Fausia se VKontakte Blog

Pin
Send
Share
Send

I aso nei, blogging luga o le Initaneti e le o se matata faapolofesa e pei o se fatuga fatu, ma ua salalau i le tele o tagata faʻaaoga. E tele 'eseʻese nofoaga e mafai ai ona e faʻatinoina lenei mea. Latou te aofia ai foʻi le VKontakte social network, e uiga i le tatou faia o se blog mulimuli ane i le tusitusiga.

Fausia se VK Blog

Ae e te lei faitauina vaega o lenei mataupu, e manaʻomia ona e saunia ni manatu mo le fausiaina o se blog i se tasi ituaiga poʻo se isi muamua. Ia e pei ona mafai, VKontakte leai se mea e sili atu nai lo se tulaga, a o le anotusi o le a faʻaopoopoina e oe.

Fausia vaega

I le tulaga o agafesootai VKontakte, o le nofoaga lelei e fausia ai se blog o se faʻalapotopotoga o se tasi o le lua mafai ona ituaiga. Sa matou talanoa e uiga i le faiga o le faia o se kulupu, o eseʻesega i le va o isi ituaiga mai le tasi i le isi, ma e uiga i le fausaga i seisi tusitusiga i la matou '' upega tafaʻilagi.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona faʻatuina se kulupu
Faʻafefea ona faia lautele;
O le a le eseʻesega i le va o se itulau lautele ma se kulupu

Gauai atu i le igoa o le nuu. E mafai ona faʻatapulaʻa oe i le naʻo le taʻu o lou igoa poʻo le igoa faʻaigoa ma se saini "blog".

Faitau atili: Matou te o mai ma se igoa mo tagata lautele VK

O le feagai ai ma le faʻavae, oe a manaʻomia foi e puleaina galuega e faʻatagaina oe e faʻaopopo, faʻaleleia ma teuteu faʻamatalaga i luga o le puipui. Latou i ai i le tele itu foliga tutusa ma le tutusa gaioiga avanoa i soʻo se tagata VK itulau.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona faʻaopopo se pou pou
Faʻafefea ona tuʻi se faʻamaumauga i se kulupu
Tuʻu faʻamaumauga e fai ma sui o se kulupu

O le isi taua taua e fesoʻotaʻi ma le lautele o ia lava o le faʻagasologa o faʻasalalauga ma faʻalauiloaina. Ina ia faia lenei mea, e tele totogi ma maua fua meafaigaluega. I se faʻaopopoga, e mafai ona e masani ona faʻaaoga faʻasalalauga.

Nisi faʻamatalaga:
Fausia se kulupu mo pisinisi
Faʻafefea ona faʻalauiloa se kulupu
Faʻafefea ona faʻasalalau
Fausiaina o se faʻasalalauga tala

Faatumu faʻapitoa

O le isi sitepu o le faʻatumu o le kulupu i mea eseese ma faʻamatalaga. Lenei mea e tatau ona tuuina atu le faʻaeteete tele e faʻateleina e le gata i le numera, ae o le tali a le au faʻasalalau blog. E faʻatagaina oe e ausia se faitioga lelei ma ia sili atu lou lelei anotusi.

Faaaogaina galuega "Sootaga" ma le "Faʻafesoʻotaʻiga" faʻaopopo tuatusi autu ina ia mafai e tagata asiasi ona faigofie ona tilotilo i lau itulau, alu i le '' upega tafailagi, pe a iai, pe tusi atu ia te oe. Lenei o le a aumaia oe latalata atili i lau au maimoa.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona faʻaopopo se fesoʻotaʻiga i se kulupu
Faʻafefea ona faʻaopopo fesoʻotaʻiga i se kulupu

Ona o le mea moni o le fesoʻotaʻiga agafesootai VKontakte o se lautele lautele multimedia faʻaputuga, oe mafai ona lafoina vitio, musika ma ata. Afai e mafai, e tatau ona tuʻufaʻatasia uma avanoa, faia lomiga e sili atu ese nai lo mea faigaluega o masani blogs i luga ole Initaneti.

Nisi faʻamatalaga:
Faaopopo VK Ata
Faʻaopoopoina Musika i Lautele
Faʻapipiʻiina vitio i le VK site

Ia mautinoa e faʻaopopo le agavaʻa e lafo atu ai feʻau mai tagata auai i le kulupu. Fausia se talanoaga talanoaga e talanoa i le tasi ma oe. E mafai foi ona e faʻaopopo se talatalanoaga poʻo se talatalanoaga pe a fai o lea taliaina o se vaega o le blog autu.

