DjVu Faitauga mo Android

Pin
Send
Share
Send


O le faʻatulagaina o DjVu e-tusi e mamao ese mai le sili talafeagai fofo, ae ui i lea, o le tele o le tuai pe seasea tusi e aofia ai i totonu o lenei pepa. Afai e mafai ona e tatalaina tusi o lenei faʻaopoopoga i luga o se komupiuta faʻaaogaina polokalama faapitoa, ona mo masini feaveaʻi tamoe Android o lenei o se galuega. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai polokalama talafeagai mo lenei OS, ma matou te mananaʻo e faʻailoa oe i ai.

Faʻafefea ona tatala DjVu i le Android

O tusi talosaga e mafai ona tatalaina lenei faʻatulagaina ua vaevaeina i ni vaega se lua: o le aufaitau lautele poʻo ni mea e faʻatinoina atoatoa mo Deja Vu. Mafaufau o avanoa uma.

EBookDroid

O se tasi o le aufaitau sili ona mamana ile Android lagolagoina foi le faʻatulagaina DjVu. O lenei sa faʻatino muamua le faʻaaogaina ole plugin, ae o lenei ua le lagolagoina le lagolago mai fafo. O le mea e ofo ai, o le feʻau e uiga i le manaʻoga e faʻaopoopo o loʻo faʻaalia pea. I se tulaga lautele, e leai ni faigata i le tatalaina o na tusi ma EBukDroid.

I totonu o faʻaopoopoga foliga, matou te maitauina le faʻaali tulaga mo le atoa talosaga, faʻapea foi mo se tusi faʻapitoa. Ole faaletonu ole EBookDroid e tatau ona manatu iai o se lapisi tuai e lei toe faʻafouina talu mai le 2014, le iai o pepese ma le faʻaali o faʻasalalauga.

Sii mai EBookDroid mai le Google Play Faleoloa

UReader Prestigio

A faʻapitoa talosaga-tautua mo le faitauina o tusi mai masini o le gaosiaina Prestigio, lea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se masini Android. I faʻamatalaga o loʻo lagolagoina e lenei polokalame o le DjVu. E le tele naʻua vaʻaiga filifiliga - e mafai ona faʻafetaui le faʻaali ala, itulau liliu vave ma le itulau fetaui filifiliga.

O le galuega o le vaʻaia tusi i le faʻaopopoga i le fesili faʻaletonu e le leaga, ae o loʻo tele faila tatala tele lemu. E le gata i lea, o loʻo i ai ma faʻapitoa faʻasalalauga, e le mafai ona na ona faʻatauina pe a faʻatau se lesitala totogi.

Sii mai le eReader Prestigio mai le Google Play Faleoloa

FaitauEra

O se polokalama mo faitau mai le Rusia tagata atiaʻe. E faʻatutuina e avea o le tali sili mo le maimoaina tele o pepa tusia, e aofia ai DjVu. Ole vaega autu ole ReedAir ose tusi faʻalauiloa alualu i luma, lea, faʻaopopo ile faʻavasegaina e ala ile vasega, ua faʻatagaina ai oe e teuteu faʻamatalaga e uiga i le tusitala ma le faʻasologa.

O le tagata atiaʻe lagolago e matua manaia lava - o le tusi talosaga ua toe faʻaleleia vave, aʻo mauaina ni mea fou. ReadEra o se tasi o nai fofo e mafai ona tatalaina archive DjVu. O le polokalama e leai se totogi, e leai se faʻasalalauga, na pau lava lona leaga o le tofitofi pe a tatalaina tusi tetele.

Sii maia le ReadEra mai le Google Play Faleoloa

Librera tagata faitau

O le isi lauiloa e faitau i ai-faitau tusi, o se tasi o sili ona faʻaaogaina apalai i lisi o aso nei. Mo le faitauina DjVu, puipuiga mai le faʻafuaseʻi itulau offsets i itu e aoga tele. O loʻo i ai foʻi le otometi o le iloa o ni tusitusiga i totonu o le drive drive poʻo le SD-card ma le faʻavaeina o se faletusi i lenei auala. O lenei apalai e aoga tele mo tagata faimusika o latou tusitusiga o loʻo faʻamaumauina i lenei faʻatulagaina: o se faʻapitoa faʻapitoa "Musisi" e avanoa mo tuai autopaging itulau o se pepa.

