Metotia mo Fixing "Le Mauaina USB Drive" Sese i Windows Media Faia Meafaigaluega

Pin
Send
Share
Send

E tusa lava poʻo le a le faʻaeteete e te faʻatautaia lau faʻagaioiga, vave pe tuai o le taimi o le a oʻo mai pe a e tatau ona toe faʻatuina. E masani lava i ia tulaga, e faʻaaogaina le aufaʻaaogaina le aoga aoga Ala o Fausiaina Meafaigaluega. Ae faʻafefea pe a fai o le poloketi faʻapitoa mumusu e iloa le flash drive i le Windows 10? O le mea lenei o le a tatou talanoa ai i lenei tusitusiga.

Filifiliga mo le faaleleia o le mea sese "Le mafai ona maua USB drive"

Ae le i faʻaaogaina metotia faʻamatalaina o loʻo i lalo, matou te fautuaina malosi le taumafai e faʻafesoʻotaʻi le USB drive i mea uma e fesoʻotaʻi i lau komupiuta poʻo le komipiuta lapisi i le taimi. E le mafai ona faʻateʻitia le avanoa o le tuʻufaʻatasiga e le o se polokalama, ae o le masini lava ia. A faʻapea o le tali suʻega e tutusa uma lava pei ona faʻaalia i le ata i lalo, ona faʻaaoga lea o se tasi o fofo faʻamatalaina o loʻo i lalo. Ia vave tosina lou mafaufau ile mea moni sa matou faʻaogaina naʻo le lua filifiliga lautele mo le faʻasaoina o le mea sese. E uiga i faʻafitauli uma e le masani ai, tusi i tala.

Faiga 1: Faatulaga se USB Drive

Muamua lava, pe a fai e le vaʻaia e Ala Faʻasalalau Meafaigaluega le flash drive, e tatau ona e taumafai e faʻatumuina. E faigofie tele e fai:

  1. Tatala faamalama "Lau komepiuta". I le lisi o taʻavale, saili le USB flash drive ma taumatau kiliki i lona igoa. I le lisi e aliali mai, kiliki i le laina "Faatulagaina ...".
  2. Ona aliali mai lea o le tamai faamalama ma foliga filifili. Ia e mautinoa le mea lena i le koluma Faila faila filifilia mea "FAT32" ma faʻapipiʻi "Tulaga lautele fuʻa" i le pusa i lalo. Ma le isi, matou fautua mo le le filifilia o le filifiliga "Vave faʻatulagaina (kilia lisi o faʻamatalaga o loʻo i totonu)". O se taunuuga, o le formatting faagasologa o le a umi sina taimi, ae o le aveina o le a faamamaina sili atoatoa.
  3. E naʻo le tisaina o le faʻamau "Amata" i le pito i lalo o le faamalama, faʻamaonia le faʻatulagaina gaioiga, ma faʻatali seʻia maeʻa le faʻatulagaina.
  4. Ina ua mavae sina taimi, na aliali mai se faʻamatalaga e taʻu mai ai ua maeʻa le faʻagaioiga. Tapuni ona toe taumafai lea ile faʻaogaina o le Media Creation Tools. Ile tele o tulaga, pe a maeʻa ni togafiti, e vave iloa lelei le moli uila.
  5. Afai o tulaga o loʻo i luga e leʻi fesoasoani ia te oe, e tatau ona e faʻataʻitaʻi se isi metotia.

Faiga 2: Faʻaaoga se eseʻesega o le polokalame

E pei ona taʻu le igoa, o lenei fofo i le faʻafitauli e matua faigofie lava. O le mea moni o le Media Creation Tools, pei lava o soʻo seisi polokalama, o loʻo avanoa i faʻamatalaga eseese. E mafai lava le faʻamatalaga o loʻo e faʻaaogaina ua feteʻenaʻi ma le faʻafoeina o galuega poʻo le USB drive. I lea tulaga, tau lava ona e download mai le isi tufatufa mai le Initaneti. O le fausaga numera e masani ona faʻaalia i le igoa o le faila lava ia. O le ata o loʻo i lalo ua faʻaali ai o lenei mea 1809.

O le lavelave o lenei auala o loʻo taʻoto i le mea moni e naʻo le faʻasologa fou o le polokalame o loʻo lafoina i luga o le upega tafailagi a le Microsoft, o lea o le a tatau ai ona e sailia muamua i luga o le tulaga tolu nofoaga. O lona uiga, e tatau ona e mataala ma le faʻaea download virus i lau komepiuta faʻatasi ai ma polokalama. O le mea e lelei ai, o loʻo iai ni tautua faʻapitoa i luga ole laiga lea e mafai ona e vave siakiina download faila mo mea leaga. Ua uma ona matou tusia e uiga i le lima sili o ia punaoa.

Faitau atili: Online system, file ma virus scan

I le 90% o mataupu, o le faʻaogaina o se isi faʻaaliga o Media Creation Tools fesoasoani fesoasoani e foia le faʻafitauli ma le USB drive.

I luga o lenei mea tatou tusitusiga na muta. I se faʻaiuga, ou te fia faʻamanatu ia te oe e mafai ona e faia ni bootable drive e le gata o le faʻaaogaina o le aoga faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga - pe a manaʻomia, e mafai i taimi uma ona e vaʻaia le fesoasoani a le tolu-vaega polokalama.

Faitau atili: Polokalama mo le fausiaina o se bootable flash drive

Pin
Send
Share
Send