Nisi faʻamatalaga:
Fausia se talanoaga
Talatalanoaga Tulafono
Fatu talanoaga
Liliu le talanoaga i se kulupu

Mataupu Foafoaga

O se tasi o le sili fou foliga o VKontakte o "Tusitusiga", faʻatagaina oe e fausia tutoʻatasi mai isi itulau i tusitusiga ma mea tusitusi. O faitauga mea i totonu o se iunite e matua faigofie e tusa lava poʻo le fausaga. Ona o lenei mea, o le VK blog e tatau ona matua gauai atu i faʻasalalauga faʻaaoga lenei avanoa.

  1. Kiliki i luga o le poloka "O le a mea fou ia te oe" ma luga luga o le vaega lalo kiliki i luga o le aikona ma le saini "Tusitusiga".
  2. I le itulau e matala, i le laina muamua, faʻailoa le igoa o lau tusitusiga. O le igoa filifilia o le a faʻaalia e le gata pe a faitauina, ae faʻapea foi i luga o le uluaʻi vaʻaiga i totonu o le alaalafaga fafaga.
  3. E mafai ona e faʻaaogaina le autu tusitusiga autu pe a uma le ulutala e tusia ai le tusitusiga o le tusitusiga.
  4. A manaʻomia, o nisi o elemene i totonu o le tusitusiga e mafai ona liua i soʻotaga. Ina ia faia lenei mea, filifili se vaega o le tusitusiga ma i le faʻamalama e aliali mai, filifili le aikona ma le faʻatusa o se filifili.

    O lenei, faapipii le muamua sauni URL ma fetaomi le ki Ulufale.

    A maeʻa, o se vaega o mea o le a faʻaliliu i se hyperlink, faʻataga ai oe e tatala itulau i se laupepa fou.

  5. A manaʻomia e fatu se tasi pe sili atu ulutala, e mafai ona e faʻaaoga le laulau e tasi. Ina ia faia lea mea, tusi le mau i luga o le laina fou, filifili ma kiliki i le faʻamau "H".

    Ona o lenei mea, o le vaega filifilia o le tusi o le a liua. Mai iinei, e mafai ona faʻaopopo isi faʻatulagaina sitaili, faia le tusitusiga ua sopoia fafo, leotele, pe iloga i le upusii.

  6. Talu ai o VK o se tulaga lautele, e mafai ona e faʻaopopo vitio, ata, musika poʻo le gifs i le tusitusiga. Ina ia faia lenei mea, i tafatafa o le laina avanoa, kiliki i le aikona "+" ma filifili le faila faila e te manaʻomia.

    O le faiga e faʻapipiʻi ai faila eseese e masani lava e le ese mai isi, o le mafuaʻaga lena tatou te le taulaʻi ai i le mea lea.

  7. A manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina le vavaeʻese e makaina ai vaega eseese e lua o le tusitusiga.
  8. Ina ia faʻaopopoina lisi, faʻaaoga lapataiga nei, lolomiina tuʻusaʻo i le anotusi ma faʻatasi ai ma se avanoa avanoa.
    • "1." - se lisi fausaga;
    • "*" - lisi puletasi.
  9. A maeʻa le faʻagasologa o le fausiaina o se tusitusiga fou, faʻalautele le lisi i le pito i luga Lolomi. Sii maia le faavaa, siaki "Faaali le tusitala"pe a talafeagai ai ma kiliki Sefe.

    A aliali mai se aikona ma se faʻailoga lanu lanumeamata, o le taualumaga e mafai ona manatu ua maeʻa. Kiliki le ki Paʻi e Faamaumaue alu ese ma le faatonu.

    Lolomi se faʻasalalau ma lau tusitusiga. E sili le le faʻaopopoina o se mea i le autu tusitusiga autu.

  10. E mafai ona faitau i le faʻasologa mulimuli o le tusitusiga i le kiliki i luga ole faʻamau talafeagai.

    Mai iinei e lua pupula faʻalelei o le a avanoa, fesuiaʻiga i teuteuga, sefe i bookmark ma toe lolomi.

Pe a tausia le blog VKontakte, pei ona i luga o soʻo se upega tafailagi i luga o fesoʻotaʻiga, e tatau i taimi uma ona taumafai se tasi e fausia se mea fou, aua nei galo le poto masani na maua mai i le vave galue. Aua le mafaufau i luga o manatu o le tele کامیاب aoga tala, faʻataʻitaʻi. Na o le faʻaaogaina lenei auala e mafai ai ona e mauaina faigofie le aufaitau ma iloa oe lava o se blogger.

Faaiuga

Ona o le mea moni o le faiga o le blog e fatufatu, mea e ono faʻafitauli o le a fesoʻotaʻi sili atu ma aitia nai lo le ala e faʻatino ai. Peitai, pe a fai o e feagai pea ma faʻafitauli taugata pe e te le malamalama atoatoa i foliga o se vaega faapitoa, tusi ia i matou i tala.

Pin
Send
Share
Send