Mafuaʻaga mo le poloka VK itulau

Pin
Send
Share
Send

Soo se tagata VK mafai ona iloa se loka i latou lava itulau poʻo le faʻalapotopotoga. E tupu soo lenei mea mo ni mafuaʻaga eseese. I le gasologa o lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i sili ona talafeagai mafuaʻaga mo le polokaina itulau i luga o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

Mafuaaga mo le polokaina VK itulau

O le autu o le tusitusiga i aso nei e mafai ona vaevaeina i ni filifiliga se lua e faʻafesoʻotaʻi le tasi ma le isi e tusa o mafuaʻaga ma nisi isi foliga. E le gata i lea, i mea uma e lua, o le loka e le tumau pe tumau. Sa matou faamatala le aveeseina o le muamua ituaiga aisa i se isi faatonuga i luga o le upega tafailagi, ae o le a le mafai ona matou o ese mai le "faasologa faavavau".

Manatua: I tulaga uma, le ituaiga poloka o le a faailoaina pe a asiasi se poloka itulau.

Faitau atili: Auala e toe faʻaleleia ai le VK itulau

Filifiliga 1: teugatupe

Ina ia poloka se faʻapitoa itulau ole tagata faʻaaoga, e i ai lava ni nai mafuaʻaga mo lenei mea na tupu. O le a matou faʻatulagaina i latou mai le masani ai i le seasea.

  1. Tufatufaina atu o tele feʻau o le tutusa lava ituaiga i isi tagata 'upega tafaʻilagi. O nei gaioiga e manatu o ni spam ma e tele na iʻu i le poloka vave o le itulau mo se vaitaimi le faʻavavau.

    Vaʻai foi: Fausia se laupepa ma lafo feau i uo VK

  2. Ina ua uma ona mauaina nai faʻasea mai isi tagata. O lenei mafuaʻaga e fesoʻotaʻi saʻo lava i le tele o isi ma e masani ona avea ma mafuaʻaga autu mo le faasologa o le “faʻavavau”.

    Faitau foi: Auala e lipotia ai se itulau VK

  3. Mo le lafoina faasalalauga faʻasalalau, saʻo ma faʻaluma isi tagata ata i luga o le puipui poʻo se ata faʻatulagaina. I le tulaga lona lua, o le faʻasalaga o le sili ona ogaoga, aemaise lava ile talavou tausaga ole itulau ma lona igoa masalosalo ile faʻavae ile vave faitioga.
  4. A iai se faʻaaliga pepelo poʻo se faʻamataʻu i se tasi pe sili atu tagata faʻaoga. O le polokaina o le a mulimulitaʻia pe a mafai e tagata ua afaina ona faʻamaonia le tausalaina a le tagata faʻaaoga e ala ile lagolago faʻapitoa.

    Faitau foi: Faʻafefea ona tusi i le VC tech support

  5. Faatasi ai ma se seasea asiasia i le teuga tupe ma i le leai o nisi faʻamatalaga e uiga ia te oe lava. E taua tele le numera telefoni, a aunoa ma le laupepa e poloka toetoe a vave, e tusa lava poʻo le a le mea e ona.
  6. Mo le faaaogaina vaega lona tolu talosaga ma faimamago meafaigaluega. E ui lava i le mea moni e faapea e le seasea lea mafuaʻaga, e masani lava ona fesoʻotaʻi ma isi mea.

I lenei mea, matou te faʻamaeʻaina la matou iloiloga o mea na masani ona fetaiaʻi ma e poloka ai le itulau a le tagata lava ia VK ma agai atu i tagata lautele.

Filifiliga 2: Community

E le pei o soʻo se itulau e faʻaaoga ai tagata, o alaalafaga e poloka tele ae e aunoa ma se avanoa e toe maua ai se avanoa. Ina ia taofia lenei mea, e aoga le mataituina le usitaia o le tele o tulafono ma ia sili ona faʻaeteete i faʻailoa faʻamatalaga o le solia.

  1. O le mafuaʻaga pito sili ona taua o loʻo lomia i luga o alaalafaga faʻasalalauga, i mea puʻeina o leo ma vitiō. O tapulaa iinei e tutusa lelei ma i latou na matou faʻasinoina i le vaega muamua o le tusitusiga. I se faʻaopopoga, o le poloka e ono mulimuli i se faʻaupuga manino faʻalauiloa o mea mai isi tusitusiga.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo faʻamaumauga ma musika i le VK group

  2. O se mafuaʻaga le taua tele, ae o se mafuaʻaga leaga o le tusia lea o pou e faʻaaoga ai upu leaga. E le gata i le lautele i totonu o le atunuʻu, ae faʻapena foi i itulau faʻaaoga e le aufaʻamatalaga. Ole poloka e gata ile naʻo le vaega na faia ai le le aoga.
  3. Ole poloka vave e tatau ona tupu pe a tele le tele o faitioga e uiga i tagata lautele ua mauaina faasaga i le lagolago faapitoa. E moni lava lenei mea i kulupu ma anotusi mo le faʻatapulaʻa lio o tagata faʻaoga. Ina ia aloese mai se loka, e tatau ona e mafaufau e tapunia le lautele i le le faalauaiteleina nofoaga.

    Faitau foi: Faʻafefea ona lipotia se VK vaega

  4. Tele o isi mafuaaga, pei o le spam ma le kopiina, e tali tutusa uma i le muamua vaega o le tusitusiga. I le taimi lava e tasi, poloka mafai ona mulimuli mai e aunoa ma le kopiina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le tele o "maile" i totonu o tagata lesitala.
  5. I tua atu o mea o loʻo i luga, e tatau i se tasi ona amanaia le pulega faasa i le faʻaliliu o le alalafaga ina ia maua le tasi poʻo se isi penefiti. O gaioiga e pei o le faʻatauina atu o se lautele e ala i fogafale faʻapisinisi fola e mafai ona iʻu ai i le polokaina.

    Vaʻai foi: Mauaina se nuu i seisi VK tagata faʻaaoga

Afai matou, e tusa lava poʻo le a le filifiliga, ua misia ni lagona, mautinoa ia taʻu mai ia matou iloa i faʻamatalaga. O le mea lava e tasi e tatau ona faia pe a fai e te manaʻomia fautuaga i le aveeseina o "le masani ai" loka o loʻo misia i faʻatonuga talafeagai.

Faaiuga

Sa matou taumafai e talanoa e uiga i mafuaʻaga uma o loʻo i ai mo le polokaina nisi o itulau VKontakte. O mea e faʻaalia ma le vaʻai totoʻa o le a faʻatagaina oe e puipuia le tupu mai o ni faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send