Ae paga lea, sa i ai ni faaletonu: o le talosaga e faʻagesegese pe a galulue ma tusi tele, ma e ono pa'ū i luga o masini paketi. Ma le isi, o se faʻasalalauga faʻaalia, e naʻo le faʻatamiloina e mafai ona aveeseina e ala i le faʻatauina o le totogi totogi o le Librera Reader. A leai, o lenei polokalame o se filifiliga lelei mo vaega uma o tagata faʻaaoga.

Sii maia ole Librera Reader mai le Google Play Store

Fullreader

O le isi tagata alualu i luma faitau. I tulaga o galuega fai, e tutusa ma le eReader Prestigio e pei ona taua i luga, ae e tele eseʻesega - mo se faʻataʻitaʻiga, FullRider ua faʻaogaina i se laupepa otometi-rotasi loka ma vave ona maua le faʻatonutonuina pupula e sefe ai le malosi.

Mai isi chips, matou o le a taʻua le faʻamanatu o se umi faitau, faʻaalia faʻamatalaga puʻupuʻu e uiga i le tusi (e aofia ai le tulaga i le masini faila faila), faʻapea foi ma le mafai ona lolomi se pepa poʻo lona itulau ese. Pau le tulaga leaga o le polokalame o le i ai o faʻasalalauga.

Sii maia le FullReader mai le Google Play Store

Djvu faitau

Le polokalama muamua i luga o le lisi ua faʻamatalaina mo le faitauina o tusi DjVu. Masalo o se tasi o le atamai poto talosaga mo le tatalaina o faila o lenei faʻaopoopoga o loʻo utaina i manatua toetoe lava, tusa lava poʻo le a le tele o le tusi. O se mea tulaga ese o le toe faʻaleleia lea o faʻamaumauga ua leaga (mo se faʻataʻitaʻiga, download i mea sese).

Ua lagolagoina foi le faʻafanua PDF, o lea e mafai ona e faʻaaogaina le JVu Reader pe a fai e le fetaui ma isi talosaga mo le maimoaina o le PDF. O lenei polokalame ei ai foʻi ni faʻaletonu - faʻapitoa, o loʻo faʻaalia ai faʻasalalauga faʻasalalau. I se faʻaopopoga, tusi e manaʻomia ona aumaia i totonu o le apalai faila i latou lava.

Sii mai DjVu Reader mai le Google Play Faleoloa

Orion Maimoaga

O le laʻititi ma le tele o mea 'omnivora' polokalame mai le faʻatasiga i nei aso e itiiti ifo nai lo le 10 MB le tele, ma e mafai lava ona tatala tusi DjVu e le masani ona amata i luga ole komepiuta. Ole isi lelei e le mafai ona faʻamatalaina o le tuʻusaʻo - Orion Viewer e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se masini e iai le Android 2.1, faʻapea foʻi ma masini e faʻatinoina le MIPS.

Talofa, o le mea lea o le lelei o le apalai muta - le faʻaupuga i totonu o loʻo le mafai ona malamalama i ai ma le talafeagai, faʻapea foi ma le itulau faʻaliliuina ua matua tele faʻatinoina, aemaise i luga maualuga faaiuga. Pulega lava, Peitai, mafai ona toe faatulaga. Faʻasalalauga, faʻamalo, ua leai.

Sii maia le Orion Viewer mai le Google Play Store

Faaiuga

Ua matou folasia atu ia te oe se lisi o tusi e sili ona fetaui mo le tatalaina o tusi DjVu i Android. O le lisi e le atoa, o lea pe afai o i ai sau isi filifiliga, faʻamolemole faʻasoa i latou i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send