  2. Maua i luga o le faʻamau i le pito i luga taumatau "Faʻatonutonu".
  3. O le faatonu faamalama o le a tatalaina i luga o le mata. I le pito i lalo, filifili le faʻatonutonuina ata.
  4. I tafatafa o le taumatau, popo i le seleselega ikon.
  5. Filifili manaʻomia vaega filifilia.
  6. Tipi le ata. Ina ia sefeina au suiga, filifili le faʻamau i le pito i lalo taumatau Faia.
  7. Suiga o le a faʻaaogaina vave. Afai o le faʻaiuga e le fetaui ma oe, filifili toe le faʻamau "Faʻatonutonu".
  8. A tatala le ata i le faatonu, filifili le faʻamau Toe Foiona fetaomi lea "Toe Foʻi i le Uluaʻi". O le ata o le a toe faʻafoʻi mai i le faʻatusa muamua lea aʻo leʻi tipi.

Metotia 2: Snapseed

Ae paga lea, o le faʻatulagaga meafaigaluega e le tasi se galuega taua - leai se seleselega fua. O le mafuaʻaga lena ua liliu ai le tele o tagata faʻaaogaina le fesoasoani o le au tusi ata o le vaega lona tolu o se tasi, o se tasi o Snapseed.

Download Ua maʻimau

  1. Afai e leʻi faʻapipiʻiina oe le Snapseed, download i lalo mai le App Store.
  2. Faaoso le app. Kiliki i le faʻailoga faaopoopo, ona filifili lea o le faʻamau "Filifili mai auiliiliga".
  3. Filifili le faʻatusa o loʻo faʻatino ai isi galuega. Leisi kiliki i le ki i le pito i lalo ole faamalama "Meafaigaluega".
  4. Maua i luga o le aitema Lautele.
  5. I le pito i lalo o le faamalama, seleselega filifiliga o le a tatalaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tūlaga faʻapitoa poʻo se faʻatatauina vaega faʻapitoa. Filifili le mea manaʻo.
  6. Seti le faʻataʻamilosaga o le tele manaʻo ma tuʻu i le vaega o loʻo manaʻo ai le ata. Ina ia faʻaaogaina ia suiga, tata i luga o le mea faʻailoga.
  7. Afai e fetaui lelei suiga ma oe, e mafai ona e alu e sefe le ata. Filifili aitema "Auina atu i fafo"ma o le faʻamau Sefeo le toe tusia le igoa muamua, pe Sefe kopiina ia le masini maua uma le muamua ata ma ona faʻaleleia lomiga.

E faapena foi, o le taualumaga mo le totoina o ata o le a faia i soʻo seisi faʻatonutonu, laiti eseesega e ono taoto vagana ai i le Ofisa.

Pin
Send
Share
Send