Faʻaliliuga o pepa DOC i le FB2 luga o le initoneti

Pin
Send
Share
Send

O le FB2 (FictionBook) tulaga na atiaʻe faʻapitoa ina ia pe a lalagaina se e-tusi i soʻo se masini e leai se feteenaiga ma le faitau i eseʻese polokalama, o le mea lea, e mafai ona taʻua o le lautele o ituaiga faʻamatalaga. Ole mafuaʻaga lena pe a fai e te manaʻomia le liliuina o se pepa DOC mo nisi faitauga i soʻo se masini, e sili atu le faia o lenei mea i le faʻatulagaina ua taua i luga, ma e faʻapitoa auaunaga i luga ole laiga e fesoasoani i le faʻatinoina o lenei.

Faitau foi:
Suia le DOC i le FB2 le faʻaaogaina o polokalama
Liliu le upu pepa i le FB2 faila

Liliu le DOC i le FB2 lugalaina

O le faʻaliliuina o faila i luga o fesoʻotaʻiga Initaneti e le faigata. Naʻo oe e manaʻo e faʻatu mai a mea, filifili le manaʻomia ma faʻatali mo le faʻataunuuina e maeʻa. Peitai, matou fautua atu, ia e faʻamasani oe i faʻamatalaga auiliili mo le galue i luga o ni lua nofoaga nei pe a feagai ma oe i se galuega tutusa mo le taimi muamua.

Faiga 1: DocsPal

DocsPal o se multifungsi faʻaliliu e mafai ai ona e galue ma le tele o ituaiga o faʻamaumauga. E aofia ai ma faʻamaumauga o tusitusiga o ituaiga eseese. O le mea lea, ina ia faia le faʻaliliuga o le DOC i FB2, ua atoatoa. E te manaʻomia le faʻatinoina mea nei:

Alu i le DocsPal 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala le DocsPal homepage ma alu saʻo i le faʻaopopoina o se pepa mo le liua.
  2. O le browser o le a amata, i le mea e ala i le kilikiina o le ki isumu agavale, filifili le faila manao ma kiliki "Tatala".
  3. E mafai ona e aumaia i lalo ni faila se lima ile tasi gaioiga e faʻagaioi. Mo i laʻua taʻitasi, o loʻo manaʻomia ona faʻamaoti le faʻasologa mulimuli.
  4. Faʻalautele le drop-down menu ma vaavaai mo le laina iina "FB2 - Tusi Tala 2.0".
  5. Siaki le pusa talafeagai pe a e manaʻo e mauaina le download link e-meli.
  6. Amata le liua faʻasologa.

I le maeʻa o le faʻaliliuga, o le maeʻa pepa o le a avanoa mo le download. Sii mai i lau komepiuta, ona faʻaaoga lea i luga o le talafeagai masini e faitau.

Metotia 2: ZAMZAR

ZAMZAR o se tasi o sili ona taʻutaʻua i luga o le initaneti tagata liliu mai i le lalolagi. O lona faʻatulagaina ua faia foi i le Lusia, lea o le a fesoasoani ia te oe i nisi galuega. O le faʻagaioiga o tusitusiga i mea nei e faʻapea:

Alu i le ZAMZAR '' upega tafaʻilagi

  1. I le vaega "Laasaga 1" kiliki i le ki "Filifili faila".
  2. A uma ona utaina mea, o le a latou faʻaalia i le lisi sina laititi i lalo ile laupepa.
  3. O le laasaga lona lua o le filifilia lea o le filifiliga mulimuli faʻatulagaga. Faʻalautele le mataʻu o le lisi ma saili le filifiliga talafeagai.
  4. Amata le liua faʻasologa.
  5. Faatali mo le liua e maea.
  6. A uma ona aliali mai le faʻamau "Sii mai" E mafai ona e alu i le download.
  7. Amata i se ua maeʻa faia ni tusitusiga pe o se isi liua.
  8. Faitau foi:
    Liliu PDF i FB2 luga o le initoneti
    Faʻafefea ona sui DJVU i le FB2 lugalaina

I luga o le mea lea o la tatou tusitusiga e oʻo i lona tulaga faʻamaoni. Luga, sa matou taumafai e faamatala i le tele e mafai ai le alualu i luma mo le fesuiaiga o le DOC i le FB2 faʻaaogaina lua tautua i luga ole laiga o se faʻataʻitaʻiga. Matou te faʻamoemoe o matou faʻamatalaga na fesoasoani ma e te le toe i ai ni fesili i lenei mataupu.

Pin
Send
Share
Send